Inkább tiszteld a 40 fokban dolgozó embereket gúnyolódás helyett. Majd ha a sárga is abbahagyja a melót és nem ad gyíkhúst a kifőzdében akkor meg éhen maradsz.
Itt is múltkor leköszöntem, most utolsó vakmajom szösszenettel: https://www.facebook.com/share/p/1D2q4UN5pr/ Aki szereti a 40fokban bejárást, annak hajrá! 3-5évig bincs dolgom itt. Üdv..
Jézusatyauristen. Az idézeteket vagy a görbe tükröt nem ismerted fel és nézted utánzásnak? Nehéz ezt az öregedés dolgot elviselni. Különösen a környezetnek.
"Fura lenne nem menne fel infla euban is meg itt van ez az amatör csapat." --- Bezzeg Nagy Marci meg a MNB-t kirámoló Matolcsy mekkora profik voltak. Az infláció megugrását főleg a Fidesz által bevezetett - kommunista - árstopok szükséges kivezetése okozhatja. Vagy még mindig rettegsz az 1000 forintos benzinártól?
Gyerekes nem? Mondtam parszor altalaban nem ertesz meg semmit, most ezt irod vissza nekem. Eleg gaz. Többször utanozni probalsz hasznalid a kifejezeseimet a gondolatmeneteimet, már amit megérteni veltel. Eleg gáz nem?
Nekem bmap van nagyobb részt. Durrogtatja a 7.3%ot. Meg fixek 7%, 6,5 is van annak egy nagy reszeböl vettem eurt meg belenyomtam egy nagyobb projektbe. Fura lenne nem menne fel infla euban is meg itt van ez az amatör csapat.
Meg az is h*lye aki azt hiszi, hogy miközben a kormány inflációs gazdaságpolitikát folytat,azt önmagában egy jegybank meg tudja törni. Lóf@szt! Azt csak a kormánnyal egyetértésben lehet. Ha nem így van,akkor a jegybank nem az inflációt töri le, hanem a gazdaságot teszi tönkre.
ha esetleg ismét nem értettél volna meg egy összetett mondatot kiemelem a lényeget: Euban utolsó hely fogyasztásban. Kivegyem az eu szót hogy ne legyen olyan hosszú? Kultúrkörileg.
Még a végén legenda lesz abból a vargából akinek a felügyelete alatt matolcsy kirabolta a jegybankot. Aki úgy 30 évig orbán pénzügyi jobbkeze volt és azért dolgozott pénzügyminiszterként,hogy orbán igényeit pénzügyi vonalon kielégítse. Vajon mi a f@szomért dolgozott volna orbán ellenében a választás előtti egy évben,ha előtte kb 30 évig kiszolgálta azt!? Mert a Holdnál kitaláltak, hogy hiteles!? Aki ezt elhiszi,meg is érdemli!
Magyar Állampapír tulajok