Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ha valamit utálok akkor az az mikor van egy korrekciós nap s egyből jönnek elő , hogy most akkor tuti esni fog de legalább 50százékot ha nem többet és itt a világvége mert MR Ő megmondta .
Somm! most náthás vagyok. Agyi processzorom 30%on van. Ködös .... Amit írtál papíron lehet stimmel,de akkor nem ez lenne ami most. Szóval a valóságban nem. Ez nem stimmt. Hazudnak? 415 m Oz ezust az 22 ezer tonna ezüst vagy valami hasonló tétel kb. Az kurva sok ...az a globális éves kitermelés fele! Az sok lenne! az ezüst akkor 30 dollárt lenne.... most, vazze Még mit irtal meg?? a papír ezüstöt 800 millió Oz meg az egész világ ezüst kitermelése. Na ne szórakozzunk.... PSLV az Kanadai letet Akkor Kanada is hazudik. Pont Ha valami nem stimrmt akkor nem stimmt!!!!! Ez mese, hazugság,hamis adatok .papír kamu. Shanghaiba meg akkora prémium felár van az ezüstre meg Indiában Kalkuttaban is hogy az holdrol is, sőt az Andromeda galaxisbol is látszik,a COMEX /LMBA. árakhoz képest..... Nem érzed az anomáliát??? Amúgy maradj itt FF topikba múltkor is véletlenül írtam. Hagyom őket szopni..:) De mi azért kommunikálhatnank. Őrölnek neki.. Hol tévedek , vagy tévednek az adatok? Valaki téved .és gyanús hogy nem én ,mert az ezüst nem 112$ lenne unciaja:))) Szerintem hazudnak...papír mindent elbír?!!!!!
Nedden él, tartaja magát, osztja ismét gondolatait, de nem szeretne országos publikumot. De köszöni mindenkinek ki olvasott és talán eljön az alkalom amikor " A-Nedden" újra ír itt! Ezt ő üzeni nektek!
415 M oz van most elmozdithato. 113M registered + 302M eligible. Azert mert nem elado, attol meg ott van es elmozdithato. Csak a tulajdonos jelen pillanatban nem szeretne eledasra kinalni leszallitasra. Sot ott van az SLV es PSLV-ben 800M oz, amit ha jol tudok a nagyok le tudnanak kerni, ha akarnak.
https://silverdata.io/inventories Tovabbra sem ertem, hogy miert lenne erdeke barkinek az USA-ban az ezust ar zuhanas. Ha szivatni akarjak Kinat, pont ez a hirtelen aremelkedes szivatja oket. Egyebkent is a managed money long, ha jol emlekszem
Tudja valaki mennyi szabadon mozdítható ezüst a COMEXEN? Mennyi a fizikai ezüst. Én 100 millió uncia azaz 3000 tonna fizikai ezüstöt találtam .De lehet tévedek .. Aki tudja,vagy esetleg nézi a funda adatokat az javithat.....!
Látod nádi nem vereztelnel. Szívesen:) Tudtam én ezt előre , ami most Kínában történik ott most délelőtt van ,innentől ebben a topikban mindenről szolok nektek,mert itt nem pitiáner mínuszolók vannak :) De figyelj, nem tudom !!!!!!!!!!hogy a Manhattani" kozmopolita ".nagytőke összeszedte e magát, papír ezüst vagy arany van már csak ,amivel kitorolheto a fenekét per pillanat . Vagy már van más eszköztára.! Manhattan le akar nyomni aranyat és ezüstöt. Ott viszont nagyon figyelj. Ez délutántól lesz . Akkor figyelj mint a nyuszi a fűben ..:) Hogy min harcol a a Manhattani nagytőke és Kína azaz Xi, az egy hosszú mese .....majd....
Van mögötte fizikai arany letétben egy frankfurti széfben. Azt, hogy számodra évente 0,12% költséggel és a tbsz (nem) adózással ez éri meg, vagy a saját birtokodban szeretnéd inkább nagyobb spreaddel, költséggel, az esetleges tartási kockázattal (lopási kockázat, saját vagy bérelt széf, biztosítással vagy anélkül), de bármikor biztosan eladhatóan, ugyanakkor eladáskor a nyereséget leadózva, az a te döntésed. Az ETC sosem fogja neked fizikailag kiadni, ott csak árjegyző van, akinek "biztosan" el tudod adni, ha épp nincs valódi vevő a tőzsdén.
Jó reggelt! Van valami magyarázat az ezüst tegnapi mozgásra? Nem vagyok benne régóta, de azért ez, már több mint érdekes.... Bár én is hosszabb távra gondolkozom, amit persze bármikor felülírhatnak a világpolitikai történések stb.
Értem, de ezt nem a kisbufik csinálták. Ismered a viccet Kohn és Grun egymással szembe lévő boltos. Kohn ki írja nal 1000 Ft a narancs /kg Grun kiirja nála 900ft a kg Így megy ez míg le nem viszik a narancs árát 50 Ft ra. És idegesen atmegy Grün hogy bazmeg Kohn csődbe egyek bemegyek, és nincs arum, hogy adhatjuk 50 Ft ért a narancsot.???????? Mire megszolal Kohn,röhögve, ja nekem már 700 ftos árnál se volt narancsom:))) Na ugyan ez a csapat van Manhattenben, oda vandoroltak, ki és alapítottak bankot. Aztán osszeolvadtak, és kikeruktek régen tröszt ellenes törvényeket..... (történelem) De a séma ugyan az. Az ezustel is ezt csinálták évekig. Csak egyszer kiderül hogy nincs ezust se 50 Ft ért se 700 ért. De a spekulacio mindent el bír ezeknél a zsiványoknal. És addig veszteséget szenvedsz, azt kell eltalalnod mikor jön el az igazság pillanata hogy nincs babán semmennyiért sem. Meglátjuk holnap, mit csinál Kína. Aztán döntok.....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)