Ami a vicc,hogy beígérte, hogy hamarosan lenyomják Iránt,es az olaj árak meredeken zuhanni fognak. A Hormuzt onnantól szerinte Trump szorosnak kéne hivni... értem,hogy megy a show műsor a hiveknek,de azért ezen mar nem tudtam nem röhögni.
Kicsit ízlelgessük a hírt: a hivatalban levő "minden idők legjobb/legnagyobb elnöke" nem a teljesítményével, hanem nem kevés pénzért akar szavazatokat szerezni.
"A 10 orosz diplomata kiutasítása már nem az. Az minimum súlyos túlkapás, vagy nem saját kútfőből jött. " . Miért lenne "túlkapás"? Mikor utasítottak ki orosz kémeket legutóbb Magyarországról? Mert az EU országokból, NATO tagállamokból ez rendszeres.
Én megérteném ha visszakérték volna, 'a legdrágább dolog a lóbőr'... Na, mindenesetre oké, volt egy pontatlanul fogalmazott levél, ezen csámcsoghatott a brit bulvársajtó. Nyilván nem a külügy, vagy MP hívta fel a királyi udvart rendet tenni, én sem gondoltam komolyan. Századrangú ügy, vki hibázott, ennyi. A 10 orosz diplomata kiutasítása már nem az. Az minimum súlyos túlkapás, vagy nem saját kútfőből jött.
https://www.facebook.com/Agrarminiszterium TISZTÁZZUK A KÉT MAGYAR LIPICAI LÓ ÜGYÉT Az elmúlt napokban több sajtóorgánumban megjelent, hogy Magyarország vissza akarja kérni a III. Károly brit királyi udvarában található két magyar lipicai lovat. Ez nem igaz. A lovak 2024-ben kölcsönadási megállapodás alapján kerültek a Royal Mewshez, és továbbra is a Magyar Állam tulajdonában vannak. Valóban született egy júliusi levél, amely a kölcsönszerződés megszüntetését kezdeményezte. A levél pontatlanul fogalmazott. Ezt követően a hibát haladéktalanul korrigáltuk, és a brit fél számára is egyértelművé tettük: nem akarjuk hazahozni a lovakat. Azt szeretnénk, hogy a két kiváló ló továbbra is a magyar lipicai tenyésztés és a magyar–brit kapcsolatok méltó nagykövetei legyenek. ________ ez nem tisztázás _______ Az a kérdés, hogy mi volt a pontatlan fogalmazás. Mit korrigáltak és mire? Születnek a levelek? Hogy születnek a levelek? Maguktól, két levél párzása után vagy valaki megfogalmazza átnézi és elküldi? Neve is van a szülőnek? Itt vagyok vitázok arról, hogy igaz-e a hír és az agrártárca nem tisztáz mindent. Hogy a repedt répában döntsem el, hogy igaz-e a hír? Látni akarom a pontatlan fogalmazást és a korrigáltat is!
Na,ugy latom,Trumplinal is elfogyott a jozansag,meg a normalitás, megjött a pénzosztás,ha mindkét házat viszik a félidős választásokon,akkor 5000 usdt ígért,ki lehet szamolni,ez mekkora osszeg. Jol sikerült a globális hatterhatalmak felszámolása. Ja, hát nem 😀 felkészül az infláció az Usaban,es a szaros kis 5000 dollárra a lakossag majd visszafizet dupla annyit,mint ahogyan ez volt ez itthon is 22ben. Arany fel, dollár gyengülés borítékolható, infláció detto fel. Lehet pakolni a zsetonokat az asztalra,aki tudja,hova kell.
Mintha ment volna nemreg a hisztike, hogy a britek ukran katonákat kepeztek ki, ezért hát ők is célponttá válnak. Aztan akkor kiderül,hogy merre vagyunk arccal előre. Hát oke. 🤷
"Macron, Merz és Burnham Európa legalja,,, Szinte semmit nem tettek a béke érdekében" Putyókád mit is tett a béke érdekében?!!!Ja, hogy ô az agresszor, hagyjuk már bnbak keresést, ô a fôbûnös, körözött terrorista.
1. Nem zárom ki, hogy a hír kamu. Ha nem lett volna benne a DM-es bulvárban, hogy a londoni nagykövetség szerint rendezték az ügyet, akkor nem is foglalkoztam volna vele. Mert azért ez egy izmosabb állítás. 2. Jó, MP-zni felesleges volt, gondolom ha igaz is, köze nincs hozzá. 3. Az utolsó két mondat pedig keeper kolléga gazdasági észrevételeire vonatkozik, nincs köze lovakhoz.
OROSZ-UKRÁN háború