Vagy rosszul sült el. Szerintem a ravasz cégvezetés tudta, hogy a kisbalekok számára a SRV varázsszó. Meg is szoptattak vele sok embert. Persze az osztalék is hasonló! Lásd: Dunahausz, Appeninn stb. A nagyok tudják mitől döglik a légy!
Lett srv. Csak atkellett venni az mvm-es pakkot, ha piacin adja nagyobb a baj. 400+1590=995 mi a gond? Osztalék nem lett volna a benji-t meg rencsárt nem érdekli. Ha lecsökken a közkéz jó osztalekfizeto lesz. Inkább az a probléma h valami furasra dobtak ki pénzt az ablakon
Mindenki a SRV-ba bízott! Most meg kussolnak meg magyarázzák a cumit. Kibaszott velünk a cég! A négyszázforintos részvényeimet nem érinti, de az ezerötszázkilencvenért vettek miatt pipa vagyok! Főleg seggfejek tartom azokat, akik végig az osztalék ellen voltak és a SRV mellett kommenteltek. De nem baj, szívnak most szépen ők is!
Tafrinától én is megőrülök. Csináltam tavaszi lemosót rézoxiklorid+thiovit, majd chorus, majd topas, pont máma pedig dithane. Nagy mennyiségű gyümölcs kötődött, de a tafrinás levelek nem fogják tudni rendesen táplálni :-(
Kívánom, hogy nyerjél! A japánok az utolsó pillanatokban is képesek meglepetést okozni. Nekem kellenetlent okoztak pár éve, ezért kerülöm őket. De remélem neked bejön a számításod velük!
Nem hiszek én abban hogy az emberek ennyire intelligensen hoznak döntéseket, hogy egy pici cégecskr le aranyat ér s ezt belátják. .. Azt előbb meglátják ha majd a spekák visszatérnek . Mert nem felejtik hol kerestek 😂
Igen, Vertikálban még simán bővítenék, de csak ha erősebben lemegy még. Nagyon magasan kezdtem el venni, rossz szokásomhoz híven. Én általában két helyen szoktam elrontani, a beszállásnál, meg a kiszállásnál :-) Viccet félretéve, köszönöm a véleményedet. Vertikálban kábé egyetértek veled, azzal a nem lényegetelen megjegyzéssel, hogy ugyan bizony mitől nem romlana már el a gazdasági hangulat. A hangulat már teljesen el van romolva, és ez csak fokozódni fog. A gazdaság szabadesésben konvergál a bányabéka ánuszához. Szóval lehet hogy máma pont extrém pesszimista világlátás van rajtam, de nehéz abban a prognózisban bizakodnom, hogy szuper lesz a rv, ha nem romlik el a hangulat. De hát persze bár legyen igazad! :-)
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi