Számomra már az is egy jó hír, hogy már hónapok óta nem érkezik közlemény arról, hogy a tulaj továbbadná a részvényeit... úgyhogy egy olyan leöntést lehet megúszunk, mint ami volt ezen a szinten jó 1 éve...
Láttam igen, itt voltam akkor is. Vették szépen napokig, majd egyik reggel nyitástól adogatták 11.3-tól egészen talán 10-ig is..! Vettem is 10 körül. Nem egyformán kereskedünk, gondolkozunk....nem tudni mi volt a motiváció az ilyen kiszállás mögött. De az nem 100 millió darab volt, inkább 8-10...megvette a piac.! A lényeg számomra itt, hogy az eredmények jöjjenek, és a vezetés okosan koordinálja a dolgokat.!
Mindenesetre nagy a csend, főleg a tegnap esti cicaharc utan.. Örülnek neki, ha visszajonne az élet a forumba. Z. 10,3 nem rossz, kar hogy nem jött le 10 ig hozzam 4 ig. Nemsokara jelentés, türelem emberek..
Azokra gondolok, akik árfolyamot lefelé nyomva adtak el. Ahogy leírtam a 20-ai héten két féle eladói magatartás volt, kb ugyan akkora kereskedési volumennel. Az egyik mellett emelkedtünk, a másik mellett stagnáltunk/estünk. És látszott az első két nap, hogy van vételi erő, s magasabb árfolyamon is vesznek, de valakit ez nem érdekelt, sőt... amúgy nem értem, valaki miért a saját pénzének ellensége.
Sosem értettem miért adnak el jelentés előtt az emberek, hacsaknem arra spekulálnak hogy rossz lesz a jelentés, de akkor miért nem adta 11nél...nem értem...
talán pont neked köszönhetően bátrabban veszik majd 10 felett vagy állnak be eléd. Szrul nézett ki hogy 2-3 millóval 9.6-ig be lehetett volna dönteni. Sok múlik azon is hogy első ránézésre mit sugall a könyv. Lehet, ezen múlik valakinél hogy bele mer e venni vagy sem.
VERTIKAL Group Nyrt.