Nagy meglepetés lenne a szar jelentés. Végig azt hangoztattak , hogy minden rendben van, visszatértek a szép idők. Azonban az 50 hónapos mozgó még mindig nyomja lefelé sajnos. Az osztalék szerintem 1,35 es 1,4 között. Ha valamiért leverik, akkor 20 alá.
Zalando +8% premarket The company's earnings came in at EUR215.1 million, or EUR0.82 per share. This compares with EUR251.1 million, or EUR0.96 per share, last year.The company's revenue for the period rose 16.8% to EUR12.346 billion from EUR10.572 billion last year.Zalando SE earnings at a glance (GAAP) :-Earnings: EUR215.1 Mln. vs. EUR251.1 Mln. last year.-EPS: EUR0.82 vs. EUR0.96 last year.-Revenue: EUR12.346 Bln vs. EUR10.572 Bln last year. Bevétel nő, profit csökken €300M saját részvény vásárlás.
NOVO Háááát... ha jóindulatú ÉS erős idegzetű akarok lenni (miért ne akarnék?) :D Akkor azt mondom ha nem is horror (még)... de tán egy jó thriller ami szódával elmegy... :D (Persze ha szépen lehullámzik 220 DánKopejKa alá akkor horror és agyvérzés) :D
Sok embernek van itt Novo-ja. Március 30.-án osztalék szelvény vágás. Tudja valaki, hogy Dániában mennyi adót vonnak osztalék után ? (magyar adózó vagyok, ha ez számít bármit is)
Hellofresh - augusztust €9,26-on kezdte, és eltelt majdnem 8 hónap. Mind a 8 piros, és 50%-ot esett. Short interest 11% Meg akartam nézni, hogy reagál a várakozásoknál jobb jelentésre a Hellofresh, de ilyen még nem fordult elő :)
Lehet, hogy 23,7 ig is lemegy. Most már a jelentés kezében vagyunk. Nem hiszek a hónapos átfogó gyertyaban. Ha mégis, akkor megnezi a 20 at. Valószínűleg.
A nemzetközi helyzet fokozódik. Kaptam vissza SAP-t. Úgy néz ki (még)hosszabb barátságot kell kötnöm pár pozival.(vannak szép vaskos mínuszok is) Trumpék gondoskodtak róla. Allianz, AXA, CARR, Vono, Novo, DTE, SAP, OMV armadával támadok jelenleg.
Eurós részvények vitasarok