A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Hat eddig nem nez ki jol ez az irani balhe . Olaj eldurrant,nyilvan ido kerdese,es a forint is lecso lesz igy..nem tudom,h hova fog fajulni ez az egesz buli,de nagyon nincs jo eloerzetem. Maradek kis RIG pakkomat sztem dobom majd ,aztan meglatjuk.
Nem tudom, két scenarióm van,de Trump miatt gyakorlatilag kiszámíthatatlan. Nm tudok tutit mondani,ha erre vagy kiváncsi. Én inkább a hétfőt nyitást mondanám,meglátjuk, mi történik.
Akkor nem feltétlenül tudjuk meg ma este 22:00-kor, hanem hétfőn válik biztossá, hogy backtest volt-e? Vagy a csökkenő csati felső vonalának backtestjére értetted és szted nem feltétlenül lép ki a csatornából felfelé?
En csatorna backtestnek gondolom. A korabbi 400 koruli csucs kivetelevel nyilik az ut felfele. Gondolom szokasos usa hadmuvelet lesz piaczaraskor idozitve.
Inkább szárazföldi a hírek alapján. Még sehol sem állnak a rakéták megsemmisítésével. Ma 393 fölé zárás estén lehet azt mondani, hogy nem sérült az emelkedő trend és csak egy fals letörés volt?
Hétvégén komoly TACO, vagy szárazföldi ? Lassan vagy így, vagy úgy el kell dönteni, hogy merre. 50 hetesek, 200 naposak recsegnek, ropognak. A hetes gyertyát szeretnék azt sugallni, hogy vissza egy kicsit. Az ementáli sajton nincs lassan annyi lyuk, mint a chartokon.
Újabb TACO light. Lássuk elég e valamire. Szőke Torgyan érzi, hogy innen nagy esés jöhet. Próbál kavarni. Windows dressing? Nekem egy kis visszapattanas még hiányzik. Aztán deep diving
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!