A kivezetés egy opció, másik opció hogy megveszi befektetési alap, 29%-kal megpuccsolja a menedzsmentet, és szerez jobbat. Ez esetben részvényes maradsz, de ha valaki belerak ennyi pénzt, az már előtte összerakja ezt a tervet. Ez esetben az bullish, hogy új menedzsment, új üzleti terv lesz. Ha nem találnak vevőt, akkor vissza a kiinduláshoz.
Na ácsibácsi ?? MIVA MIVA MIVA??? :D Kivezetés? Az meg mi? :D (Tudom ne tőzsdéeezen aki ilyen hü... alacsony tudású s ezzel egyet is értek) :D Na de ez miés hogy zajlik? Mik ilyenkor a lehetőségek? Meg lehet szívni? Ez olyan kivezetés mint a VARTA???? Ott mi is volt ? Rémlik h valami orosz rulettezés folyt még mikor a hír már kijött egy német törvény értelmében a részvényesek mindent elveszítenek!!! V olyan kivezetés v felvásárlás . v keverem..?? Mint a Skechers USA Inc ben? Ott ajánlottak valami kivásárlási árat ha jól tudom... (Amúgy simán beállok én 28 alá eladásra .. pláne ha értem is mi folyik itt) :D
:D :D :D Brooooo! Jár egy ölelééés! :)))) (De rám ne hallgassatok!!! :D ..én csak csendben lesem és írom gyűjtöm a rv.-eket amik kaptak egy nagy tockost =nyakonbaszásch-t ) :D
Ja, hogy esetleges kivezetésre spekulálnak! Így már értem (azt hiszem). Valakik gyorsan kapcsoltak... Na igen pont a napokban okosan megszakértettem, hogy Pumát azt nem vennék. :))) Köszi az infókat!
Egy 27.99es eladási megbízást ajánlok Puma tulajoknak. Azt hiszem 6 havi átlagár a minimum ár kivezetésnél. A 100 napi átlagár €21, efölött szoktak kínálni, 20-30%-kal. Pinault átlaga állítólag €33. Sok a holdingjuk adóssága, eladhatja €30ért vagy alatta is, elvégre sok osztalékot beszedett már. Aki túl sokat zsákolt belőle (a neve S-sel kezdődik és I-vel végződik), az egy részét már a 24es résnél is eladhatja.
Gondolom az egészre keresnek vevőt, mivel ha beöntenék a piacra a 29%-ukat, a vége már 10€ alatt menne el. Bár más nagytulajdonos nincs: https://www.finanzen.net/unternehmensprofil/puma így ez nem is olyan könnyű. Igaz, ha valami távolkeleti vagy amerikai vevő vagy befektetési alap be akar szállni, ugyanezzel a problémával találkozik, a free floatból vásárolva hamar 40€ lenne az ár. Tanulság: Akkor kell venni bármit is, amikor Zoltanovitsch megkérdezni: "Na, ki mer rávenni?"
A volkswagent venni kell 120as targettal. ( szerintem, én legalább is ezt teszem, apránként folyamatosan má vagy 1éve. Ebbe 1x volt ki és visszaszálló, tréd jelleggel) Amit a cikk ír, annak én nem találtam alapját, 0,5% feletti kötelezően bejelentett shortok, elég rég óta nem gyűltek össze a cégre. USÁban nőtt a shortállomány, de így is csak 0,01% az össz részvényhez képest.
Ovatos +1% "korrekcio"(?), erzesre kicsit tulagonizltak a multkori negativ hirt. Ertheto, foleg a nagybefektetok/alapok, ilyenkor biztosra mennek. Nemtudom lesz-e meg omlas, de en elkgondolkozok tovabbi veteleken. A pentekibe belevettem, szigoruan hosszutavra, habar nem sikerult a legaljat eltalalni.
Ezzel bizony nem vitázom! :) (Egyértelmű h ők az okosabbak, csak öröm látni nálam nagyobb tudású emberek véleményét egyezni az enyémmel ...de vigyázok... mert végem ha fals önbizalmam ébred.) Ezért nem vettem EU autóst...még... valahogy a szektor kilátásai (ahogy korábban is írtam) nagyon rizikósak bizonytalanok. S ehhez képest az árazás... nekem nem buy! Bár bevallom iszonyat "szexi" az EU autóipar! Venném de nem szexelni jövök a tőzsdére hanem... :)
Eurós részvények vitasarok