Köszönöm hosszúra sikeredett válaszod,ez jól esett! Nincs kedvem ellenségeskedni nekem sem már senkivel,amúgy amit írtam úgyis gondolom bejönnek nagyon sokszor amit előre megmondasz ezt látjuk itt is a vertikálban!Boldog karácsonyt farkasfu! 🌲🌲🌲 Azért én bízok ebben a részvényben,h jövőre emelkedünk nem vok szerelmes csak vaskosan bevásároltam belőle!
Köszönöm, hogy ismét kitértél a válaszadás elől. Továbbra sem tudtuk meg miért is vagy itt ilyen aktív, mit is keresel pontosan itt... Neked hogy esne ha én is be-bejárogatnék az appodba trollkodni?
ok:)))) Látom mindenben és mindenhol magadat teszed az első helyre és még felelegesen bele is szólsz dolgokba! Esetleg muti, ha a nevedet is említettem! Aki esetleg magára ismer, az csak a véletlen műve lehet.. :)))
Ha már megszólítottál, kihasználom az alkalmat és szépen megkérlek, hogy ne verd át az embereket akik kérnek tőled valamit! (simonzolit) Kitiltod, majd megtérve kéri, hogy engedd vissza a topikodba, te meg lerázod, hogy nem teheted, csak a fő moderátor? Milyen ember vagy te igazából? Miért nem mondod meg neki a tutit? Tudod jól, hogy működik ez, mert már végigjátszottad egyszer! Amikor engem kitiltottál, rohantál a modihoz, hogy mégse és csinálja vissza a kitiltásom (annak ellenére, hogy én nem kértem)! A modi törlte a kitiltásom a topikodból! Ugye hogy mégis a tiéd a topik nem mindenkié??:) Innentől nem is írtam többé oda, persze előtte is csak pár hsz. volt, annak ellenére, hogy sokat ostromoltál vele, hogy írjak oda is! Szóval kitiltásomat a modi törölte, erre te újból kitiltottál, annak ellenére, hogy nem is írtam oda! Tehát simonzoli13 kérését, csakis te tudod intézni, te meg leráztad és hagyod hogy szenvedjen a fő modival, ami reménytelen, mert te voltál a tiltója!! Gratulálok hozzá!!! egy úr az úr... 🎄
Nem lenne rossz ezt a cicaharcot befejezni végre! A részvényről szó sem esik, pedig itt azt kéne megvitatni. A topik gazda mit csinál, rendet kéne rakni talán!??
Köszi! Tényleg nem akarlak piszkálni és igazad van, hogy belementem vitákba, de egy "szükséges rossz", amit muszáj volt megtenni! Az épduban, ha elolvasod a kommentemet és annak előzményét akkor talán megérted, ha akarod persze..! A barátod megint megtalált az éjszaka és akkora a gyűlölet benne, hogy aludni sem tud! Sőt, azt a pár sort két kommentbe írta már le, mert az sem tetszik neki, hogy én vagyok a 3. legaktívabb a topikban! 🤣🤣🤣 Az ész megáll tőle, hogy még ezen is fennakad. Szerzek egy webdokit.... :)))
Sajnálom, hogy megviselt a 46-nap kizárás a fórumból! Abban tévedsz, hogy én szítottam! Engem, ha nem piszkálnak, akkor senkivel nem állok le vitatkozni és nem is kezdeményezek ilyet! A légkör megváltozott, amit a club vezér indított el és a barátod sértődése anno az app topikban! Nem tudja lenyelni a kudarcokat és a visszautasítást! Nagy hiba ilyen fiatalon! Mi lesz később? hmm
Na de nem érdekel, nem ő a téma! Amit szerinted felépítettem évek alatt és lerontottam, ezt nem tudom, mert semmit nem akartam felépíteni itt! Amúgy nekem nincs mit vesztenem ezen és ezzel a fórummal! Kitiltanak végleg, vagy én törlöm magam? No problem. Beszéltem is már róla, de ezt is kiforgatta, ferdítette az egyik nagy gyűlölőm már. :)) Volt részem a fórumból való felfüggesztésekben és no probléma! Téged megviselt, nekem meg megmutatott jó dolgokat! Majd egyszer megérted te is! Az app-ból való fügéddel kapcsolatban, csak annyit, hogy nem véletlen, hogy nem lettél kitiltva végleg a többi clubossal ellentétben, csak felfüggesztve és esélyt adva többször is....
Eredményes kereskedést és Boldog Karácsonyt neked! farkasfu
Arról nem is beszélve, hogy mint a topic 3. legaktívabbja, hogyan szoktál megnyilvánulni erről a részvényről (már ha egyáltalán arról beszélsz)... továbbra sem értem amúgy miért kezeled ilyen kiemelten ezt a topicot úgy, hogy közben nem vagy csak alig vagy a papírban érdekelt... hacsak nem kizárólag trollkodni jársz ide...
VERTIKAL Group Nyrt.