Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
TmsKal szombat, 19:27
Előzmény: #29297  Toka
Én is szeretem, de nem akarom a fejét látni.
A szilveszteri malaccal is ez a bajom.
Fsociety
Fsociety szombat, 19:27
Előzmény: #29291  Toka
Kicsit mintha felszökött volna a parlagfű,de a pálmák jól tartják magukat. 
Fsociety
Fsociety szombat, 19:26
Előzmény: #29297  Toka
Toka úr, ez menő, jó étvágyat hozzá. Balatoni hekk?
Toka szombat, 19:15
Előzmény: #29296  Toka
Toka szombat, 18:12
Mondom szereti!Nem minuszolni kell hanem fogyasztani!
https://kepkuldes.com/image/thb7JB4
Toka szombat, 15:16
Toka Ur szereti a kagylót.
https://kepkuldes.com/image/thb5d2Q
Toka szombat, 15:16
Előzmény: #29293  Borisz
👍
Borisz szombat, 14:39
Előzmény: #29292  Toka
merhaba effendi
Toka szombat, 14:15
Reggel 8.20 kor szálltunk fel Antalyából és 10.30 kor érkeztunk Sarmellékre....már itthon vagyunk s az ebéd után kis pihenő...olvasgatok de lehet el is alszok mert 03.30 kor keltunk s 4.20 ra jott a transzfer.
Toka szombat, 14:12
Vica71 péntek, 12:55
Rendhagyó eseménnyel indult pénteken a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, hiszen ünnepélyes tőzsdenyitó csengetésen keretében beszédet mondott Kármán András pénzügyminiszter, Varga Mihály jegybankelnök és Tóth Tibor, a BÉT vezérigazgatója. Kármán András pénzügyminiszteri minőségban ugyan korábban már beszélt a tőkepiacok fejlesztésének fontosságáról, de kifejezetten a magyar részvénypiac helyzetéről most először szólalt meg. A pénzügyminiszter két kiemelt kormányzati célt jelölt meg: a hazai vállalatok számára a tőzsdét természetes finanszírozási forrássá tenni, valamint a lakossági megtakarításokat hatékonyabban a tőkepiacra terelni. Varga Mihály, az MNB elnöke a versenyképesség javítását és a tudásalapú fejlesztések erősítését sürgette; Tóth Tibor BÉT-vezér pedig hangsúlyozta, hogy erős tőkepiac nélkül nincs dinamikusan növekvő magyar gazdaság, és a strukturális reformok finanszírozásában a költségvetés önmagában nem elegendő.
mcbull péntek, 06:25
Előzmény: #29288  Toka
Jó reggelt Toka Úr! Most olvasom éppen:) Legalább az ár érték arány reális a bazár soron! Frissítésnek nem árt néha venni valamit,de én is a régi pólókban érzem itthon jól magam. Ruhát nagyon ritkán veszünk, csak a gyereknek! Lassan hordhatom a ruháit mert utol fog érni pár év múlva! Akkor pedig nem gyerek osztályon kell vásárolni! Jó utat kívánok hazafelé!
Toka csütörtök, 23:32
Előzmény: #29287  mcbull
Ma egesz nap furodtunk Bull Ur.. este volt kis bazarozás, szeretunk igy nezelodni csak, bár azért par ruhadarab beszerzesre kerult.En megvagyok ám a tescos f&f es cuccokkal is....no de ilyen mindenféle Tommy Hilfiger, Gucci, Ralph stb pólók 10 eur-ert is vannak, jobb minoség 15 de a 10 is nem rossz minoségu...ezekbol vettem , rovidgatyak 15 tol màr vannak...ilyen hires replikák....amit soha nem veszunk az a parfum......barmilyen csabito is az ár...minoség alacsony...s vizbàzisu lehet....itt már 5 tol van...felfele a nagyon dragáig de amugy teljesen ugyanaz rossz minoseg...az erdetit meg sem kozeliti.....vannak viszont ilyen kis taskák ezek a bazarsor elott vannak...ilyen neszeszer félèk...hires divatmarkakkal feliratozva 1 eur tol mar van.Ma amugy a takaritokislánynak odaadtuk az 50 eur-t...igen boldog volt....delután kirakta az I love you feliratot torolkozokbol az ágyra...meg vmi madarakat a szélére....ami erdekes hogy most eleg nagy azsiai személyzet van itt....holnap az utolso nap itt...s szombaton már korán jon a transzfer nagyon...de már szombaton otthon ebedelunk.
mcbull csütörtök, 19:32
Előzmény: #29284  Toka
Gavallér Toka Úr! Az ilyen vissza járó vendéget messziről megismeri a személyzet!  
