Stellantis mellett szól, hogy nem fizet osztalékot, vagyis egy nagy esési lehetőséggel kevesebb. Ellene szól, hogy a 2020as aljakat nem látogatta még meg.
Tavaly a Portfólió fizetős cikkének "technikai" ajánlására vettem 12-ért, aztán örültem, hogy 9-ért meg tudok tőle szabadulni. Lehet, hogy a mostani árfolyamok már reálisak.
Tegyük fel hogy tévedek, és most azonnal megindul felfelé a Stellantis. A 4.9es szinten akkora volt a forgalom, hogy kemény ellenállás lesz. Nem kedvező a risk-reward.
Stellantis elvesztette a korábbi aljat. Ha jön egy általános risk-on, időben hamar megcsinálja a hosszútávú alját de százalékban fájdalmas lesz. Korábban feltettem egy rajzot, 45-54% közti esésekkel szórakoztatja a részvényeseket, most ez 3.6-3.9 köré mutat. Talán ott vennék.
Volkswagen kicsit hasonlít az LVMH-ra. 1.Covidban kapituláció, majd gyors felfelé, az okokat ismerjük, QE, oltás, satöbbi. 2. 220% rali, ami kifullad 2022-2023-ra, majd esés-oldalazás 3. 2024 december a VW legfrisebb alja, 2025 június az LVMH-nál, és most ugyanide esik vissza. Nekem nem egyértelmű, honnan kellene pattannia. Trendvonaladat látom és értem. Nagy forgalmú, nagy alsó kanócos fordulót kell látni naposon-hetin szerintem, enélkül csak kis pattanás lesz és további csorgás lefelé. Inkább várnám meg mindkettőnél, hogy elveszítsék ezeket az aljakat és ott mi történik. Ha mégis felpattan, nem szégyen magasabb szinten venni belőlük. Sőt, kimaradni sem. Főleg, hogy a VW osztalékot fizet, így fundamentálisan-logikailag van benne lejjebb, ha megvágják vagy eltörlik. Gondolj bele, mekkorát szakadna. Aztán minden nap jönne egy elemző, és elmondaná, hogy eltörölték az osztalékot, és SELL. Akkor még naponta esne 5-8%ot erre a lélegzetelállítóan informatív véleményre.
Zumtobel új CEO van, Dr Heiner Lang, -5%kal ünnepeljük. Gemini: Nem, Dr.-Ing. Heiner Lang kifejezetten erős, bizonyított iparági pályafutással (track record) rendelkező cégvezetőként ismert, akit a Zumtobel Group AG igazgatósága épp a növekedési stratégia és a technológiai transzformáció felgyorsítása miatt nevezett ki. Karrierjének főbb állomásai és eredményei
WAGO Gruppe (CEO: 2021 – 2026)
A kb. 9000 alkalmazottat foglalkoztató, 1,3 milliárd eurós árbevételű elektromos csatlakozástechnikai és automatizálási óriásvállalatot vezette sikeresen.
Vezetése alatt a WAGO-t a tiszta alkatrészgyártásból áttolta a magasabb árrésű, szoftver- és digitális alapú ipari automatizálási megoldások felé.
Bosch Rexroth AG (Igazgatósági tag, gyárfutomatizálási üzletág: 2017 – 2020)
A Bosch ipari automatizálásért felelős részlegének (Factory Automation) élén állt.
Kulcsszerepe volt az Ipar 4.0 és a hálózatba kapcsolt, szoftvervezérelt gyártási rendszerek fejlesztésében és piaci bevezetésében.
Gépészmérnöki és technológiai háttér
Mérnöki doktorival (Dr.-Ing.) rendelkező ipari szakember, aki nem pénzügyi átszervezőként (turnaround-managerként), hanem operatív és technológiai fejlesztőként szerzett hírnevet az autóipari, gépipari és villamossági szektorban.
Hétvégén átfutottam az ING Vonovia minősítését.Na most vagy nem tudnak az ING-nél olvasni vagy a szövegértéssel van gondjuk vagy valaki megbízásából beszélnek. Az indoklásuk fő pontja az volt, hogy a bérleti díj növekedés 3,6%-ra lassult.Ez szó szerint igaz ugyan na de miért? Idézek a Vonovia H1 jlentéséből: “A berlini Mietspiegel időzítési hatása. A 2024-es Mietspiegel benne foglaltatik a 2025. június 30-i számban; a 2026-os Mietspiegel nem képezte részét a 2026. június 30-i bérleti díj növekedésnek, mivel a megvalósítás 2026 harmadik negyedévében lesz.” Magyarul: a 2025-ös féléves jelentésben a berlini díjemelés már benne van míg az idei 4,8% berlini emelés csak a Q3-ba kerül be. Nem gondolom, hogy az ING-nél hülyék dolgoznak. Viszont a szándékosság annál rosszabb.
Illene visszatesztelni a 200 naposat. Pont ott adtam el, venném vissza :) Egyelőre 180 körül mozog, de mintha megállt volna a nagy rali, ami megállás nélkül 129 eur-ról indult. Óvatosan.
Sziasztok! Ma úgy gondoltam beszállok SAP-ba. 178-nál. Nincsenek nagy álmaim csak 15% 3 hónap alatt. Figyeli valaki? Október 21 lenne a következő jelentés.
https://invst.ly/1jgs3c Srácok van olyan h Dead cat bounce felfelé? A döglött macsek élere kel? :D VW nek 72 nél kéne pattannia (Most a fundát hagyjuk el e(gy) gondolat idejére) ha a mintázat folytatódik.
Eurós részvények vitasarok