Talán meglett a bibi. Ezek a nyomik valószínűleg február vêgén átálltak Android 13 minimum követelményre, a telefonján meg 12-es van, pedig kb. 2 éves Xiaomi telefonról van szó. Az jó, ha ezek azt gondolják, hogy majd mindenki 2 évente telefont fog cserélni a Kincstár miatt. Ekkora nyomorékok még a bankoknál se ülnek. Ja, már a számítógépén is van egy újabb hiba, valószínűleg ez is február végével jött, mert előtte rendben volt állítása szerint minden. Minden menüpont működik, kizárólag a vétel nem, azaz venni nem tud semmit, eladni tudna, ha akarna, de a csere se működik, mert ott ugye venni kellene, amire ha rákattint, nem jelenik meg a form, de minden más megy. Kissé bugos lett ez a fejlesztés MÁK-os elvtársak mindkét vonalon. Most már értem, hogy miért szidja a Playen mindenki a Mobilkicstár appot is.
Az Ebury pénzügyi szolgáltató cég csütörtökön megjelent kommentárjában azt írta, hogy az elmúlt hetekben a forint lett az egyik legizgalmasabb deviza globálisan. Az új kormánnyal kapcsolatos pozitív várakozások fűthetik tovább rövidtávon az árfolyamot, ha pedig az uniós források felszabadítása kapcsán kézzelfogható eredmények is jönnek, akkor az további lendületet adhat.
google ezt írja, lehet segít, lehet nem: A MobilKincstár alkalmazás használatának engedélyezése és aktiválása az alábbi lépéseken keresztül történik:1. Előfeltételek (Személyes aktiválás) A szolgáltatás használatának alapfeltétele, hogy Ön rendelkezzen a Magyar Államkincstárnál nyitott értékpapírszámlával, és az első alkalommal személyesen, vagy WebKincstáron keresztül, illetve 2026-tól a DÁP (Digitális Állampolgár Program) alkalmazással regisztráljon. [1, 2, 3]2. Alkalmazás letöltése
Bejelentkezés: Használja a WebKincstárban is használt felhasználónevét és jelszavát.
Készülék párosítása: Az első belépéskor az alkalmazás bekéri a személyes adatait és a szerződéskötéskor kapott adatokat.
PIN kód beállítása: A gyors belépéshez állítson be egy 6 jegyű PIN kódot, illetve engedélyezheti a biometrikus (ujjlenyomat vagy Face ID) azonosítást is.
Megnéztem, elvileg DÁP-pal működhetne, de a leírás szerint a sima felhasználó azonosító / jelszó párossal működnie kéne, ha van Webkicstár, márpedig neki van. Sehol nincs olyan menüpont, hogy Mobilkincstár tiltás.
Ha bejelentik, h csökken az új fixmáp sorozat kamata, akkor én gondolkodás nélkül átfogatnám a 27est a 31esbe. Ezt fogom tenni a sajátommal is. De még kivárom, h mi lesz.
Nem fogja belátni. Aki 16-20-30 éve fideszes, az sosem fogja belátni, hogy mennyi kárt okozott Viktor az utóbbi minimim 8, de inkább több évben. Ha egyszer belátja, akkor pedig nem fogja beismerni. 268ról 12 év alatt 430ig gyengítették a forintot. Még kb 2 hónapja is 396on adtam el az eurómat, és most 355-öt ér. De neeeem, nem a tisza miatt. Eskü!
Rokon nem tud belépni a Mobilkincstárba, eddig csak Webkincstárat használt, az működik. Külön kell regisztrálni a Mobilkincstárra? Azt írja neki belépéskor, hogy a Webkincstárba / Mobilkincstárba a belépés nem engedélyezett. Én nem tudom, mert nem használtam és nem is fogom a mobil appot.
De a dollár is gyengül. És az Iráni fejlemények is támogatják. Jók a GDP adataink. Relatíve jó az infláció is. Magas reálkamat, áramlik be a tőke megállás nélkül. Veszik a Ft-ot.
Alapvetően megfelelnek nekem ezek a lajáratok, de semmi nincs kőbe vésve. Minden évben jár le tbsz számlám, úgyhogy a likviditas biztosítva van, egy nagyobb ingatlanprojektben is benne vagyok, szerencsére már a kiviteli tervnel tartunk, oda is kell a pénz, ha minden jól megy a 2027-es is oda megy.
Szerintem ha az eus pénzek hazahozatala reálisnak tűnik az egyben a bóvliba sorolás kockázatát is lecsökkenti, elég régóta az volt a mondás hogy ennek az esélye miatt nem minősítettek le egy szintet a minősítők. Ha lejárt volna a maradék pár hónap és végleg elvesznek a pénzek (mindegy is melyik kormány esetén, ne menjünk bele, nemcsak fidesz de egy alternatív valóságban nyerő dk vagy jobbik , mihazánk is elbaltázhatta volna) az fájdalmas lett volna. És ennek esélye be volt árazva, kockázati kamat felárban is. Ez szerintem már önmagában erős indok, aztán meglátjuk. Ha ez a tisze esetén is elúszna, hamar irányváltás lenne, pont ugyanúgy. De hajrá, lendületesnek tűnnek a srácok eus pénzek ügyében is, jogállami feltételekben is, számonkérésekben is. Én optimista vagyok. A munkajövedelmem euróban nézve pláne :D
Magyar Állampapír tulajok