egyedül nekem a 2025 jan-febr-március várható v nem várható hókusz pókusz a pmappal kérdés, ahogy mindenkinek. illetve sztem a jövő infla, több lesz, mint a várt 4-6%. (január masszív benzináremelés!)
Szerintem postan igy is tudsz nyitni, vagy ifenyelni. Kossel veluk is szerzodest, ha engedik, vagy csaladtag nevere es attranszferaljatok/atvezetitek maximum, ha a csaladtagnal nem biztos a penz
Akkor így jártam... vagy veszek Erstén keresztül, csak ott ugye idő előtti eladásnál (1-2 év után) több levonás van mint ha az 'Államkincstáron' keresztül adom el...
Igen, de nálad is az volt a fő kérdés, hogy 18% vs várható bubor. Az alapkamat lassan de biztosan megy még lefelé. A negyedéves kamatfizetés vonzó, kérdés, mennyi kamatkülönbözetet ér meg. Akár el is adhatsz negyedévente valamennyi PMÁP-ot is (1% bukóval), ha ragaszkodsz a 3 havonta történő pénzkivéthez. De nem fogsz, amíg ketyeg majd a 18% kamaton.
Sziasztok, Webkincstár regisztráció Ügyfélkapun keresztül, tegnap du. csináltam, kb. mikor élesedik? mikor kapom meg a bejelentkezéshez az adatokat? Köszi
Sose mondd, hogy sose. Augusztusban itt szidtuk a 2033/I-t, most pedig tolonganak érte. Figyeljétek meg, akár ugyanez megtörténhet majd a 2032/I-vel is valamikor, akármit is gondolunk most.
nekem teljesült a vétel, legalábbis a tranzakciók között látható, hogy teljesült, de jóváírás még nincs. a pénz a kincstári pénzszámlámon. remélem, megoldódik idővel.
Ezt én sem értem, hogy az optika ennyire ne számítana nekik? Mikor minden be van csomagolva színes-illatos propagandába, pont ez a 0,1% kellene még. Valamiért nem gondolták át vagy nem fontos már.
Mondjuk most 5milliora itt majdnem 1milla lesz a kamat jovore, akinek ez keves, rohangalhat a tozsden, meg szamolgathatja az atizgulz napokat, ejszakakat, eveket
Magyar Állampapír tulajok