Akkor ezt vizsgáld gyorsan felül.mert nem azt mondom hogy fotografikus memoriam van. (Amúgy ,de )De én úgy emlékszem,hogy már júliusban , Boole fiú ajánlotta , kis pakkal, hosszú tartásra... Gondoltam szólok, hogy nem Pompi volt.....,hanem Boole!:)
Ha van(nak) jó ötleted, mivel ha visszajön Toka kileszek tiltva, OTP szakmai topicba írhatsz Amcsi piacos ötletet azért tartsuk a kapcsolatot. Figyelgetem Amcsit de ...
2026, tisza győzelem után a tiszások egymás közt: Igaz,hogy megszünt a családi adókedvezmény, Igaz,hogy a feleségeink adókedvezménye is megszünt, Igaz,hogy a mi adónkat is megemelték, Igaz,hogy a fater 13.havi nyugdíját is elvették, Igaz,hogy a gáz és villanyszámlánk 3x lett, Igaz,hogy bejött egy rakás muszlim, Igaz,hogy a gyerekeinket lmbtq tanárnő tanítja, Igaz,hogy a fiainkat romulus besorozza (ha egyszer a németeknél van,akkor nálunk is). Oké. De legalább eltakarodott az a mocskos orbán...
Úristen , ember és ezt te még feketén fehéren le is írod ide......... eszem faszom megáll... Mert amúgy én is ebben a vidéki valóságban élek, tömegével ismerek hasonló hígmagyarokat , akik egy kis adókedvezményért, meg pár ingyen falunapért boldogan árulják el hős őseik emlékét és drukkolnak a tömeggyilkos oroszoknak meg szarnak Bindzsisztán korruptságára. Csak ezekkel vidéki kocsmákban találkozok , azt hittem ez egy gazdasági fórum, kicsit más... de nem akarom eljátszani a naívat, a magyar társadalom jobbágymentalitása többszáz éves örökség, magyar ugar az magyar ugar, hívhatjuk Kádár rendszernek, Orbán rendszernek tökmindegy... Tudta ezt Orbán nagyon jól mikor kialakította rendszerét. -- Csak gondoltam ez egy gazdasági fórum..nem egy fos presszó ostoba kisvárosi droidokkal. Ha nem lesz jövőre változás, innen tényleg menni kell, mint haveri kör fele már megtette. Aztán nézegessétek ti egymás között a kockás papíroktokat jobbágyok, meg majd kezd el kitalálni a történetet a gyerekednek mit mondasz 10-20 év múlva mikor megkérdezi, apu miért hagytad hogy kivezessenek minket az EU-ból. "Mert azt néztük otthon a kockás füzet felett mennyi adókedvezményt kapunk fiacskám" Az értelmesebb választ meg Harding leírta helyettem. Na ide se jövök többet, ennél értékesebb az időm......... legjobbakat
Szerintem ezzel semmi baj nincsen. Hiszen mindenki az érdekei szerint szavaz. A különbség abban van, hogy csak rövidtávon nézed-e a hasznokat (pl osztogatás, 3%-os lakáshitel, elmaradt nyugdíjemelés kompenzálása, árrésstopok), vagy hosszabb távon gondolkodsz magad és gyerekeid/unokáid érdekében. (belegondolsz, hogy mekkora inflációt fog okozni a fent leírt osztogatás sok éves időtávon, oktatásügy- egészségügy- rendbetétele mennyire lenne fontos, Az EU pénzek hazahozása vajon mennyit segítene, emlékezve, hgy mikre jutott, amikor még megkaptuk, meritokrácia visszaállítása a jelenlegi elvtelen haveri kapitalizmus helyett, magyar társadalom egyenlőtlensége ellen vló valós!!! lépések (nem csak szájkarate)). A rövid távú gondolkodás zsigereli ki és teszi tönkre az országot, ami ugyanígy igaz a befektetések zömére is... át kell gondolni, hgy neked mi a fontos.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi