A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
És még ez is beleférne, hogy csúzli legyen majd belőle...Tényleg jó lenne egy backtest, csak nagyon úgy látom, hogy a hír környékére lesz ebből jó setup nekem. Meg péntek is van...most a hétvégi pozik plusz rizikót hordoznak.
A 2022 óta épülő fülescsésze fülét csinálja meg éppen Euróban és CHF-ben is a Forint. Valóban lesz egy 1-2 hetes visszateszt amikor az euró eléri a 420-at, a CHF meg a 450-et de a short helyett inkább a longon kell akkor is gondolkozni majd. Karácsonykor nyugodtan betehetjük majd szépen becsomagolva a fa alá az 500 Ft fölötti euró és CHF árfolyamot is, egy masszív gazdasági válsággal együtt. Good Luck
Dupla top lesz, szerintem jön le trendforduló köré. Összességében osztom, most azért nem vagyok mèg az utolsó packomal pánikba, mert megy a volatilitás mindenfele, hírekre leginkább persze. Kerestem 398után is tovább az alját, nem jött be, bár nem is 2fton múlik… Arra kiváncsi leszek az euro erövel tud e majd valamit haladni a forint, most úgy tûnik sajnos vagy sem odateszik ahova “való”.
Forintban kb tartom magam a sávtetőhöz,csak nem tudok hozzá időt kapcsolni,hogy mikor lesz meg. Valami nem oké a piacokon (mármint trumpon kívűl) Arany,amit művel, az aggasztó, veszik a jegybankok,mint a cukrot,nyílván a gyengülő dollár is ehhez hozzájárul.
Eur/huf D-n mintha dupla top formálódna, tudom jelenleg fikció de lehet nekileselkedik talán mégegyszer… Most senki nem fogad erre a látszólag biztos bullish irány végett. Reálitáson leginkább egy likviditás gyûjtèst gondolnék buy limitet felvenni, tehát visszaveszik azonnal és irány tovább észak.
Ha egyszer beindul, akkor a multban nagy trendeket csinalt (tokepiacokkal egyutt mozogva altalaban). En azert maradok a “konzervativabb”varakozasnal max pozitivan csalodok, ha agresszivabb lesz a mozgas.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!