Sehol nem volt még iráni háború, mikor elkezdték ezt lefele nyomni. Nem nagyon értem,mert aki mennyiséget akar eladni az nem így csinálja. Vagy beállnak vevő oldalra is olyan darabszámmal amire nem nagyon ad senki vagy speka rallykat indít, közben kiszor belőle.. Itt meg jó ideje csak lefele tolják.. Most már forgalom sincs, mert aki venne vagy vett volna már, az is csak mozizik egyelőre. Ha elindul felfele akkor nagyot szólhat, mert szerintem sokan figyelik..csak tudjuk kivárni':)
En azert bovitgetek -en 2-3 eves idotavra veszek...most persze eleg aggaszto nemzetkozi helyzet - de ha nem omlik ossze a vilag - azert van benne fantazia...
A muanyagipar eleg energia igenyes az elszallo gaz arak eleg negativan befolyasolhatjak az aram arakat - ami azert nyomhatja lefele az itteni varakozasokat... de remeljuk ez csak ideiglenes - par honap es rendezodik az irani helyzet...bar nem tudom mikor lesz ujra katari lng mert rendesen szetlottek ott a csepfolyositot
Tudod én 2 dolognak örülök mióta nincs Farkasfu . Bár az öreget sajnálom azért az tény . 1 : kicsit visszavett magából az app szekta 2 . Eltűntek a teljesen felesleges tagok akik azért jártak be hogy köszönik a chartot , de egy önálló gondolatok nem volt. Vagyis összefoglalva eltűnt pár haszontalan idióta …
Egyébként a szerdai jelentésében a Waberers külön kiemelte, hogy jelentős szerepet kezdett el vállalni a Mol hulladékgazdálkodásának logisztikai kivitelezésében... Mol, Alteo, Waberers, biztos nem a véletlen műve, hogy ezek mind a körforgás gazdaság felé is kacsingatnak...
Látom tanultál a farkastól, hogy hogyan kell mások szavát kiforgatni... Egy szóval nem mondtam hogy nem megy 8 alá, hanem azt, hogy a nagyok akik eddig öntötték, azok az alá már nem lőnek... Most is úgy gondolom, hogy kicsik dobálják, amit az Iráni konfliktus miatt nagyon nem is csodálok... nyilván az app is ugyanezért esik, csakhogy ott voltak, akik 1400at ígértek májusra... Itt pedig senki nem beszélte fel úgy a népet, hogy 14ft-ot vár májusra...
VERTIKAL Group Nyrt.