Elég közönséges lenne, ha Puma melegítőben menne minden fórumtárs bulizni, ittasan (Diageo) ,és agyonparfümözve (Douglas), de nekem részvényesként tetszene! :)
Csajok, hölgyek! Ha vonzók szeretnétek lenni és jó pasit, urat akartok magatoknak szilveszterre, bőven és bátran öntsétek magatokra a Douglas termékeit! Aki valóban boldog új évet szeretne magának, az fürödjön meg egy tele kád Douglas által forgalmazott pacsuliban! Ezt nyugodtan vegyétek befektetési tanácsnak, hisz nincs az életben egy nő számára jobb befektetés, mint egy milliomos pasi felszedése!
Holnap és kedden minden nyitva. Milánóban holnap nem lesz after hours, de túléljük. Szerdán Milano, Oslo és Német piacok zárva, többiek fél nap. Csütörtökön elsején minden zárva, másodikán pénteken minden nyitva, és Milánóban nincs AH.
https://www.tradingview.com/x/rFbmWuPB/ valahogy így, és ez még messze nem a legoptimálisabb forgatókönyv :) remélem alábecsülöm a jövőt, és csak trailig stop-ot kell majd ide betenni
Nagyon jogos kérdés, és a válasz is összetett. A háború sajnos évek óta velünk van, most már nem azt árazzák, hogy a héten, a hónapban vége lesz, hanem azt, hogy egyszer csak vége lesz, örökké nem tarthat. Ami negatív evvel kapcsolatban az benne van az árfolyamban véleményem szerint. Ami viszont nincs benne, az a fundamentális potenciál. A cég az egyik legversenyképesebb az olcsó "fapados" kategóriában. Ha tovább tudja növelni a levegőben töltött órák számát és a flotta kihasználtságát, akkor igen, én látok benne 35-40% up-ot, még akkor is ha a politikusok tovább töketlenkednek. ....ha tovább eszkalálódik a geopolitikai feszültség, akár távolkeleten, akár Ukrajnában, és magasabb szintre lép a háború, na az baj lenne ( de az odaver mindennek, kivéve a hadiiparnak ) , erre remélem nem kerül sor
Az orosz-ukrán háború helyzetétől függetlenül tartasz reálisnak 35-40 százalékos Wizzair részvény ár emelkedést 3-6 hónapon belül ? Azaz akár akkor is, ha nem ér véget a háború ?
véleményem szerint a hosszabb távban gondolkodó befektetőknek most jó vétel lehet a WIZZ A fundamentumok javulásáról rengeteg cikk olvasható, nem másolnám ide. TA alapon pedig mintha hetesen dupla aljból kezdene magára találni, és egy karakán leszorító trendvonalat tör éppen. Szerintem ebben most 3-6hónap alatt van 35-40% hozam lehetőség. Én a magam részéről longba léptem :) ...aztán majd kiderül
Puma az 50 hetivel küzd, a múlt heti gyertya azt ígéri, lesz ez még olcsóbb is. Naposon a 200MA megfoghatja, meglátjuk. P911: december 8-án golden cross volt, és most az 50MA tartja, ez jobban néz ki. UBM Development, 5 hete esik, 19%-ot, csúnya lett a rali vége, de még pluszban vagyok. Douglas is az 50 hetivel küzd. Decemebr elején beálltam Zumtobel-t venni 3.38-ra, természetesen 3.4ig ment le és most rakétázik. Azt hiszem módosíthatom felfelé a vételt.
Kidobtam a Vono-t 24,20-24,22-n némi aprópénzért. Pénteken mikor ugyanitt járt szinte biztos voltam benne hogy visszamegy a sáv aljára, de szokás szerint elkéstem. Most egy kicsit kevésbé vagyok biztos, de ugyanezt próbálom megjátszani.
Novo Üdv a klubban Zoli!!! Én is gondolkodtam rajta (Van ugyan de anynira kicsi h az kb semmi) most meg robban... Érdekes h most 6 % ra árazza a piac a hírt... megnézzük merre indul el igazán (trend) Sajna nem vagyok pánikvevő... mert ez most az lenne ha vennék... a fenti trend kérdés a fő kérdés nálam... most fordul a lefelé tartó giga trend???
Az ESA 22 milliárd euróra számít
Az Európai Űrügynökség (ESA) és 23 tagállama a találkozón megvitatja, hogy milyen szerepet kellene Európának játszania az űrkutatásban a jövőben, és hogy az egyes tagállamok mennyit fognak hozzájárulni. Az űrügynökség szempontjából nagyobb költségvetésre van szükség annak biztosítására, hogy Európa ne maradjon le az űrben. Ez összefügg a függetlenséggel és Európa gazdasági központként betöltött pozíciójával.
Josef Aschbacher, az ESA főigazgatója 22 milliárd eurót javasol – ami még az inflációval korrigálva is több, mint a korábbi 17 milliárd euró. Németország hagyományosan az egyik legtöbb pénzt befizető ország. A pontos összegről ezúttal csütörtökig fognak tárgyalni. Általánosságban elmondható, hogy akik sokat adományoznak, azok sokat is kapnak cserébe – vállalatoknak vagy az országon belüli kutatásoknak szóló szerződések formájában. /miu/DP/mis
Eurós részvények vitasarok