Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety csütörtök, 12:18
Előzmény: #84777  bigyula
A külügy szerverein való orosz jelenlét,es az arra adott reakció volt nem kicsit túlkapás..
Fsociety
Fsociety csütörtök, 12:18
Ami a vicc,hogy beígérte, hogy hamarosan lenyomják Iránt,es az olaj árak meredeken zuhanni fognak. A Hormuzt onnantól szerinte Trump szorosnak kéne hivni... értem,hogy megy a show műsor a hiveknek,de azért ezen mar nem tudtam nem röhögni. 
bigyula csütörtök, 12:09
Előzmény: #84772  Fsociety
Kicsit ízlelgessük a hírt: a hivatalban levő "minden idők legjobb/legnagyobb elnöke" nem a teljesítményével, hanem nem kevés pénzért akar szavazatokat szerezni. 
bigyula csütörtök, 12:01
Előzmény: #84776  Murdoch
"A 10 orosz diplomata kiutasítása már nem az. Az minimum súlyos túlkapás, vagy nem saját kútfőből jött. "
.
Miért lenne "túlkapás"? Mikor utasítottak ki orosz kémeket legutóbb Magyarországról? Mert az EU országokból, NATO tagállamokból ez rendszeres.
Murdoch csütörtök, 09:32
Előzmény: #84774  Dehogynincs
Én megérteném ha visszakérték volna, 'a legdrágább dolog a lóbőr'...
Na, mindenesetre oké, volt egy pontatlanul fogalmazott levél, ezen csámcsoghatott a brit bulvársajtó. Nyilván nem a külügy, vagy MP hívta fel a királyi udvart rendet tenni, én sem gondoltam komolyan.
Századrangú ügy, vki hibázott, ennyi. 
A 10 orosz diplomata kiutasítása már nem az. Az minimum súlyos túlkapás, vagy nem saját kútfőből jött. 
Fsociety
Fsociety csütörtök, 09:09
Előzmény: #84772  Fsociety
Kb egy trillio dollár...azta qrva...akkor reszelnek az usásoknak,az biztos. Megtudják,mi a normalitás..🤣
Dehogynincs
Dehogynincs csütörtök, 09:05
Előzmény: #84764  Murdoch
https://www.facebook.com/Agrarminiszterium
TISZTÁZZUK A KÉT MAGYAR LIPICAI LÓ ÜGYÉT
Az elmúlt napokban több sajtóorgánumban megjelent, hogy Magyarország vissza akarja kérni a III. Károly brit királyi udvarában található két magyar lipicai lovat.
Ez nem igaz.
A lovak 2024-ben kölcsönadási megállapodás alapján kerültek a Royal Mewshez, és továbbra is a Magyar Állam tulajdonában vannak.
Valóban született egy júliusi levél, amely a kölcsönszerződés megszüntetését kezdeményezte. A levél pontatlanul fogalmazott. Ezt követően a hibát haladéktalanul korrigáltuk, és a brit fél számára is egyértelművé tettük: nem akarjuk hazahozni a lovakat.
Azt szeretnénk, hogy a két kiváló ló továbbra is a magyar lipicai tenyésztés és a magyar–brit kapcsolatok méltó nagykövetei legyenek. 
________ ez nem tisztázás _______
Az a kérdés, hogy mi volt a pontatlan fogalmazás.
Mit korrigáltak és mire?
Születnek a levelek? Hogy születnek a levelek? Maguktól, két levél párzása után vagy valaki megfogalmazza átnézi és elküldi? Neve is van a szülőnek?
Itt vagyok vitázok arról, hogy igaz-e a hír és az agrártárca nem tisztáz mindent.
Hogy a repedt répában döntsem el, hogy igaz-e a hír?
Látni akarom a pontatlan fogalmazást és a korrigáltat is!
Murdoch csütörtök, 08:59
https://www.portfolio.hu/global/20260910/megprobaltak-megolni-zelenszkijt-kulfoldon-tamadtak-ra-az-elnokre-861640
"A gépét majdnem eltalálta egy drón, miközben megpróbált felszállni Moldovából. Ez a valóság, amivel minden nap szembe kell néznie”
...Mondta a norvég miniszterelnök...
Az UAV végül közelébe se jutott a moldovai fővárosnak, 160 kilométerre a reptérről zuhant le.
Oké. 
