Köszönöm.Hétvégén első körben a szubsztràt gyàrtok szàmait nézem àt (Siltonic,Soitec stb)No meg friss kibocsàtàsú USA papírokat.Néha valósàgos kincset lehet köztük talàlni làsd NXT vagy újabban NXP.
:D :D :D Világúúúr! :D Most a Novo újra célba veszi! (Amúgy a jutuboláshoz túl anitiexibicionalista lenni én) :D Ja nagy só lenne: minden amit mondok mehetnek nagy tétek az ellentétére! :D
Feljebb nemigen venném a STLAM -ot! Ha odáig lemegy (Oldrider kolléga szerint nem fog.. s az nekem is erős lenne tán sztem. sem) mégis akkor tááán...de nagyon kéne látom mik a számok (még akkor is ha nem tudom mit jelentenek) :D pl adósság hogy áll majd, az nagy risk... (őőő sok más ..is) ! :D
Még az is lehet, hogy ma/most megvan, megvolt az alja. 12-14h körül felébrednek az amerikaiak, és megveszik vagy tovább adják a Jeep gyártóját (ők más Stellantis termékkel nemigen találkoznak). Te hová várod? Én újabban inkább figyelek bizonyos szinteken, be volt állítva erre értesítőm és jelzett. De nem azt jelenti, hogy veszek.
Az is, meg a tegnapi risk-off szentiment is. Igaz, a kriptók már másznak ki a gödörből. Kéz fertőtlenítése után, maszkot feltéve vennéd a Stellantist covid-mélyponton, vagy már feljebb is?
Valójában abba kellene hagynod az edzősködést, és trading show-t csinálni magyarul. Másik topciban megkérdeztem Tőled, hogy azonos vagy-e Fekete Pákóval, de kikerülted a válaszadást. Youtubeon nyomhatnád, én vállalom hogy leszek meghívott vendég, ha odaírod a nevem alá hogy Puma részvényes, vagy nem tudom mit.
Igen! Akkor ez a rákgyógyszer nem jött be! :D És irány a kovidos alj! Amúgy a STLAM viszi most-(ma ezzel a hírrel) magával a többi európai autóst lefelé?
NADEHOPP!!!! Ma + 5% Novo -NVO odaát 7%+. Lehet csak korreksön.... de azért nem rossz na ha megint lemaradok akkor ugye rakéta... megint működni látszik a kontraindikátor szerepem :D :D :D (Amúgy sztem egy rossz hír kimegy pl . a Hims-t megpi...zák akkor nagy ugri lesz tán a sok rossz beárazása miatt) DE jó hír nélkül, nagy a nyomás, profit elégőben, frissített célárak lehet most reálisan elég gyengék, stb. így most 300 Kr-ajcár és 50 USD felett nem vennék már annyira :)
Ajj bocsánat az előbb kicsit pontatlan voltam: Pf: Zuhan a Stellantis19 százalékot zuhant a Stellantis árfolyama az olasz tőzsdén.A Stellantis 22 milliárd eurós, vagyis közel 26 milliárd dolláros egyszeri veszteséget számol el üzleti modelljének átalakítása során.A lépés célja az elektromos és hibrid járművek bevezetésének felgyorsítása, ugyanakkor a vállalat elismerte, hogy korábbi stratégiája hibás feltételezéseken alapult. Antonio Filosa vezérigazgató szerint a veszteség nagyrészt annak következménye, hogya cég túlbecsülte az elektromos autókra való áttérés tempóját, ami eltávolította a kínálatot a vásárlók mindennapi lehetőségeitől, pénzügyi helyzetétől és preferenciáitól.
Ha 43,00 volt az ajánlat, akkor ne sajnáld, ha 43,24 vagy afelett, akkor jó emlékeztető lesz, hogy brókerek mellett admirálisokra sem érdemes hallgatni. :) Ebben a pillanatban legalábbis így néz ki. Ha még egy 10%-ot ledobott volna, akkor már lehet, hogy én is vettem volna, pedig én nem is akarok Novo-t. Most elég nagy a csapkodás sokmindenben, bátrak és szerencsések sokat foghatnak rövid idő alatt.
Jelenleg az áprilisi vámpánik támasz tartja. Erről eszembe jut, hogy a Renault már az áprilisi alj alatt van, igaz, neki nem volt usa kitettsége és élvezte a vámpánikot. Diageo, Zumtobel, 7C Solarparken, Hellofresh, Gerresheimer is alatta vannak, első 3 van nekem, gondolkozom az utóbbi kettőn. :) Hugo Boss vészesen közel ehhez a szinthez.
Eurós részvények vitasarok