sziasztok, a 2029N mennyiben jobb mint a FIXMAP 6.5%-on? lehet h en ertem felre de a 2029N kicsit magasabb kamata csak negyedevre ( az atlag 3 ho / kincstarjegy ) vonatkozik utana valtozhat+ nincs az egy ev utani "ingyenes" ( szval nem 99%-on) kiveteli lehetoseg. - koszi a segiteseget
sürgős? egyheti kamatom 120e ft. Most csak ennyi áll a Webkincstár számlán. Az semmi. Fizetés febr5 után abból raknék hozzá akkor be tudnék rakni akár 500at is. Nem ráér megvárni?
Ez valóban egy érdekes táblázat, sokan találgattuk már a vagyoni koncentrációt. Mi mindent tudunk ám magáról... (C) Virág et. . Ezek szerint az ügyfelek max 12%-a számára lehet egyáltalán reális ingatlanba váltani, bár szerintem a valós arány inkább 6-8% körül lehet, mert hogy a 25-50 millió egy elég széles sáv, a tetejéből kijön egy kismásfeles (még...), az aljából már kb. semmi. A másik dolog meg, hogy ha valakinek 50 milliója van, akkor (gondolom) nem vesz 50-ért lakást.
Igen 1 munkanapot + szombat és vasárnap= 3 Mert jár a kamat a hétvégékre is. Da amúgy lényegtelen. 29/N re cseréltem 23-án volt 100%-on én+ 1 napi kamattal vettem Aki 27.-én veszi az + 4 napit fizet rá
"Az állampapír cserével már jan 24. értéknappal teljesült." Úgy érted, hogy "Az állampapír cserével már jan 27. értéknappal teljesült.", tehát 3 helyett 1 napot nyertél azokhoz képest, akik 27-én fogják eladni a 2027/J-t 28-i értéknapra? (2027/J 24-i eladási megbízása teljesül 27-én 99.00%-on.)
Igen kényelmi funkció, de például a 2027/J kamatfordulója jan 27. A kamat értéke most péntek 14.00 után jelent meg a történetben, 27.-én reggel a bankszámlámon. A papírt el akartam adni péntek napközben , de sztem a tranzakció csak hétfőre teljesült volna. Az állampapír cserével már jan 24. értéknappal teljesült. Így nyertem 3 napot,de valószínű nem ezen gazdagszom meg.
Szia! Így van. És ez tiszta haszon volt, se költség, se adó. Le kellett hajolni érte. Innentől sajnos szerényebb lesz az arány, de a 7% körüli BMÁP kamat (mmég rendben lesz.
Szerbusz Mester, ma du2kor megjött a 2029/N kamat is. Köszi a hétfőt! Megérte. Ha összeadom a lejárt 2033/I nagy kamatot a 2032/I-t és a visszapakolt 2029/N még idei kamatjait már majdnem annyi mint kiadott kis lakásom 10 hónapja. A PMAPok értéke pedig a lakás értékének negyede. Azért az nem rossz, nem?
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi értelme a Webkincstárban az állampapír cserének? Mitől más ez, mintha külön eladom és külön veszek rajta másikat? Köszi előre is!
Amúgy nagyon köszi az összesítést, érdekes számok és az az érzésem hogy annyira nem fogják propagálni ha úgy alakulnak a visszaváltások. Vagyis én örülnék ha folytatnád.
Magyar Állampapír tulajok