Ha 14%-os dkj-k lesznek ismét, akkor a PMÁP is repül, a BMÁP is. Tehát gyakorlatilag éppen emiatt van a BMÁP a legjobb poziban. +1,5/2,5% prémiummal, ha odaér. Ha meglátom, hogy DKJ 14%, dobom a fixmápot.
a 14-17%-os inflációs években sem volt magas fix, ha visszaemlékszek. a régi sz@' MÁP+ot hagyták úgy 3,5%-os indulóval, és majd amikor végetért az infláció, akkor jött ez a 6,25%-os. 1 éves MÁP volt 7%.
Szerintem Szijjártóék túl sokat nézik a Mancs Őrjáratot. Nincs semmi baj, nincs semmi gond.... Először Japók-USA kezdik az összeomlást, minket a kettős tömeg söpör el. Tény, ha ez következik, fájni fog.
Egészen konkrétan : 27.- e kamat jóváírás tehát 26.-án este számlán volt a zsé. December elsején indult el a kincstárból és dec 3.-án lett jóvá írva a belföldi deviza számlámon. Enni idő alatt aki éhes éhen is hal aki fázik az pedig megfagy.......
Megoldódott, a számlatulaj adatot frissített bejelentkezés után. - Ebben csak az a probléma hogy se értesítés se figyelemfelhívás, (majd észreveszed) pedig épp azért van meghatalmazott hogy a tulaj helyett kezelhesse a számlát. Minden esetre legalább olyan bizalom romboló mint amikor 3 napig "biztonsági okból" nem tudtam utalást indítani mert újra fel kellett vinnem ugyanazt a számlaszámot amit már egyszer felvittem, és akkor ne beszéljünk a 3 napig utazó pénzről ........ - Azért megnézném mekkora narancslázadás lenne ha bármely kereskedelmi bank 3 napig nem utalná a pénzed "biztonsági okból"
A nagy kánaán van itt. Csak a portfolio írja a baromságait, hogy brutálisan vissza estek a magyar beruházások. Csak négy éve van egy helyben a magyar gazdaság, de ez sem gond. A Mercédes gyárat meg még Gyurcsánynak lehet köszönni, ő volt az aki letárgyalta és ide hozta. De mindenki örülhet aki az 52-es főúton elindul a Mercédes gyárat látogatni, ingyen hullámvasútat ajándékba is kap.
Írta a kolléga utána,h nála valami olyasmi van,h a meghatalmazást meg kell újítani. A meghatalmazotthoz be kell lépni, és ott valami el kell fogadni, bexelni.. így értelmeztem. Addig tehát nem tud mit kezdeni a meghatalmazott befektetéseivel. Ami furcsa, akkor ennyi erővel miért látja, "read-only" üzemmód valószínűleg.
Két számlán vagyok meghatalmazott. Azokra új pénzt nem raktam be mostanában (csak a saját számlámra), de a meghatalmazóknál folyamatosan (20-a, 21-e, 22-e, 23-a, 24-e, 26-a) képződött összes kamatot minden nap vissza tudtam pakolni a meghatalmazottak javára. Gondolom akkor a sima vétel is működött volna, mert ott csak a kiegyenlítés módjának bepöttyözése más. Édesanyám két számlán meghatalmazott, ő a kamatokkal és új pénzzel is tudott kavarni egész hónapban a meghatalmazók számláján.
Magyar Állampapír tulajok