A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Igen. Ez a konszenzus. Miért nem emeltek az előző ülésen? Nyilvánvaló volt, hogy feljebb megy az infla. Szerintem a recesszió sokkal veszélyesebb. El fogják krni. Ha emelnek.
Holnap vélhetőleg eldol a forint rövid távú trendje. Ha az EKB nem csinál semmitől ( erre számítok) , akkor 350 alá benezhetunk kis időre. Ha emel az EKB, akkor szerintem megvolt az alja. Inflációs nyomás szerintem jelenleg lappang. Egy üléssel később várom a kétségbeesett rossz döntést. Tőzsde se nagyon kultivalna egy emelést. Kell még egy kis idő a kiszallokra. 6 kereskedési nap lesz az opció kifutasig.
Várom szeretettel a negyedéves gyertyát. 365 alatt kilóg a megtolt Bollingerbol. Pont úgy vagyok, mint a Vonoviaval az sincs a helyén, ez sincs a helyén, de a piacot nen én fordítom. Ha az EKB emel, MNB csökkent akkor azért túl nagy forint erő nem várható...
Igen, ez a lefele kör nem volt benne nálam. Egy kicsit nagyobb pozit is nyitottam, mint szoktam. Egy részét lefelé zártam, nehogy gond legyen. Ha ezt a 285 köri ellenállast áttöri, akkor megint szebben néz ki...
https://www.portfolio.hu/deviza/20260525/tobbeves-csucsok-kozelebe-erosodott-a-forint-838978 A 2-3 hete látott csúcsok közelébe erősödött a forint a hétvégén az euróval és a dollárral szemben. A közös európai fizetőeszköz jegyzése mostanra 356,5, a zöldhasúé pedig 306,3 forintra csökkent. Erre május 11-e, illetve május 14-e óta nem volt példa. Bod Péter Ákos: Bivalyerős a forint, de vajon meddig? volt már? A hosszú hétvége utáni első kereskedési napon a kérdés : Hogyan tovább? Ki mit gondol?
Valószínűleg megnézi az 50 napost. Az egy komoly kérdés, mint ahogy a hónapos gyertya is. A negyedéves bollingerbol kilóg még lefelé. Valahol 365 körül.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!