Akkor miért lehet kitölteni bármilyen értékkel a kedvezményezett neve mezőt? Ingatlan vételárrészletét nehogy már kétszer kelljen emiatt utalnom? Ki mondta ezt, MÁK-os front office Gizike?
Biztos mehet bármilyen névre, csak arról kell nyilatkozni, hogy magánszemély a tulaj, különben felszámolják a tranzakciós illetéket. Kipróbáltam, sok helyre utaltam már így.
Kifizetni is bármilyen számlaszámra kifizetnek, hiszen Te viszed fel az adatokat, onnantól a Te felelősséged... Egyébként ezt érzem a mobilapp legggyengébb pontjának, a biztonságot, ha ne adj Isten valami gebasz lenne, két pillanat alatt leürítenék a számládat... :( Én gondolkozom is azon, hogy letörlöm és csak az "otthoni" telefonon tartom meg
Az azonositas megtortenik a kincstari belepessel, ahova csak a tulaj tud belepni, az hogy O milyen kartyaval fizet szerintem mindegy, kifizetni lehet csak sajat bankszamlara
Milyen gond lehet ebből? A NAV nem lát kártyaadatokat, csak a szám maszkolt részét meg a visszaigazolást, hogy sikeres volt-e vagy sem... Nincs is semmi közü hozzá egyébként
A számlára történő befizetéssel, mellyel a kincstár által forgalmazott állampapírokat meg lehet vásárolni (a számlára bárhonnan/bárkitől érkezhet befizetés)
Szerintem barki befizethet a szamlara, es barki fizethet kartyaval ra. Megfogod a kartyat, beirod az adatikat es fizetsz vele. Szerintem. De csak egy telefon hivas. Van elerhetoseguk, kerdezzetek meg
Sziasztok! Vehet állampapírt a feleségem az ő bankkártyájával online fizetéssel az én kincstári számlámra, van erre bármi szabály? Maga a bankkártyás befizetés díjmentes lenne, hiszen vásárlási tranzakció, csak félek hogy esetleg utólag felszámolnak valamilyen "átutalási" költséget, mert különböző néven van a két számla.
Magyar Állampapír tulajok