Ez nagyon jo hir - azert ez a szabadon forgo reszvenyek jelentos resze - 260 milliobol - ami mozoghat az max 50 millio Napi atlag forgalom 600-700 edb - kb 120 napig tart kb a napi forgalom 10 % at kiszedi a piacrol Ugy hogy annak egy resze oda vissza lehet... szerintem ennek azert lesz hatasa
Én speciel nem adtam el semmit, de aki így tett arra sem mondható, hogy megtévesztették és elvették tőle a részvényeit! Ez egy beteges gondolat, de persze előfordul itt a topikban több ilyesmi is, csak az a baj ezekkel, hogy akad partner aki egyetért az ilyesmikkel és elmegy a kommunikáció komolytalan irányba!
Köszi, hogy megrrősítetted akaratom ellenére nem veszi el senki a Vertikál részvényeimet! Még hozzátenném, hogy aki ilyesmit érez, képzel annál nincsen valami rendben!
Mielőtt bárki a másik torkának esik!Az online kereskedés megadta a lehetőséget,hogy a BRÓKER mellőzésével,azonnal realizáljuk SAJÁT elképzeléseinket a befektetést illetően.Legyen az spekulatív napi ,vagy hosszútávú öngondoskodó üzleti elhatározás.A döntést személyesen hozzuk és azonnal végrehajtható a megfelelő billentyű megnyomásával.A kezdeti /'90 -es évek/brókerei megszivattak néhényszor engem is,tudom miről csacsogok.Nem kell másokat ba&tatni,pláne más nyakába varni ,ha az elhatározás vagy döntés hibásnak bizonyul.Ez esetben is döntést kell hozni a módosításra,ami azonnal szintén végrehajtható.Biztatásul citálnám kedvenc mondókámat:Hat jó szolgám hírt hoz nékem,nem tévednek soha.A nevük:Mit,Mikor,Miért,Hol,Hogyan és Kicsoda! Döntés és elhatározás kérdésében ezekre kell hagyatkozni ,majd a meghozott végső elképzelést végrehajtani. Persze mivel ez egyéni,sok szempont alapján befolyásolt és egyénileg meghozott DÖNTÉS,másra hivatkozni felesleges és nagy bunkóság! Mindenkinek sikeres spekulációt és nagy nyerőket. A befolyásolható embereknek nem ez a megfelelő terep,vagy sok pénzük van,de ismeretük a pénzvilághoz hiányos. HS!!!!
Te tényleg egy nem vagy tiszta,direkt kötekedsz! Bele állsz a másikba! Ne írj nekem légyezives! Nem szeretném ha miattad tiltanának! Neked nem nagyon lehet életed ha velem foglalkozol 🤣
Talán azért, mert sokat ittál! Ki szedett el és mit? Én eddig azt hittem, hogy az eladási megbízást mindenki saját akaratából teszi! A Vertikálnál másképp van? Ott elszedik a részvényeket a tulajoktól? - Jó tudni!
VERTIKAL Group Nyrt.