De ugye érted, hogy amikor yenki hegemóniáról van szó, akkor az nem Minnesota alsót jelenti, hanem a fél bolygót, beleértve európát. És hogy a Trump kormányzat miért lőtte ki az olyan szervezeteket, mint pölö a usaid. Akik finanszirozták a 14-es kijevi puccsot. Bizonyára azzal is megleplek, hogy Merz ex blackrockos, szóval igen, továbbra is a téma az usa. Texasba meg tök felesleges küldeni az ice-t, mert már a Biden kormány alatt is bekeményítettek és saját kézbe vették a dolgot. Megint nem vagy képben, haver: https://www.newsweek.com/how-gregg-abbott-won-border-war-against-joe-biden-1993551
Miért is? Én láttam a videókat. Lehet, hogy túl gyorsan reagált, de amerikában könnyebben elsül a fegyver. Egyébként épp ma halt meg az a kétgyermekes apa, akit a szeretetország jegyében vert agyon 2 magyar rendőr. Szóval nem kell itt krokodil könnyeket potyogtatni véleményem szerint. Egy ukrán propagandista legyen kemény, nem azért fizetik, hogy picsogjon.
Követem nagyjából az itteni tevékenységeket, viszonylag egyszerű a mintázat..mindenki eljátsza, hogy szuper objektív,és neki csak a béke,aki mást mond,az háborúpárti, aztán kiderül, hogy most már jó lenne, ha a ruszkik az egész országot ledózerolnák. Vannak ilyen szerep kiesések elég gyakran,és elég feltűnően.
"Annyira gáz, hogy azonnal terelsz..." Egy aktív putyinista propagandista nagyjából nem is tehet mást az aktuális (:nem túl fényes) helyzetben. A tömeggyilkos putyinra még sosem(!) tett egyetlen negatív megjegyzést sem, sajnálni viszont annál többet sajnálta a tömeggyilkos szegény és ártatlan párát. Trumphoz meg változóan áll hozzá, akárcsak putyin, néha egyetért vele, néha nem. Ez nem egy tisztára desztillált putyinista szemlélet és propaganda?
De ugye érted, hogy a kurvára nem volt szó Németországról, hanem Trump megkötött kezéről beszéltem. Annyira gáz, hogy azonnal terelsz...Az ICE-t furcsa módon nem a republikánus Texasba küldték ki, ahol mondjuk ott a mexikói határ, hanem felküldték Minnesotába,északra ahol kemény demokraták a szavazók (véletlen egybeesés). Szóval papi, továbbra is USA a téma, nem kell terelni,köszi.
Ugye az ICE miatt zárt be mondjuk a németeknél egy rakat karácsonyi vásár, a többinél jellemzően security check, betontömbök stb. Mindig is így volt, ja nem. 24hu, a kedvenced: https://24.hu/kulfold/2025/11/04/nemetorszag-karacsonyi-vasar-terrorizmus/ De amúgy nem gond az illegális migráció, hagyni kell a francba a káoszt, amit az állibsik összehoztak.
"A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) főigazgatója elfogadhatatlannak nevezte csütörtökön, hogy légitámadásban megölték a zaporizzsjai atomerőmű főmérnökét a dél-ukrajnai létesítménynél. " Az ukroterroristák veszélyeztetik az orosz atomerőműveket és az európai lakosság bizonságát.
Pontosan. Igazi diktatúra ez a javából, csak kiszolgálja a háborúpárti bizniszt. Így hát tüneményes demokráciaként hazudja be az eus mainstream a bandát. Majd belebuknak.
Szerintem egyébként Netanjáhúnak is, és Trumpnak is egymástól alapjaiban részben független elképzelései vannak (Tumpot inkább csak Irán érdekli az ottani környéken, B.N.-t pedig minden szomszéd) , de valahogyan rá vannak kényszerülve, hogy ezeket valamennyire összecsiszolják.
