Topiknyitó: buythedip 2024. 01. 22. 22:09

Eurós részvények vitasarok  

Nem tudtam valamiért a 'Külföldi tőzsde' kategóriát kiválasztani, de talán segít egy moderátor ha ez a topic lesz a fórum sztárja.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Borisz péntek, 13:58
Előzmény: #12898  GrizzlyG
Hadiiparnak én még nem értem a logikáját. A trump pont tegnap köpködte tele az egész Nato-t, hogy disznóság amit csinálnak, és ki fog minden katonát vonni Európából, meg csupa ilyen szivélyes megnyilvánulásai voltak. Namármost innentől kezdve az európai hadiiparnak pattannia kellet volna, ehhez képest például a RHM zakózott egyet (megin).
Nem fogom fel, hogy mi az, amire az európai hadiipar szárnyalásba kezdene. Bármi történik, az mind nem az.
xy2003 péntek, 12:57
Előzmény: #12894  lukskypoker
szépen tartás helyett kéne már egy szép emelkedés:)
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 12:06
Kitört a béke. Raffi fel, hadiipar le
todi péntek, 11:56
Előzmény: #12895  simonzoli13
Személyes becsípődésem de azokat a cégeket amikbe belemarhat az AI cagy Kína én kerülöm.
Lásd Adobe! Termeli a casht de a jövő az AI miatt bizonytalan.
todi péntek, 11:49
Előzmény: #12895  simonzoli13
Claude Mythos bemutatása a közelmúltban súlyosbította a vállalati szoftvereket gyártó cégek részvényárfolyamainak esését. Az SAP-t is érinti a helyzet.
simonzoli13 péntek, 11:45
A SAP nem méltóztat emelkedni! Miért is?
lukskypoker
lukskypoker péntek, 10:54
CARR
mintha menni szeretne tovább
jó osztalék, 1,18 EUR
05.26. Ex-div
05.28. Payment
Amúgy pl. Vono, Novo, AXA is szépen tart eddig ma.
lukskypoker
lukskypoker csütörtök, 15:58
Előzmény: #12892  lukskypoker
vitz vót
SAP
05.06. Ex-div
05.08. Payment
lukskypoker
lukskypoker csütörtök, 15:55
Előzmény: #12890  Zoltanovitsch
leesett az osztalék
5 évi
:))
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch csütörtök, 15:34
Előzmény: #12890  Zoltanovitsch
Elfelejtettem még ideírni hogy: WTF???
Amúgy azt látom USA rányitott és egyidőben zutty! Csak az okot még nem látom... hírt még nem találok.... hmmmmm..... elég érdekes... lövésem sincs...
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch csütörtök, 15:33
Srácok SAP-t mi lelte?????? 
todi csütörtök, 13:55
A német ingatlanpiac az utóbbi időben zűrzavaros volt, és a Vonovia megragadja a lehetőséget egy merész átrendeződésre. Míg sok befektető még mindig habozik az alacsony kamatlábak miatt, a Vonovia teljes gőzzel előrehalad, és a jövőbe fektet be: napenergia-offenzívával és erős pénzügyi eredményekkel. A jelenlegi részvényárfolyam szinte meghívásnak tűnik. A színfalak mögött a vállalat az elkövetkező évtizedekre készül. Ideje félretenni a régi félelmeket, és a felszín alatt rejlő alapvető erőre összpontosítani. A Vonovia egy jelentős és tartós átalakulás küszöbén állhat. A sikerhez vezető út egyértelműnek tűnik, és a Vonovia története teljesen átíródik.
Zöld Energia
Hamarosan friss levegő áradhat a Vonovia falai mögött, túllépve a szokásos bérbeadási üzletágon. A vállalat ambiciózus célt tűzött ki maga elé, és négy évvel előrehozza fotovoltaikus programját. 2026 végére Németország-szerte számtalan tető várhatóan zöld áramot fog termelni, és elősegíti az energiafüggetlenséget. Több mint 400 millió eurót fektetnek be ebbe az előremutató projektbe, amely nemcsak a környezetre van jótékony hatással, hanem növeli az ingatlanok értékét is. Hannoverben és Berlinben már építés alatt állnak a bemutatóprojektek, amelyek bemutatják, hogyan működik a modern élet napjainkban. Ugyanakkor a vállalat erős működési eredményeket produkál, és közel 98 százalékos kihasználtsági aránnyal büszkélkedhet. A korrigált eredmény folyamatosan növekszik, ami az üzleti modell stabilitását bizonyítja. Luka Mucic új vezetése alatt a mérleget is szisztematikusan korszerűsítik, és az adósságot is csökkentik.
TheSnake2020 szerda, 20:43
Előzmény: #12885  lukskypoker
Nekem az a bajom, hogy 2 gap között van most. Ha a felső az , amit előbb betolt,  akkor érdemes könnyíteni a pozikon szerintem. Ha az alsó res után ebben a hónapban kapunk egy feher gyertyát,  akkor lehet tartani jó sokáig.  Csak alap pozi van. Nekem nem tetszik ez a nagy boldogság. Kamu szerintem.  Az első negyedéves gyertya ronda mindenhol. 
Ishar
Ishar szerda, 18:25
Előzmény: #12886  Ishar
Plusz húzott egy hatalmas felső kanócot a napi aljon történő zárással.
Ishar
Ishar szerda, 17:59
Előzmény: #12882  Ishar
Ez a szerencsétlen HelloFriss képtelen 4 euró felett maradni. Napi maximum 4,23 euró, záróár: 3,92 euró (+1,03%).
lukskypoker
lukskypoker szerda, 16:17
Vonovia acélos +6,9%
Hamarosan osztalék.
05.22. Ex-div
05.26. Payment
buythedip szerda, 11:56
Előzmény: #12883  todi
Mióta Trump az elnök, a középtáv 24 óra, a hosszútáv pedig péntekről hétfőig tartani valamit. :)
todi szerda, 10:16
Előzmény: #12881  Goldstein17
A legszínvonalasabb elemzéseket a Seeking Alphán olvasom (nem csak Vonovia). És a kommentek is sokszor értékesek. 
Ami a mai napig lenyűgöz, hogy mennyire előre tekintve gondolkoznak a cégeket illetően. A fundamentumokat, várható hozamokat, közép- és hosszútávú lehetőségeket és kockázatokat figyelnek és mennyire szóba se kerül a TA , a rövidtávú szemlélet.
Én ebbe az irányba próbálok haladni de még sokat kell fejlődni főleg a türelemben.
Megnézed it a fórumokon a hozzászólások 90%-a a technikáról, várható rövidtávú ármozgások tippelgetéséről.
Ha elolvasod a tegnap betett kommenteket ott ilyen szóba sem kerül.
Ishar
Ishar szerda, 10:02
Vajon a HelloFriss képes lesz ma 4 euró felett maradni? Néhány magyar családnak biztosan nagy segítséget jelentene. :)
Goldstein17 szerda, 09:28
Előzmény: #12880  todi
Persze, nem is neked kellett volna címeznem, csak leírtam mi jár a fejemben. Utólag jó döntésnek bizonyult a 26 feletti eladás és egyelőre a 22-es vétel is. Igaz ez az egyenlegemen nem nagyon látszik, egy szép nagy csomaggal csináltam végig a lejtmenetet.

Topik gazda

buythedip
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek