Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Eleve spekulációs felszúrásban kellett gondolkodni olajban . Másrészt még csak 1 nap telt el .2. Putyin pappá zsebét tömik .3 120 USD = 5% infláció = kamatemelés ..Hmmm .. Trump pappá izzad
Olaj azt hittem mostanra már 85 körül jár. Nagyon sajnáltam hogy nincs olaj részvényem jó sok. De, ahogy elnezem nem egy etwas. Arannyal meg szerencsére igazad is lehet 5500 el délutánra.
Akkor 36.300-al csak elesett a 117 Én ebből most kimaradtam ... mármint a KO-ból és a vételből is ... a múlt héten végig bent álltam 37.900 vétellel, de kivettem szombaton.
Nem tudok mindent mert akkor nem ember lennék. Hanem Isten. És azbIstenkaromlas lenne. Valószínűségeket nézek . De nem hittem, hogy bele áll, Iranban főleg ilyen durván Izrael oldalan, ennél okosabbak a tanácsadói. De most olvasom hogy nem hallgatott rájuk. Mindegyik tanacsadoja, meg a tabornaoka is lebeszelte volna errol. Ez van......én is ebből indultam ki.... Nagy hibát követet el. Én a helyébe gyorsan kifarolnék az egészből. Vagy nagy baj lesz.
"Az a baj hogy nem vettem taknyosranaz. az olajszektort. De hát Trump mit
hitt??? Izrael kinyirja az Ajatollahot fél családját, lebombazzak a
házát és nem zárják le a szorost?? Sose hittem hogy belemegy Trump Izrael oldalán ebbe a szár cunamiba... Minek?????? Könyörgöm minek????? " Sose hitted volna? TE akinek mindenben igaza van? Mindent tud?
Hetek óta árazták ezt az egész iráni bulit .Mindegy . Úgyis a lényeg a megfelelő pozíció menedzselésen van . Felesleg jósolgatni mi meddig eshet . De az ember egójának jól esik ha eltalálja😂 . Tartom amiket írtam Arany ezüst éves szinten bullish . Arany holnap 5500 környéke ha csak nem ott nyit már ki . OTP nem hiszek a 10 százalékban . Érdekes lesz látni a piac mit mennyire árazott be előre ..
Olaj nagy ugrással nyit az biztos. Talán az arany ezüst is...naggyal felfelé. Többit tippelni se tudom. Idegbeteg brokerek es meg bolondult algoritmus kereskedési robotok napja lesz..... Holnapi
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)