Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ez nettó ostobaság felbruttósítva. :) Nem sok "nemalattvaló" népet tudnál felsorolni a sikeres forradalmak és felkelések számai alapján...az egyébként "harcos írek" is csak amerikai támogatással tudták majd' 800 év anglo-normann uralom után kiharcolni a függetlenségüket, de országuk még most is megosztott. Talán inkább egy ország "elitje" és a lakosság többi része közötti kapcsolatban kell keresni a békétlenség vagy belenyugvás közötti választási lehetőséget... Mindezektől függetlenül...biztos lehet 4-6 ezer az OTP részvény árfolyama, mert miért ne lehetne annyi...volt is már...bár nekem a gondolatmenet az "éhes disznó makkal álmodik" mondást idézi.
A magyar egy "alattvalo" nep, amelyiknek mindig kellett egy diktator, aki megmondja mit kell csinalni. Szulejman, Habsburg, Horthy, Rakosi, Kadar, Orban. A magyarok soha nem valtottak le egyetlen diktatort se, legfeljebb a tortenelem ugy hozta, hogy megbukott. Nem lesz polgarhaboru, arra a magyar civilzacio keptelen. . Csakhogy mar az EU is, a NATO is kiismerte az utonallo magatartasu, zsarolo es veleig korrupt mai diktatort. Megszunt a tamogatas, nincs penz tovabb. Es iden mar sorban jonnek az ellenlepesek is. , Lesz az OTP 4-6k, lesz a HUF sokkal gyengebb, es vissza lehet majd sirni a mostani -7% eletszinvonal esest is. Euroban merve, a GDP nem nott semmit 16 eve ! Minden orszag lehagyott. Mar csak a Bolgarok vannak mogottunk az EU-ban. Nemsokara helyet cserelunk. Es a magyarok turni fogjak, mert a civilizaciojuk es alattvaloi felfogasuk olyan, hogy kell nekik aki megmondja mit kell hinni. Mindegy, hogy migrancs, Soros, Brussel. A lenyeg hogy "valaki mas" hibas. Igazad van: vacak kepzeloerovel is lehet ebben a kornyezetben OTP 4-6k.
Vacak a képzelőerőm? Írj egy szcenáriót nekem, amiben az OTP 4k és a HUF megáll a lábán nemzetközi valutaalap nélkül vagy egy embert, aki a mostani társadalmi helyzetben még egy innen meginduló árfolyamveszteség hajtotta hiperinfla mellett egy IMF-es hitelezési feltételrendszert elkezd lenyomni "magyar kormányprogram" jeligére az emberek torkán és megússza polgárháború nélkül. Ki a tag? :)
Semmi koze a haborunak az otp felezodesenek. En pontosan emlekszem, amikor az eredmeny napjan belevettem 19k felett es mindenki ontotte, En is visszaadtam. Akkor a haboru meg nem is latszott
Képzeld el, vannak itt olyan mókusok, akik időben jelezték, azaz 2021 végétől, 22 elejétől, hogy óriási gebasz készülődik, és vannak olyanok is, akik óriási tőke áttételes pozikkal shortoltak mindent amit értek, 2022 február elején, még a háború kitörése elött! Pl. :Én is 😂 https://i.imgur.com/wYeLUoM.png
Az extraprofitadó lehet kicsit átrajzolta a chartot, azért nem az OTP a felelős, de tisztelettel kérdezném, hogy komoly az a 6k alatti célár? Nekem fantazmagóriának tűnik!
Látom, bármit írsz stabilan hozod a 8-15 lefele nyilakat. :) tiszta dedó...nekem is van egy fan klubom. Igen a pénzeket kiszívta a tőzsdéről a PMAP és az "olcsó" Eur..és az eur kötvény. Külföldön nincs vételre ajánlott katagóriában az OTP SRV vagy 1-1 befektető nyomja az árakat.. határunkon a háború.. OTPnek 2 leánya is a hadban álló feleknél van.. EUban volt a villám bankválság..sztori nélkül 9500-10400 lehet arange..
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!