Ez nem egy ugrálós műfaj.Elég ha a lejáratok,kamatok mennek az aktuálisan legjobbnak tartott papírba. 2022 elején vagy 2021 végén volt, hogy az akkori "csodából" kiugrottam. Szerintem egy dolog van ami fontos.Amíg Magyarországnak nincs hosszú távon kiszámítható demokratikus kormánya,piaci alapon működő gazdasága,addig a hosszú lakossági papírokat kerülni kell! Kivéve swingre, a nem lakossági papírok!
18%os infla +1.5%premium helyett adtak kb 8%ot aktuális PMAPra, az sem volt normális. Bármi lehet. 9-10%ért megmozdulna mindenki, persze nincs mire ennyit adni. Mondjuk 2024ben sem ertettem mire adnak fele kamatot sem
Ahhoz valami nagyon jó ajánlat kellene, hogy én a 7,52-es meg ,62-es Bmáp-ból kiugráljak. Lehet ok már tudják , hogy “túl” jó lesz a Bmáp és pont ez a cél.
Megint a nem értés ugye, és a butaság. Már ne us haragudj. És így mennek a pletykak tovább, milyen a Hathor.. Az AKK keresne 1%ot ha mi váltanánk egy másik papírra. Én buknám a váltási százalékot, nem nyernem. Nem tudom érted-e már így leírva
Otthonról a fotelból +1%-ot "bevasalni" ?-) Ebben reménykedni? Kicsit férfiatlan sőt szánalmas már ezt így leírni.. én is szeretem az ingyenpénzt de legyen már egy férfinak tartása! Ilyet írnék szégyellném magam a világ előtt is. Na mindegy..
"Az új lakossági állampapír várhatóan új piaci rést tölthet majd be. Az Állampapír kalkulátor szakértője szerint három irány jöhet szóba. Igazi újdonságot inkább az egyedi konstrukciók és a rugalmasan alakíthatóság hozhatna.
inflációkövető, de rugalmasabb feltételekkel rendelkező konstrukció,
fix kamatozású, de rövidebb távon is versenyképes ajánlat,
vagy akár devizás papír, amely a forint gyengülésétől tartó befektetőknek lehet vonzó.
Mindez nemcsak a lakosság számára jelenthet új lehetőséget, hanem az állam finanszírozását is erősítheti egy időszakban, amikor a megtakarítók figyelme egyre inkább a bankbetétek és alternatív befektetések felé fordul."
Jajj.. szokásos dolgok mennek itt. Törlés, felfüggesztés továbbra sincs, csak Hathorozás. Hiába, népszerű vagyok.. de ennyire? MAr van Rothadó gazdaság topik, van sima Állampapír topik, van Orbán takarodj, Eurhuf topic. Semmi nem elég. Még mindig trollkodni kell. Állampapírhoz meg nem tudnak hozzászólni
Magyar Állampapír tulajok