... ötszörözött, MTEL 7x, ha meg kisebb az emelkedé, mint pl Mol, az osztalék akkor is jön! Ez megfér az állampapír mellett. Nem kell mindenáron spekulálni.
Volt egy nap, amikor a WTI 100-ről felment 115-ig, amikor Trump beszólt, hogy "Irán attack". Az indexek mégis északnak haladtak tovább, valahogy megérezték, hogy blöff. Még tegnap is ezt dörgölte oda a piacoknak, szépen beterelte a népet a long realizálás alá, majd 1-2 óra múlva: "béke". 115-ről volt shortom, tegnap. 111.7 körül zártam, 10 órakor, ha 2 órát várok: 91-95-ig repült. szomorú vagyok. ronggyá égettem a játszós packomat, kár volt az utóbbi 2 hétben tradelni. Emiatt jól írja Hathor, ez minden nap ATH. A tőzsdén meg izzadok, ronggyá is bukom magam néha, b@lf@sz vagyok. 2x beálltam longra, úgy elpicsáztak, mint annak a rendje, most meg...
BMÁP tapsol, ismét, újfent, vagy még mindig. Fixmáp köszöni szépen jól van. (nem bánom a PMÁP leváltását) A tőzsdés játszós pack lerogyott, evvan, az élet megy tovább. Adrenalinnak jól jön a kerti munka mellett. :D Már 3 hónap 2,1 1,4 1,8 ebből milyen átlag lesz? SZAR.
Balatoni vendéglátósok idén szvsz soha nem látott módon fognak izzadni. Ilyen árak és árfolyam mellett nincs kérdés, hogy tenger vagy Balaton. Főleg, hogy 25-30 cm víz hiányzik belőle, ami szintén nagyon rég nem látott alacsony vízszintet fog hozni nyárra.
Jaja. Mindenki maga alakítja életét. Nekem ez jött be. Ráadásul a gyerekek mellett voltam a születésük pillanától, a kirepülésükig. Ez még fontosabb volt. Nem volt iskolai alkalom sem, hogy ne lettem volna ott. Évnyitó és évzáró, farsang, ballagás, szalagavató, felvételi, versenyeik, edzéseik.. Így volt teljes
Neked a legjobb. :-) Kérók eladva , százmillák berakva , kamatok visszaforgatva.Azonnal. :-) Utazás, pálmafák, henyélés az élet. Asszony indul reggelente dolgozni, te meg átfordulsz a másik oldaladra. Mi kell még egy férfinak? :-) Én is ezt csinálnám! :-)
Arrol nem beszelve, hogy a rovid tav nalam 6 honapon beluli idoszakot jelent. Felev feletti idoszaknal mar nem rovid tavrol beszelnek ahol talalhato a 6% feletti hozam. Ez a hozam 1 millara vetitve 5K-t jelent. Nalam ez a regi "latraszolo" betet kamatat jelenti, de nem befektetest.
Magyar Állampapír tulajok