Az bőven még 1 hónap. Utána megnézik, hogy mizu az államkasszában - nagyon lesújtó eredményt fognak látni. Megkockáztatom, hogy nem fognak tudni még kamatot vágni, se az állampapírok kamatján visszavágni, mert annyira rossz a helyzet. De legyen neked igazad! Megérett már, hogy ne szar irányba menjenek a dolgok, a kamatterhek terén is.
Nyilván ha Vargán múlik, még kivár kicsit, de szerintem nem sok idő van már a fix 7%-os papírok vételére. AB, legfőbb ügyész, NMHH vezetés, MNB elnök, MTVA hírhamisító vezére, csak néhány pozíció, ahonnan takarítani kell a kormányalakítást követően.
azért arra még szerintem sokat kell várni. Hiába hurráoptimizmus - átveszi a tisza a kormányzást és akkor fognak csak igazán szembesülni, hogy mekkora baj van. Egyből nem lehet kamatot vágni.
Jönni fog nemsokára a kamatcsökkentés, hozamok el fognak indulni lefelé a 2/3 feletti győzelemmel, a piac egyértelműen örül a ruszkibérenc rezsim eltakarításának. Nagy munka vár a Tiszára, mert rengeteg szart kell eltakarítaniuk. Máp+ vagy Fixmáp, ha valaki venni akar, BMÁP innentől indul majd lefelé szerintem, kb . eddig volt jó,. DKJ hozamok bezuhannak. Lehet, hogy lesz majd bóvli a Fidesz romjai miatt nemsokára, de ennek a hatását ellensúlyozni fogja a piac öröme a Fidesz eltakarítása miatt.
-4000 Mrd hiánynál tart mp, ha átveszi a setabotot. Nem értem a logikátokat. Ez a lengyel felé erősödés, mint amikor Donald tusk nyert. 2035A 7 % felett is jó akkor. Majd kiderül. Lesz dolga, már hozzá is kezdett.
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy a MÁK felületen ha most beleveszek hosszabb lejáratú állampapírba akkor az valóban a pénteki árazás alapján kerül vételre? Kis pénzzel próbálkoztam és úgy tűnik hogy igen, de gondoltam hátha itt valakinek van erről biztos információja. Ha valóban így igaz, akkor milyen lejáratú lenne javasolt? A 2051-esnél például 8-9% jutalékot von le azonnal. Köszi
Magyar Állampapír tulajok