Köszi!Én nem megyek,maradok itthon inkább!Nálunk a teszkóba 150ft/kg körül lehet dinnyét venni hetek óta,és lássatok csodát,még finom is!Én van olyan nap,hogy mást nem is eszek,csak hideg dinnyét!egészséges,meg napi 600ft-ból megvan a kajám kábé!meg iszok pí vizet egész nap,bekapok pár vitamin bogyót,azt kész!volt hogy minden másnap dinnye nap volt!
Itt most állt el nemrég ...ebéd után lepihentem, ezalatt áll el..jó nyaralást kívánok!Én is most megvágom a dinnyém, tegnap vettem Penny-ben 155/kg-ban. https://kepkuldes.com/image/tHkj2P4
Somogy megyében hegesztettek az éjjel rendesen,mentem haza éjszakai fürdőröl 11 előtt!Eső is volt,mi is kaptunk itt Tolna megye szélén egy jó locsolást!nyitva volt az ablak éjjel hallottam hogy elég sokáig esett,de ilyen szép csendesebb eső volt,vihart meg felhőszakadást megúsztuk!most is ilyen borult,esőre álló idő van!mindegy,alszok megint egyet,azt az egyik haverral elmegyünk egy 20km-t brinyózni estefelé!Ráérünk!minden nap van valami, vagy kondi,vagy bicikli,mozogni kell!max egy mosást még bedobok ha felkelek,de akkor szárítógép lesz,kiteregetni nem tudok ma az biztos!Motorozni nem fogok,nem akarok megázni,normális kocsit se veszek elő ilyenkor,ha biciklin ázok meg,az nem érdekel!Az asszony meg a gyerek pakolnak,mennek nyaralni kedd reggel,arra készülnek!kaptam egy 15kg-os dinnyét,be van hűtve 2 napja, szerintem ma csak dinnyét eszek,kajára sincs gondom!Mondtam a házvezető nőnek is,rám ne is főzzön,amíg nem szólok!
Egy megfáradt zivatarcella záporrá szelídült, és hamarosan elérte a délnyugati határszélt. Az elkövetkező időszakban kisebb-nagyobb esőzés jöhet arrafelé (elsősorban Nagykanizsa-Csurgó-Nagyatád térsége).
Vasárnap is még térségünkben marad a ciklon hullámzó frontrendszere. A nyugati országrészt követően a középső megyéket is eláraszthatja a hidegfront, majd várhatóan kissé megtorpan, illetve lelassul, így a keleti határmegyékben még a DNY-i áramlással érkező fülledt, meleg levegő lehet a meghatározóbb.Nyugaton és a középső országrészben szeles, változóan felhős-napos, kevéssé fülledt, mérsékeltebben meleg, északnyugaton hűvös idő várható kevés, szórványosan előforduló záporral. Viharos eseménynek már kicsi a valószínűsége.A Tisza tágabb környezetében és a Tiszántúl térségében kissé csökkenő hőmérséklet mellett még tarthatja magát a fülledtség, de változó erősségű felhőzettel, időszakosabb napsütéssel. A délelőtti időszakban elvétve még lehet kelet felé haladó, elgyengülő zápor, kisebb zivatargóc, majd több órás szünet után a késő délutáni, esti órákra várható szórványosan újabb, már heves záporok, zivatargócok kialakulása.
:), az brutál lenne. Szívnának a biztosítók! Nem kell sok nekik, nem véletlen van leállítva minden...No ban, két autónkat vert össze a jég...bírja amit használok.
Azt olvastam, hogy egyre közelebb járnak az amerikai tengeralattjárók az orosz partokhoz! Ez biztos így van. De mit csinálnak majd ott? - Szerintem semmit. Szépen visszamennek majd oda, ahonnan elindultak.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi