Nekem is volt már Hellofresh egyszer a tavalyi évben. Jókor vettem, de korán adtam el. Most türelmesebb leszek. Bayerből szintén volt, nehezen tudtam kiszállni - de szintén korán. Ezek a perek, meg Trump kavarásai kiszámíthatatlanok. Lanxesst nem ismertem, de ahogyan látom eléggé lent van. Nem tudom mennyire jó a piaca ezeknek a kémiai anyagoknak amiket gyártanak. Most nincsen szabad tőkém, de köszi, hogy említetted!
Hellofresh OK, évek óta veszegetem adogatom, Lanxess is megérdemli most a figyelmet, érdekes szinten van. Nehéz nem túlárazott részvényt találni, nagyon hosszú távra Bayer is jó választás, sok per van még aminek a vége kérdéses, bátraké a szerencse.
Pedig Te tetted ezt király! Viccet félretéve saját döntés, de a fórum segítsége a figyelem felhívásában tagadhatatlan. Todival kapcsolatban az álláspontom nem változott. Nem fogta fel, hogy ez egy vita sarok. Azt gondolta, hogy a német topikokban írtak szent írás. Nem voltam vele tiszteletlen, de amiket a Vonoviával kapcsolatban ide beírt azt már nem hittem el, le is írtam neki. Megsértődött, elment másik topikba. Lelke rajta. A tőzsdézésben az a szép, hogy utólag mindíg, mindent meg lehet magyarázni.
Óráson nézve 3-kor még elég erősnek nézett ki, utána elhalt. Ha nem 7,3 felett kezd holnap vagy nem kerül nagyon gyorsan fölé, akkor újratervezés. Pozíciót tartom a stop-ig. Én most nem hiszek egy 6,9-es fordulásban.
Úgy tűnik, a Trump-Pfizer deal pontot tett a HC szektor kínlódására, és minden emelkedett. Ma az AMD-OpenAI deal miatt korrigál a HC emelkedés, PFE piros. Ha valami egy ilyen napon zöld marad, LLY, Novo, az elég jó jel.
Nyissak Neked egy 'Dán koronás részvények vitasarok' topicot? Pandora az 50 havi mozgóátlagon tartózkodik. Ezt el is tudja veszteni, lásd 2022, 20%-kal ment alá, ami most 650DK lenne A szeptemberi gyertya nem ígér fordulatot. Covid óta emelkedik, van egy nagy trendvonal, ha ma ráesne (nem fog), 542DKK lenne. Az is lehet, hogy vége a korrekciónak, mert az acc/distr. bullish.
946-os hszban azt mondtam, 78 alatt vehető. 76.43-ig ment le, onnan +13% pár nap alatt Szerintem nem lesz 75 mostanában, talán a 79-81 rést se most tölti ki, hacsak nem lesz valami nagy crash. Szerintem a Novo is kitör és egyre kevésbé hiszem hogy lesz 320DK.
HelloFresh Nekem innentől felfelé van, bár kellene még egy megerősítés holnap, hogy biztos legyen. https://invst.ly/1cmqg4 Már reggeltől gyanúsak voltak a sorozatos zöld gyertyák erős forgalommal, korrekció pedig csak a 2 órási sávban gyenge forgalommal. 7.34-en kaptam végül. Target1: 8.10 Target2: 9.10 Stop: 7.10
Pandorát lehet érdemes lesz lassan befibózni! :D De hogy mennyire nem értek az ilyen ékszeres bizsu gyöngyös izékhez! :D (Funda) Recis lányokat (IS) meginterjúvolom! :D
Közben fencseknél áll a bál!!! "Lemondott a francia elnök, esik a tőzsdeAlig pár héttel kinevezése után Sébastien Lecornu francia miniszterelnök benyújtotta lemondását Emmanuel Macronnak, aki azt el is fogadta. A piaci reakciók máris érkeznek. Gyengülni kezdett az euró, emelkednek a francia kötvényhozamok,emellett pedig a tőzsde is esik: a francia CAC 40 index már 1,7 százalékot veszített értékéből."
Köszönöm! Tisztelettel ezt megfogadom! :))) Na sakkor ha már TA: Sanofit vennétek 75 nél HA!!! lejő? (Downtrend sávos trédre) (Persze akár longra is lehet csak az most más sztori lenne ott fundát csövet erősen néznék...de én ha funda és long NOVO ért imádkoznék inkább 300 -320 DKK ban ejjj ja és a nagy long trend az 1000 körüli csúcsról?? Megtört vajh)???? :)
Eurós részvények vitasarok