Ugyanmár, mi köze ehhez Trumpnak, évtizedek óta háborúzik az usa. Pusztán a hegemóniáért. Trumpnak vannak jó húzásai, a genderpropaganda kinyirása, az illegális migrációra fék, de meg van kötve a keze, még saját pártján belül is. Ezek megvannak? https://x.com/LindseyGrahamSC/status/1799832487285465244?lang=hu&launch_app_store=true&ct=google-seo Ukrajnát csak simán szétlopnák. Mert kell. Grönland is, nehogymá kimaradjanak a sarkvidéki buliból. Ha nem ezt dobta a földrajz, akkor elveszik, a többieknek ‘ kuss pics@ba’. Tajvan mondjuk érdekes lesz, nem véletlenül kell európának is csengetni az 5%-ot, oda kelleni fog minden is. Megmenteni a kínaiakat Kínától…
"Én nem az oroszokhoz vonzódom, hanem az igazsághoz ...." Ezt azért valahol be kellene keretezni, mert ekkora "igazmondás"-t is ritkán látni errefelé ... :d
(megj.: a fideszes "igazmondók" kismiskák ehhez képest ..,, habár a vonzódás még akár el is lehetne képzelhető, csak akkor nagyon jól titkolod)
Jaj, akkor bizony Trump is megy a levesbe, ki fogja megállítani a gonosz háttérhatalmakat, meg a gyíkembereket,meg a szíriusziakat? Ki fog bennfentes kereskedést játszani, hogy szophassa a világot az olaj árával,értelmetlen háborúval? Megannyi kérdés...de majd Putyin mindent helyreállít, az sem baj, ha még egy millió pici orknak kell meghalnia érte, meg a többinek.Értelmetlenül. Mert az az igazság, hogy ez így értelmetlen. Persze én megvonom a vállam,ahogy te szoktad, hogy nekem oké, amíg nem a kertemnél csinálják,én elvagyok.
Én kérek elnézést, de mintha hetek óta azt harsogja a mainstream sajtó, hogy a ‘szétlőtt’ Ukrajna megfordította a háborút. És én vagyok a propagandista? Hát oké. Én nem az oroszokhoz vonzódom, hanem az igazsághoz, márpedig a cccp szétesése után n+1x átverte őket egy marék bankár és szenátor uralta világ. A fideszes hazugságlufi kidurrant, vagyis inkább szétrobbant, most jöhet a nyugati legalja epstein frakció kimulása. Azzal csak jobb világ jöhet.
Most azzal büszkélkedsz, hogy sikerült káoszt csinálnotok a terrorizmusotokkal egy jóval kisebb országban? Mekkora egy nagy vívmány, gondolom az iskolában is büszke voltál magadra amikor egy óvódást leterítettél. Gratulálok! Habár most ez az óvódás kicsit beakaszt a "nagyobb"-nak ...
Értem,tehat 5 ev múlva szóljak,hogy egy megtamadott országban mi lesz a helyzet,ahol az aggresszor allitolag a világ egyik legerosebb hadserege. Megint ferditesz,h Ukrajnaban minden fasza... szarrá van lőve,mitol lenne fasza? Ki mondott ilyet? Ebből is látszik,h mérhetetlenül vonzodsz a ruszkikhoz,minden mondatot az ő előnyükre probalsz visszaforditani,mert akkor kevésbé kinos. Az a csoda,h Ukrajna 4 es fel evig kibírta,te meg most már plusz 5 évről hadovalsz,merthat cikiben van a helyzet...legyen 10,hatha addig sikerül kinevelni egy orosz generaciot,aztan mehetnek golyót fogni ők is a nagy birodalmi törekvésekben, totál értelmetlenül. De milyen finom az a fogalmazas... megérintette őket 😂 nehogy rosszat kelljen mondani,mert gondolom akkor levonás lesz 😉
Már leírtam. Gondolom Ukrajna 5 éve dőzsöl, benzin-dízel mindenütt, végtelen áram és fűtés. Ja, nem, 5 éve élnek káoszban. Most az orosz lakosságot megérintette a benzinhiány (fantasztikus…), a hadsereg meg megkap mindent is. Majd szólj 5 év múlva, mi is a nagy helyzet…,
OROSZ-UKRÁN háború