Gondolom már észrevettétek szándékosan "provokál", hogy utána tudjon sírni és sajnáltatni magát, hogy őt mindenki bántja. Pedig annyira jó ember és segítőkész..........
Értem. Azt viszont nem, hogy HUF erősödést vársz, és vártál. (Én is) De azt nem vetted észre, hogy az miért is történik mindez. Miközben fidesz győzelemre tippeltél. És Bux esésre. Hmmm. Azt nem tagadom, hogy a következő egy-két év mozgalmas lesz. Na csak pozitívan, menni fog :-)
Tudok én mondani, csak nem fogok!! Semmi érdekem másokat feltolni a létran. Eleg volt. Volt idő rájönni, falra hányt borsó. Barátunk megker segitsek hatiban, és üt ver zúz fóromn. Megkerdi miiért nem?! Haha
Meg a Pápa is nem? Csak emlékeztetni szeretnélek, hogy az OTP topikodból is kitiltottál kétszer. Mindez három évvel ezelőtt történt. HÁROM! Tudom, neked van mindig igazad, akkor is az volt. Mindig csak aznap! Bár új dolgokat képtelen vagy mondani. Kiöregedtél.
65-76k sávban mozog. 2x 40-et esett ,2 hullámban. "Zászló" 120-80, korrekció 100 50% 100-60, korrekció 80 50% Gyakorlatilag csinált egy zászló alakzatú ABC-t, 80000 fölé kellene visszajönnie a longhoz, de nem jön. A kolléga írta, hogy "hosszútávon kell nézni", hetesen egy izmos fej váll van, ha bebillen 60k alá, jön a 30k.
Én tudom, hogy az itt írogató fórumosok java nem bukott. Én is közéjük tartozom. 3éve kb nem is kerestem rajta, ez is igaz. Én az ismerősi körömet tudom, ami kb kis arányban fórumozik. 1srác van aki nyerő fórumról is közülük. Itt a kollégák maguk írják, senki nem kényszeríti erre őket. Ismerőseim is hallani sem akarnak róla. Nem a pár hónap MOL emelkedés, meg elkapott év kérdés. Azt tudjuk itt mindenki guru. Azt nem tudni akkor minek ül itt egész nap a fórumon, miert nem a Lamborghinit tapossa? Ez jó kérdés
Btc vetel 52k-n eladas 65-nel orultem hogy nyertem 120k-ig felment nemreg kopkodtem direkt elegedett voltam mikor lement 60 kornyekere erre megen huzzak vissza pfff
Tárgyilagosan! Mol most 4250, tavaly 3000 körül. Ha Máp több éves időtáv, akkor a Molt is így írd. Otpről nem is beszélve. Nekem sok állampapírom van, de sima longgal előtte degeszre kerestem magam a Béten. Ne ferdítsetek, nem mindenki bukik a tőzsdén, sőt!
majd megunja a tozsdezest ha mar eleget bukott 1 vagy talan mar 2 eve szinten szorakoztam rv/ etf/ deviza vonalon 1 milla jatekpenzel IB-n Revon az eredmeny kb cakkpakk mindent de tenyleg mindent beleszamolva beutalas atvaltas allando vasarlasok eladasok -35-40% bukta mindezt az "eredmeny"sikewerult elernem egy szepen raketazo kornyezetben szo ami szo nem vagyok egy tozsdeguru :D
Magyar Állampapír tulajok