Ez így értelmezhetetlen. Aki adja menekül. Aki veszi az beszáll. És pont annyian veszik ahányan adják. Ahogy Kostolány írta: a tőzsdei mélypontokan a nyámnyilák kezéből átkerülnek a részvények a dörzsöltek kezébe.
OMV csábít valakit, vagy kivárás van a 40 alatti árra? Thyssen egy részét én eladtam 10,3-nál. Bánom, hogy nem mindet. Persze vissza fogom venni. Nálatok megvan? EUDF-et is nézegetem további bővítésre.
Én szórakozni nem szórakozok de tulajdonképpen kívülről szemlélem a dolgokat. Vonoviát vámok nem érintik, bevétel garantált és Trump a vámjaival még a német kamatokat is lenyomja ami a Vonoviának jó. Ha nyomott marad az árfolyam azon meg profitálni fogok az osztaléknál mert részvényben kérem és így magasabb lesz a hozamom. Az árfolyam meg akkor számít csak ha el akarom adni.
Itt mondtad ki a kulcsszót: NEM LEHET TERVEZNI! Márpedig egy cégnek tervezni kell. És a terv köré kell építeni mindent ( bezserzés , termelés, értékesítés).
Óránként változik a helyzet, erre egyetlen reakció lehetséges, full leállás, amíg nem normalizálódik a helyzet. Nem lehet tervezni. Ha elindul egy hajó Hamburgból Baltimore-ba, jelenleg nem tudja senki, mit kell majd fizetni kirakodáskor.
El kellene jutni a conference call-okig, ahol konkrét válaszokat adnak a cégek a kihívásokra. Pl. exportőrök arra, van-e USA kereslet, mit mondanak a felmérések, a partnerek, van-e megrendelés. Audi leállította az USA szállítmányokat további intézkedésig. Nem exportfüggőknek meg mi a guidance, figyelembevéve hogy gyengül a fogyasztó. De nehéz ezekre a hírekre várni napi 5% esés mellett. Sok nap van hátra.
Eurós részvények vitasarok