Fsociety
Fsociety csütörtök, 08:54
Na,ugy latom,Trumplinal is elfogyott a jozansag,meg a normalitás, megjött a pénzosztás,ha mindkét házat viszik a félidős választásokon,akkor 5000 usdt ígért,ki lehet szamolni,ez mekkora osszeg. Jol sikerült a globális hatterhatalmak felszámolása. Ja, hát nem 😀 felkészül az infláció az Usaban,es a szaros kis 5000 dollárra a lakossag majd visszafizet dupla annyit,mint ahogyan ez volt ez itthon is 22ben. Arany fel, dollár gyengülés borítékolható, infláció detto fel. Lehet pakolni a zsetonokat az asztalra,aki tudja,hova kell.
Eisenburgprofesszor csütörtök, 08:00
Előzmény: #84769  Shortelek
Minden a pénzről szól.
Fsociety
Fsociety csütörtök, 07:44
Előzmény: #84768  GrizzlyG
Mintha ment volna nemreg a hisztike, hogy a britek ukran katonákat kepeztek ki, ezért hát ők is célponttá válnak. Aztan akkor kiderül,hogy merre vagyunk arccal előre. Hát oke. 🤷
Shortelek csütörtök, 07:29
Előzmény: #84768  GrizzlyG
Gondolom pénzért tették, bünyetném ôket.
Shortelek csütörtök, 05:19
Előzmény: #84744  keeper
"Macron, Merz és Burnham Európa legalja,,, Szinte semmit nem tettek a béke érdekében"
Putyókád mit is tett a béke érdekében?!!!Ja, hogy ô az agresszor, hagyjuk már bnbak keresést, ô a fôbûnös, körözött terrorista.
FeherTibi csütörtök, 00:15
Fsociety
Fsociety 2026. 09. 09. 22:30
Valami mocorgás van a keleti fronton,bar megerősítő hírt azert megvarom. 
Murdoch 2026. 09. 09. 22:22
Előzmény: #84763  Dehogynincs
1. Nem zárom ki, hogy a hír kamu. Ha nem lett volna benne a DM-es bulvárban, hogy a londoni nagykövetség szerint rendezték az ügyet, akkor nem is foglalkoztam volna vele. Mert azért ez egy izmosabb állítás.
2. Jó, MP-zni felesleges volt, gondolom ha igaz is, köze nincs hozzá.
3. Az utolsó két mondat pedig keeper kolléga gazdasági észrevételeire vonatkozik, nincs köze lovakhoz.
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 09. 22:07
Előzmény: #84762  Murdoch
Nono. Ha azzal kezdted volna, akkor nem írod le #84755 utolsó három mondatát.
Murdoch 2026. 09. 09. 21:48
Előzmény: #84761  Dehogynincs
Nono. Rögtön azzal kezdtem, hogy megnéztem, hogy megnéztem az amúgy bulvár dailymailes forrást, merthogy fura volt. A csávó évtizedek óta nyomja az infót a királyi családról. 
Az agrárminisztériumi rizsa nem érdekel. A telex ennyire:
https://telex.hu/kulfold/2023/05/03/eszaki-aramlat-robbantas-sved-dan-norveg-finn-dokumentumfilm-orosz-ukran-haboru
Majd ha a brit királyi család cáfolja, akkor oké. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 09. 09. 21:40
Előzmény: #84755  Murdoch
Hadd népszerűsítsem az  Origo fideszes propagandalapot!
https://www.origo.hu/kulpol/2026/09/karoly-kiraly-lo-ajandek-koronazas-magyar-peter-visszakerte
Frissítés!
Reagált megkeresésünkre az Agrár- és Élelmiszergazdaságért Felelős Minisztérium, közleményük szerint:
„A hír nem igaz.”
Az a gyanúm, hogy fake news-ra cuppantál rá.
Te is és Orbán is. Egyikőtöktől sem lenne meglepő.
https://www.facebook.com/reel/1230079585974576
https://telex.hu/zacc/2026/09/09/orban-viktor-lovak-hulyek-fake-news-poszt-facebook
Ilyenkor persze hiteles az angol sajtó.
https://www.dailymail.com/news/royals/article-16115475/RICHARD-EDEN-King-Charles-caught-peculiar-horsey-hoo-ha.html
Nem tudom, hogy igaz-e a hír, de a mozaikokból én hamis hírt raktam össze, te pedig  nehezen tudod elképzelni, hogy ne lenne igaz.
Egyikünknek igaza van és talán ki is derül, hogy igaz-e a hír.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek