Ha épp levonják az egyenlegből, akkor 1-2 napig akár parkolópályán lehet, tehát levonja, nincs a pénzszámlán sem. MÍNUSZ. Megvannak a névértékeid? Ha igen, teljesen feleslegesen aggódsz.
Ami nem +1,5%-os, vagyis nem a legjobb, annak tényleg nincs értelme. 2 éven belül még a +1,5%-osnak sincs igazán értelme. A FIXMÁP kamatelőnye a PMÁP visszaváltás ellenére is +0,57% körül alakul ~ 2 év alatt. Az ilyen +0,25/+0,5%-os prémiumos papírok "kuka",röviden.
Sziasztok! Szerintetek érdemes most kiszállni a pmáp2028l-ből fixmápba? 3.95% kamatot láttam. Nem hiszem, hogy papíron kimutatnak akkora inflációt, hogy nagyobb legyen a fixmápnál.
https://atlatszo.hu/vilagterkep/2025/08/25/mar-biztonsagi-fenyegeteskent-ertekelik-hazankat-nemetorszagban-kemeny-fellepesre-keszulnek/ Azt értem, hogy a gdp növekedés mértéke (NULLA) kamatvágásért kiált, de közben meg a politika (orbán) gőzerővel rombolja a gazdaság fundamentális alapjait,ami a végén egyszerre fog hatalmas forint gyengülést,és kamat emelést indukálni. Továbbra is több és egyre több érv szól a bmáp mellett,mint a fix mellett! "Az őszi hónapok így nemcsak újabb politikai konfliktusokat, hanem konkrét pénzügyi következményeket is hozhatnak. Ha Orbánék nem tudnak rövid időn belül kiegyezni Merzékkel, akkor annak akár katasztrofális gazdasági és biztonságpolitikai következményei is lehetnek Magyarországra nézve. A kérdés immár nem kizárólag a jogállamiság körül forog, hanem az uniós döntéshozatal működőképessége és az európai biztonságpolitika egysége is tét. A magyar kormány következő lépései ezért nemcsak a források sorsát, hanem hazánk mozgásterét is alapvetően befolyásolhatják az Európai Unión belül."
Lehet babknál vagy és nem kincstárnál? Voltak most 24.én lejáratok. Nekem is kíírt kamatot, nem is tudom minek volt kamatfizetése nálam. Automatikusan beforgattam FixMapba
BMÁP 2028R jóváírás volt nekem 24-én Neked esetleg van olyan? Én nem nézem naponta, kb. nem érdekel. Amikor a kamatnak jönnie kell, akkor jön... mi a probléma?:).
Magyar Állampapír tulajok