Asse felejtsük el, hogy az OTP a legnagyobb blue a BÉT-en. Asszem tán a BUX 1/3-át ő adja. Külföldiek legnagyobb célpontja. A HUF gyengülés és a geopolitikai/energiahordozói/nyersanyagbiztonsági bizonytalanság meg az amerikai bankok esése leginkább az OTP-t találja meg a BÉT-en. A kisebbeket kevésbé.
Kazahsztán nagy ország és nem csak területre, hanem lakosságra is. Szerencsére Csányi Sándor konzervatív a befektetésekben és pénteken lesz a szülinapja!
Nem biztos, hogy lesz akkora mértékű srv. kell bankra, bankokra a pénz. Amit írsz azzal nem értek egyet, Erste pl. jelentős mínuszban van év elejéhez képest, Raffi kb. stagnál. Bankpapíroknál most ez van. Tőke vándorol. Ez normális. OTP még mindig pluszban.
35ezernél pont 0% volt éves szinten a teljesítménye. Talán kgy után induló srv segít. Bár az is valószínű, hogy ekkora esés csak egy nagyobb szereplő kitározása okozott. más blue nem esett ekkorát. Szóval tud esni, nem is keveset igen rövididő alatt.
Átlag tud 20-25%-ot azért nem beszélgetünk róla. Kazah bank előbb utóbb jön, meg ott van Üzbegisztán az is érdekes. OTP egy pénzgyár. 4,9%-ot ment idén az nem rossz. Sose rosszabbat.
Amúgy az OTP 15% eséséhez mi a vélemény? 42e-35e. (most kapja talán össze magát ezzel idén a legrosszabb teljeító MOL. RG Mtel mellett) Ha már OTP topic, amiről kevés szó esik. Minden másról...
utoljára nagyon kis koromban feleseltem és azóta megtanultam 5-nél tovább is számolni - ha rám gondoltál, akkor mindkettő mellé ment - viszont ha mindig írsz rólam, akkor egyszer tényleg híres leszek :-)
plusz fura, hogy még mindig itt tartasz - pedig Neked is lehetőséged van megváltozni és jobb embernek lenni - drukkolok :-)
Nincs benne egy megalapozatlan osztalék rally így talán kevesebben csalódnak benne. 700 alatti ár több mint vicc kategória de ezt ma büntetlenül meg lehet csinálni egy prémium kategóriás részvény kereskedésével. "Majd egyszer jó lesz"
Fundásan nincs értelme vakerázni, az annyit ér mint az Elliot kóklerkedés. A konkurencia irányítja a céget, ez példátlan, itt a sectortásakkal összevetés nem játszik. Frencjóska levezetései ezért nem érnek xart sem, pláne a P/EPS rátát a transzparens, beleugatni nem lehet, sem döntést előbb megtudni akár az 1db-os részvényesnél, OTP fölé helyezi, sokkal, ha az 9x szorzón vihető, Ápenin 7x körül érhet, most jön + bevétel, ha adnak ki előrejelzést, vagy majd gyorsjelentés számaiból lehet okosabb lenni, a szektában 30-50% túlzás mindenben, a 2000-rért sem adom, kontraproduktív félnótásokról nem is beszélve.
Jó napot! Megvalósult az első vásárlás, április lezárják a másodikat. Az eladásra váró ingatlanok vevőre találtak. Fundamentális alapon ránéznél és az alapján értékelni?
Nehezen szántam rá magam, tavaly húsvét óta nem chartoztam, akkor 830-nál 650 céláram teljesült, ebbe nem akaródzott belerondítani ha 100% siker, egyedül a portfolion. Érdekes módon a másik irány lehetett volna a sárgával jelölt duplaalj, az nem teljesült. Ez a 800-ról 20 lépésközökkel lefelé venni ötletem nem jött be, a fölfelé 850-nen adni, az talán valamiféle szerény osztalék rallyban, ha lesz. http://keptarhely.eu/images/2026/03/04/v00/20260304v00zxih5v.png
Ma nem érkeztem követni az eseményeket, most estem be. RÁBA foschszínű parallel fölsőszár 4,200 körül, keresd vissza a chartom. Most RÁBA-t beszélték föl rendelésekkel, de SAFE döntés előtt? Mi van ha részben kapjuk, keveset? 400 körül volt a Gidrán rendelés, abból 100-120 realizálódott 2-3 év tökölődés után, most 800-nál tart a mese? Ha SAFE nincs 800 biztosan nem lesz. TÁTRA 2,000 db szintén. Add el a hírre egy kedvezőtlen SAFE döntéssel VIP kiszálló most.
OTP Szakmai topic