Teljesen egyetértek veled! A fő probléma, hogy a a MOHU-n keresztül megy minden. Ettől drágább a folyamat és alacsonyabb a színvonal… A MOHU csak egy pénznyelő, ami nélkül több forrás maradna a munkát ténylegesen elvégző cégeknél. Szerintem az átvilágítással és a változtatásokkal az alvállalkozók fognak jól járni. Főleg ha a az újrahasznosítás körforgásos gazdálkodás a cél.
Csak elmélkedem. Ugyan miben befolyásolja a céget a mohu àtvilàgîtàs? Majd nem kap szemetet mit alapanyag? Azért egy ilyen céget nem lehet csak úgy kivàltani egy körforgàsos hulladékgazdàlkodàsban. Ez a jövő alappillére szemétből újrahyàrtott kész termék előàllîtàsa.
Teljesen fölösleges objektív mutatószámok alapján kereskedni. A Bét-en olyan cégekkel lehet nagyot kaszálni, ahol pld. a P/E negatív vagy éppen éppen 0 felett van. Bedobnak valami hírt aztán pár napig 30-60% pluszban van a papír mielőtt eltűnne…
2024-ben pedig szept.24.-én. Így bármi lehetséges. A lényeg, hogy legyen egy jó jelentés. A legjobb lenne, ha Ferencz Kornél akarna magának egy új villát kocsit nőt, hajót, bármit, csak szavazna meg egy kis osztalékot, hogy jusson a kisbüfiknek is. Persze így a részvényár is az egekbe menne. Kivárjuk. (Ferencz Úr, ha olvassa, legyen már nagyvonalú, tegyen zsebre 1-2 milliárdot !!! Lepje meg Magát, a Családot és Minket is)
Teljesen igazad van! Sajnos szakmai részről nem lehet értekezni, mert egyből megjelennek és betámadnak! Amit tudtam feltettem és ide írtam hozzá.
Közben kilépett a háromszögből, elindult lefelé, de ez nem vészes. A baj csak a piros sáv alatt kezdődne, de addigra nagyon túladott lenne. Nem tervezek oda, egyelőre. Az már funda probléma lenne.. Ez a kis konyulás kimondottan jót tesz neki, ha fundás eredményt tud produkálni. Adhat neki egy erőteljes lendületet, mind a labdának a víz alól "felpattanva". Ha az eredmény nem lenne bíztató, akkor el kell gondolkodni..... Hitegetésre nincs szükség, az nem hoz profitot! Néha, egy kis speka felrántásra nem fektetünk be nagy összegeket! szvsz
Miert nem a kisvaterlóban van?Szerintem elkelne egy kis biztatás a tobb millios veszteséges eredményhez...jön a jelentés ott hamagyorsan......itt viszont nyereségre számolok..
Te összekevered a szezont a fazonnal! Egy cégvezetővel való értekezést és annak ajánlását, ha igaz, próbáltad itt elsütni! Azt akarod mondani, hogy egy speka felrántással ez le van tudva??? Vicces vagy ám, de nagyon! Akkor ez tényleg beetetés volt! ugyebár... no comment...
Egyébként a legjobb védekezés a támadás is egy megszokott farkasmódszer, de amint látod, bármivel is vádolsz embereket, tételesen meg lehet azt mindig cáfolni... amit már kezdek nagyon unni egyébként...
Nem okoztál most sem csalódást, egy majdnem egy évvel ezelőtti sztorit próbálsz meg felidézni, azt is rosszul... Azóta pontosan tudhatnád, hogy az árfolyam nem sokkal később kb. 2ft-al emelkedett, ami kb. 20-25%-os hozamot hozhatott sokaknak (köztük nekem), amit egyáltalán nem neveznék kevésnek. Úgyhogy köszönöm, de nincs semmit sem szégyellem, pont hogy nem vertem át, nem etettem be senkit, nem tartozok senkinek se elszámolással, ellentétben veled. Rendszeresen szoktál rólam meg másokról hazudozni, szintén másokat pedig manipulálni, de azért vannak határok...
VERTIKAL Group Nyrt.