Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem tudok mindent mert akkor nem ember lennék. Hanem Isten. És azbIstenkaromlas lenne. Valószínűségeket nézek . De nem hittem, hogy bele áll, Iranban főleg ilyen durván Izrael oldalan, ennél okosabbak a tanácsadói. De most olvasom hogy nem hallgatott rájuk. Mindegyik tanacsadoja, meg a tabornaoka is lebeszelte volna errol. Ez van......én is ebből indultam ki.... Nagy hibát követet el. Én a helyébe gyorsan kifarolnék az egészből. Vagy nagy baj lesz.
"Az a baj hogy nem vettem taknyosranaz. az olajszektort. De hát Trump mit
hitt??? Izrael kinyirja az Ajatollahot fél családját, lebombazzak a
házát és nem zárják le a szorost?? Sose hittem hogy belemegy Trump Izrael oldalán ebbe a szár cunamiba... Minek?????? Könyörgöm minek????? " Sose hitted volna? TE akinek mindenben igaza van? Mindent tud?
Hetek óta árazták ezt az egész iráni bulit .Mindegy . Úgyis a lényeg a megfelelő pozíció menedzselésen van . Felesleg jósolgatni mi meddig eshet . De az ember egójának jól esik ha eltalálja😂 . Tartom amiket írtam Arany ezüst éves szinten bullish . Arany holnap 5500 környéke ha csak nem ott nyit már ki . OTP nem hiszek a 10 százalékban . Érdekes lesz látni a piac mit mennyire árazott be előre ..
Olaj nagy ugrással nyit az biztos. Talán az arany ezüst is...naggyal felfelé. Többit tippelni se tudom. Idegbeteg brokerek es meg bolondult algoritmus kereskedési robotok napja lesz..... Holnapi
OTP -10% ... az 2x200.000db certifikát ... nem tudom , 37.920 hogy elesik ... de hogy 35.370 is ... melyik államnak nem jó ahol van OTP ez az Iráni akció? olaj ár bumm...
Remélem a HenryHub-on is lesz egy kis NG áremelkedés. Túl hamar kezdtem gyűjtögetni ... holnap igyekszem semmit nem venni, és a stopokat is kiszedtem. AZ Investingen 10% S&P500 esés után vásároljak tanácsok jelennek meg ... meg hogy ugrik az arany 5.500-ig ...
usa azért csinálja mindig a háborukat hogy megbillentse -egyes országokat-tulajdonképpen majdhogynem csak ennyi.ez a főok persze vannak kicsik is.és van az összeesküvés elmélet ugyi -hogy a rocsildok minden bankban tulajok és van még 5 ország ahol még nem -ugyi egyik irán".add nekem a bankodat és én irányitom az országodat". 1200 ota kezdték az irányitást.
Meglátjuk.... De abban biztos vagyok, meg bánja ezt az Iráni dolgot Trump, mint a kutya. Beletangatta Bibi, szerintem ebbe, úgy hogy félreinformalta... Szerintem, azt hitte hogy egy gyors győzelem, pár nap, és parádé otthon.... Jól át vágtak. Most meg néz, hogy vazze az Iraniakat nem hogy örülnek hanem sírnak 100 ezres tömegével, és lőnek mindenre. Int a bolondok. Teljesen begozoltek. És Izrael meg USA val a háta mögött még le akarja gyalulni Iránt. De az még verfurdo lenne Azért nem jár diadalmenet.....
OTP gap down- nal nyit . Mindenképpen komolyabb esésre számítok . Nem csak az Izraeli - Iráni háború miatt . Az amcsi bankszektor is lejtőn van . Mtel ütésállóbb de piros lesz . Nyomda , Dhouse szintén esés . Egyrészt az általános nemzetközi hangulat miatt másrészt a stabilabb részvényekből szoktak kivonni tőkét , amikor jön egy kedvező lehetőség a gyors haszonszerzésre másban. OTP - 4-5 százalék napközben lazán lesz ha nem több . Záróba -3.86 .Mtel 50-70 pont közt . Nyomda -250-350 . Duna meg -40-50 pont . De még jöhet bármi hír addig
Holnapra 5500as arányárat várnak , én olyan 98 -100 közti ezüst árat mellé . Ezek meg az olajosok kivételével kb mindent adni kell valószínű … cash t halmozni ..
Az a baj hogy nem vettem taknyosranaz. az olajszektort. De hát Trump mit hitt??? Izrael kinyirja az Ajatollahot fél családját, lebombazzak a házát és nem zárják le a szorost?? Sose hittem hogy belemegy Trump Izrael oldalán ebbe a szár cunamiba... Minek?????? Könyörgöm minek?????
Másik topikbol loptam . AZ ÉV KOMMENTJE🤣 hekki ma, 18:23Előzmény: #118 GrizzlyGAkkor holnaptól nincs usa lng. Meg olaj sem? EU honnan veszi majd az energiát? Agresszor orosztól vagy agresszor USAtól?
Persze tudom. 😉 Osszefuggo, sőt ""összefonódó ""a piac , akartam rá válaszolni csak kiment a fejemből. Amúgy te is úgy érzed hogy ez a háború most nem olyan lesz mint a legutóbbi Iráni konfliktus ? Kis lövöldözés raketazas .......ez most más . Szerintem itt most ez" meredekebb" lesz...
Pedig tudhatnád , hogy ez egy összefüggő piac ; amibe az Erste is pl. gyönyörűen belesimul . Kedvenc megfigyelésem pl az amikor másnap ki jön egy USA adat , de hajnalban Kína már beárazza , vagy fordítva .
Itt az lesz a probléma amit a piac annak fog gondolni . Per pillanat nyugodtabb lennék ha a bankok nem zakóztak volna . De mintha az Erste is több fedezetet kérne vagy csak rémeket látok.
Kedves Bpali. Nem fejtem ki, de a bankok stabilitást több dolog is veszélyezteteti. De semmiképpen se gondolnám hogy a Bullion banki funkciojuk lenne marginalis probléma..... Az nem tétel.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)