A központi alrendszer adóssága (ÁKK): 2026.03.31. 64 517,27 milliárd HUF Ez már több lehet.. . Talán júliusban csökkenhet az alapkamat és valamit olyat mondott Varga, hogy a júniusi inflációs adat függvényében döntenek a kamatról....Majd kiderül mit lépnek... Az angol 10 éves 5%-on áll... Ha marad a fix 7% akkor megy abba ha nem akkor MÁP pluszt veszek.... Az idei mani már megvan...
Ki akarta próbálni. Viszont friss Androidon se megy, kipróbáltam otthon, a súgóban pedig sehol semmi infó, hogy mi lehet ilyenkor a hiba, mivel Webkincstáron nincs külön pont, ahol engedélyezni kellene. Playen is szidják, mint a bokrot ugyanazért. Nem minden szar, de ez így az, kár szépíteni.
android 13 speciel 4 éve jött ki... koma minek akar egy pénzügyi app-ot használni kőkorszaki rendszeren ? ha emiatt kirámolják kit fog szidni most h már Óbán sincs ? azt hittem a mindenszaros vergődés áprlis után abbamarad, de látszik ez zsigerből jön sok helyen
Megnéztem az otthoni kütyüket. Bármelyikre letöltöm, engem sem enged be, pedig van közte friss Androidos is, ami bőven 13 utáni. Áttúrtam a Webkincstárat megint, de ott csak DÁP-os belépést lehet engedélyezni, holott a leírás szerint simán is működnie kellene DÁP nélkül azonosítóval, jelszóval majd a kapott SMS kóddal. Jó lett a fejlesztés, gratulálok nekik, hogy sehol egy leírás arról, hogy ilyen esetekben mi a teendő, hol lehet a hiba.
szia, nem akarok nagyon kötözködni, de én 2021 októberében installáltam fel az android 12-t az akkori pixel telefonomra.... most meg 2026 van, és 17-es androidom van. Szóval nem két évente való cseréről van szó azért, hanem a sziamiau márka volt már 2 éve is lemaradva..
Magyar Állampapír tulajok