Apropó gáz meg olaj . Gázban egy kör shortbelépőre várnék olajban meg longbelépőre . Gáz most nélkülem kezdett esni .. Egyenlőre figyelem mást nem tudok tenni . Holnap BMW jelentés .. kíváncsi leszek árfolyamra .
2024 re mar a bevetel tobb lesz mint 40milliàrd.Majd meglátjuk, de ha bent lesz a le jardin a 2024 es eredmenyben akkor meg elszállhat, mivel csak ezt a féléveset szoroztam be 2vel: A menedzsment várakozásait felülmúló, rekorderedménnyel zárta az első félévet az AKKO Invest, miután árbevétele több mint 25 százalékkal 19,6 milliárd forintra nőtt 1,5 milliárd forintos EBITDA mellett. A kiemelkedő félévet mutatja, hogy az első féléves teljes átfogó 908 millió forintos eredmény megközelítette a társaság tavalyi egész éves teljes átfogó eredményét, mely 1,16 milliárd forint volt.
Historikus adatok alapján az S&P500 átlagos P/E-je a 18-22-es sávban mozog. A legmagasabb P/E ráta az S&P500 történelmében 122,41 volt 2009 májusán a nagy pénzügyi válságot követően, míg a legalacsonyabb érték 5,31 volt 1917 decemberében. Ezek azonban kiugró események, hiszen 2009 év elejére igaz, hogy az S&P500 index árfolyama több mint 50%-ot esett, a benne foglalt vállalatok nettó eredménye szinte eltűnt.
Akko-t én tartogatom. Részben, mert sajnálom eldobni, mivel mínuszos nekem, mert rosszkor vettem. De főként pedig azzal áltatom magam, hogy ennél a csodánál nem a funda számít, hanem a hype. Egyszer - remélem hamarosan - valaki felordít, bedob valami hírt a világba, oszt megugrik a papír két napra. Kábé amit Toka is mond, hogy egyszercsak nagyot pattan. Hát, nem kicsit lutri, meg kaszinó, de hátha így lesz.
Olvasgatok, nézelődök.Pomperj. Ha olvasod ne sértődj be.Arany, korrekció kezdődik,bammeg kitörtttt!!!Már megint mi a faszt néztél Pompi?????????A gáz viszont kitört szerinted,figyeltem,mert minden ellene szólt.akkorát esett mint az ólajtó! Én emlékszem arra is, hogy Gyányi Sanyi bácsit rossz trédernek nevezted.Önmagában ez az egész nem normális.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi