Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
az elmúlt két nap alatt vettem otp-t 9460-on, aztán vettem mol-t 2400-on, azt eladtam 2470-en, aztán vettem otp-t 9250-en, azt eladtam tegnap 9490-en, és a tegnapelőtti 9460-as vételt eladtam ma 9700-on nyertem mindegyik vételemmel well done lett mindegyik na erre 38 minuszt kapok? :)
kedves János teszed a dolgod, elemzel az, hogy mi lesz, nem elemzéseken múlik , túl sok szereplős az otp , túl sok a "rejtőzködő" benne de köszönöm, hogy néha beírsz a leves topikba is, és segítesz a "bolond néninek", aki én vagyok :)
Én sem szoktam különösebben foglalkozni a minuszokkal de te kaptál idáig 7 minuszt,az előtted szólók 10-10 minuszt. Azért többeknek más a véleménye pomperjról.
Szerintem arányaiban sokkal többen hálásak a munkádért (köztük én is, aki nagyon keveset írok, de minden elemzésed elolvasom és nagyra értékelem), mint ahányan minuszolnak, aminek személy szerint semmi jelentőséget nem tulajdonítok! Csak nekem legalább tíz ismerősöm olvassa az elemzéseid és nagyra értékelik. Remélem, hogy átgondolod és továbbra is közkincsé teszed a meglátásaid! Köszönöm, hogy elolvasod, szép estét!
Ezt sose értettem, hogy miért kell ekkora ügyet csinálni a mínuszolásból, pláne, hogy erős a gyanúm, hogy részben bot-ok, és/vagy néhány ember klónnickjei állnak mögötte. Semmilyen mértékben nem indikatív.
OTP daytrade Szep szabalyoska lett a mai nap, kovette eddig a lent vart idealis a-b-c szerkezetet. A target 9900 volt, eddig 9920 lett. Megfogta ott az ellenallasi sav, erre lehetett szamitani Es igy akar kesznek is lehet nezni ezt a rallyt, a (c) hullam 5 subhullamosnak nez ki, es nem is kell jondulat hozza a 15min charton. De nem teszem fel, es azt se, hogy mi innen a varakozasom. Tessek kerdezni a minuszolokat.
Törölt felhasználó2023. 03. 21. 14:21
Csütörtökön mondtam egy all-int így 10200 körüli átlagárral elkezdtem reménykedni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!