Toka csütörtök, 18:00
Előzmény: #29285  Schmidt
Hát 2x 8 kg kezipoggyasz lehetett meg 2x 23kg lehetett feladni a gépre Schmidt Úr.Elég hezagosan pakoltunk de polokat vettem csak nejem meg par noi cuccot.Pár ajandekot vettunk még.Egy magyar csalad aki azon az emeleten van mint én 2 gyerekkel, na azok jol bevasaroltak.A minoséget is nezni kell.Amugy tegnap pont egy taskaboltban mondta az arus hogy itt 200 Eur tol kezdodnek a táskák es attol felfele ha olcsobbat szeretnénk akkor a belso teremben 30 tol indulnak.Alkudozni meg mindenhol kell, de amugy vannak fix áras boltok is.Cigi az torok 3eur, a pall mall az 4 eur.asvanyviz 0.5eur....kozben kiderult hogy a hotel wifije nem enged par oldalt elérni, szerintem a kepfeltolto oldal is ezert nem megy....ha hazaerunk majd felrakok képeket.Szép hotel nagyon...kozbem azert az etelek elég sematikusak...ismetlodnek...bar sok fajta van nagyon.
Schmidt
Schmidt csütörtök, 17:40
Előzmény: #29282  Toka
Még nem voltam torokorszagban, de az iment olvastam, hogy valaki még bőröndöt se visz. Azt is ott veszi meg!
Toka szerda, 13:41
Előzmény: #29283  kszsah1
Köszönöm Kszsah Úr.Nagyon jó ez a kis nyaralás.Ma nem ebedeltunk lent, inkabb hoztunk a szobába pár dolgot es a csendes piheno alatt eleszegetjuk.Van már kb 2 napja egy kedvenc pincérem, kihordja nekem az italt...Pasának hív...kedves tőle, ha megerkezunk kihuzza nekunk a széket s rögton kerdezi mit iszunk....ahogy ürítem a poharakat, úgy hozza.....persze ezt nem kivánom hogy igy szorgoskodjon de jutalmazom is...ha végeztunk akkor kezet fogok vele, de a tenyeremben ott lapul a 5 vagy 10 euros.....pénteken adok neki egy 100ast a takaritinonek meg egy 50est...az is igen aranyos....amugy mindenki igen kedves....ma delelott is a parton voltunk  s pihenes utan viszamdgyunk majd....de már szinte olyan fekete vagyok mint egy néger.Ajanlom mindenkinek ezt a hotelt, igen jók a szolgáltatások, gyerekekkel is johet ide bárki mert van pancsizo is, elég nagy de egy komoly csuszdapark is rendelkezésre áll.Güle güle:Toka pasa
kszsah1 kedd, 10:31
tisztelt Toka Úr , kivánok szép napot és jó nyaralást 
Toka kedd, 08:47
Előzmény: #29279  Toka
Nos, tegnap eljutootunk Belekbe is, ház itt aztan lehet vasárolni, Polókat vettem azok egy uzletben 20 eur rol 10 be kerultek.Mikor megérkeztunk vettem egy sisát, ez 20 eur volt,  s kozben neztuk a szallodai szinpadi musort.2 froccsot megittam a musor alatt, azt éjjel 1 fele aludni tértunk.Az étel-ital a nap 24 orajában elérhető.Tegnapi vacsorám amugy vagy fél kiló kagylo volt.Ma furdés, estefele pedig bazározás.
Toka kedd, 08:41
Előzmény: #29279  Toka
Ezt irja ki:
No kép have been uploaded
Some errors have occurred and the system couldn't process your request.
Majd otthonrol teszek fel.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek