Kedves Laruska, nem mond meg nekem, hogy mit tegyek, főleg te, amikor állandóan gúnyoltál és gyaláztál, futva végig a topikokon. Kitiltásod idején előjöttél egy klón nickel, majd miután felfedtem, de nem én jelentettem, modi azt is kitiltotta. Erre megváltoztattad az avatarod egy farkas fotóra! Na vajon miért? Pont ilyenek az ártatlan fórumozók ugye? Nehogy megmagyarázd nekem, nagyon blamás lenne számodra! Én nem kerestek és nem is szóltam hozzád. Nyugodtan elfelejthetsz, nem fogok megsértődni! Amúgy olvasd vissza a történeted, a net nem felejt! Amikor labanc nekem esett, te egyből megjelentél és kontráztál! Az már csak érdekesség, hogy mindig akkor és egy időben jelentél meg vele. Hagyjuk miért...:) (én sem ma kezdtem 😉) A háborút nem én kezdtem és ha labanc nem lázítana állandóan, már vége lenne! Esetleg vele beszéld meg. Szép estét neked és az avatarodnak!
Farkas Ur a Club nem egyenlo Toka-val.A klubbot én csupán fenntartom.A klubtagok, de bárki más is használhatja elég széles körben kommunikációra A klubb egy életérzést próbál átadni Önnek is, mivel látom nagy olvasó.Köszönöm bizalmát, ha van olyan téma amiről szivesen olvasna a klubban, nyugodt szívvel írja meg.Üdvözlettel:Toka Úr
Légyszives engem mégegyszer ne nevezzél meg,tiltottak 46 napra a viták miatt amiket szítottál ahogy most is! nagytudású ember vagy be is jönnek sokszor amiket mondasz de 2025 ben megváltoztál bele mentél a vitákba amit felépítettel évek alatt el is rontottad!
Tényeket soroltam! Te is szaladtál panaszkodni és laruska is a clubba! Amúgy te honnan tudhatnád, hogy mi van a clubba a színfalak mögött? Te vagy talán Toka? Igazából miért akarsz megint szarkavarásba kezdeni? Szerintem nem hozzád szóltam és a club=Toka Ti csak szükséges kellékek vagytok hozzá, hogy hosszú legyen a cím! 🤣🤣🤣 Vagy nem így van talán és egy cég...? :))))))) Akkor meg mire a reklamáció? hmmm Szép estét neked!
Te már csak tudod, igen ezt tapasztaltuk! :)) Szerintem figyeld a postát, mert lassan jöhet a meghívó! Ugyanis akit az app-ból kitesznek és rohan panaszkodni a clubba (na vajon miért oda?... ) azt meg szokták hívni tagnak és felkerül a "címerbe". Remélem tudod, hogy az ilyet nem illik visszautasítani és kik szaladnak panaszkodni és hányadik vagy már. Persze hogy tudod, hiszen egy cég! Nagyon kiszámítható volt a reakciód...:)) Sok szerencsét neked is.
"Aztán klónjaival a dislike! Olvastam, hogy már rám is célzott, de igazából saját magát dislikeli szerintem, hogy középpontban maradjon és sajnálják, mert senki nem foglalkozott vele!" Jól mondod, visszajöttél és már megy is a szarkeverés... ezen felül a "személyeskedés" szót is sikerült rögtön kiüresítened, ha azt mondanám rád hogy szép vagy, jó eséllyel azt is annak vennéd...
Nem maradok soká! :) Megy a szarkeverés, dedósok játéka! Már azért is kitiltottak, mert kérdeztem! Pár chartot frissítettem és még frissítek, ha lesz rá időm, aztán lépek!
"Na, visszatért a farkasfű/papa/főnök/vezér, újra együtt a nagy fórumcsalád 😇. Remélem ez az ünnepek alatt is így marad 🎄" Elárulnád ebben ugyan mi a személyeskedés??
Szia! Elnézést, de 3 hétig le se tojtam a fórumot. Chartot sem tettem fel, nem foglalkoztam vele, másfelé jártam! Ennek ellenére, ahogy vissza jöttem, az első reakció labanctól jött, személyeskedve. Biztos lesett már, mert visszaolvasva látom, hogy nagyon várt! 8 perc kellett neki és már nyomta is a szokásos igéjét! Aztán klónjaival a dislike! Olvastam, hogy már rám is célzott, de igazából saját magát dislikeli szerintem, hogy középpontban maradjon és sajnálják, mert senki nem foglalkozott vele! Na mindegy, vertikal is terv szerint halad, ahogy felvázoltam jó pár hete! Aki figyelt nem bánta meg. Ezüstöt nem is néztem, de év vége, úgy is kiszámíthatatlan a gyűjtögetés és évzárás. Mozi! A BÉTen elvileg a mai nappal vége! Intézményi befektetők, kereskedők zárni szoktak ilyenkor! Most pár nap maszatolás jön és utána vissza a valóságba!
VERTIKAL Group Nyrt.