Talán a szeszes italokra . Én is keverem már . Azt tudom Kanada a vhiskeyre is kivetette . Kína a kanadai tejtermékre , az oroszok a kínai autókra - követhetetlen
Pedig az aranyban is lesz korrekció . Ha ilyen mértékben emelkedik lesz meglepi majd .. Egyenlőre a rUSA részvényekből táraznak ki .. Egyenlőre még nem veszélyes szinten ..még 😂
Törölt felhasználó2025. 03. 13. 20:27
Egyébként ez az oda vissza körbe mindenki mindenkivel szembeni vámháború folyamatos bizonytalanságot eredményez .. Trump csak az első fecske volt . Mindig mondom a piac folyamatosan változik , ami tavaly működött idén már lehet nem .. Ez egy ilyen játék ..
Sokszor beszélsz úgy, ahogy én gondolkodám.Horgász vagyok,vitorlázok,nékem a BALATON!Imádom a presszói, kocsmai hangulatot.Sőt!!Irigyellek a lehetőségeidért.Vmit. el kellene adni ehhez.Nem.Lokalpatriota vok maradok.Neked sok sikert,oszt majd visszajössz!!!Magyar bumerang.
https://www.immobiliare.it/ Én itt nézelődőm mi is szeretnénk egy házat ott a tengerhez közel, de csak ha a gyerek már egyetemre jár kb 5 év . Én Nápoly és roma közt keresgélek
Olasz se fenékig tejfel nekem lakik kint ismim ők nagyon gazdagok, de az a túlnépesedés, más a kultúra, van egy csomó adó. Úgy menj ki ha az egész családot + bimbót tudod vinni úgy érdemes.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi