Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch szerda, 16:32
Előzmény: #82579  Dehogynincs
Miért lenne náciellenes. Tojnak az ukrán rezsim lengyeles mutatványára, északi-áramlat felrobbantására stb. Azt meg pláne nem értem, hogy miért foglalkozol ennyit az oroszokkal, amikor európa minden tekintetben padlón. Ha nem pofázik bele a sisakokon kívül európa a dologba, akkor az oroszok ugyan elfoglalták volna ugyan Ukrajna kis részét, de nem hal meg cca 1 millió ember. Ez persze az eus elitet másodpercig nem érdekli. Utána viszont rommá lehetett volna szankcionálni az oroszokat, amig ki nem vonulnak, ez lett volna az isztambuli megállapodás lényege is. Csak az oroszlakta Krím ugrott volna. A jura korszak óta franciák lakta(...) Új Kaledónia is kb ekkora terület, akárhogy háborognak az őslakosok, leverik őket és marad a francia uralom. Gondolom ez nálad a liberáldemokrata rendszer.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 15:46
Előzmény: #82578  Murdoch
A A média, keresők, YT stb. 99%-a náciellenes, de nem feltétlenül németellenes.
Nem a németekkel van baj, hanem a nácizmussal.
Nekem sem az oroszokkal van bajom, hanem az autoriter, illiberális rendszerükkel.
Murdoch szerda, 15:32
Előzmény: #82577  Dehogynincs
Ne viccelj. A média, keresők, YT stb. 99%-a oroszellenes, szinte minden mással kapcsolatban terel. Én mondjuk leírtam, hogy az orosz agresszió tény és elítélendő, csak menjen a kínpadra az is, aki kiprovokálta. Venezuela mondjuk nem provokált senkit mégis belehelikopterezett oda Trump és vitte többek közt az olajat. Iránt szétbombázta, Kubát szétszankciózza, a gázai kvázi népirtást gyakorlatilag elnézte, sokszor láttam, hogy csapdosot az asztalt mérgedben, követelve az orosz méretű szankciókat. Ja, sose. Tojsz rá, behúzod füled-farkad, nehogy a fejedre koppintson az usa. Erő nyelve ugyebár.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 14:36
Előzmény: #82575  Murdoch
Az oroszok ekézésén kívül másra nem figyeltél föl.
Ha sarkítok, akkor visszavághatnék azzal, hogy tőled sem láttam mást az orosz agresszió csodálatán kívül.
Az "érvelésed" (mentegetésed) arra futott ki, hogy bezzeg mások milyen aljasságot tesznek.
andras-80 szerda, 14:32
Előzmény: #82575  Murdoch
Kezd elgurulni, de nam baj, kivárjuk 🤣🤣
Murdoch szerda, 14:25
Előzmény: #82563  Dehogynincs
Az oroszok ekézésén kívül mást nem nagyon láttam tőled. Északi-áramlat, ukrán nácizmus, yenki-izraeli agressziók, francia befolyás a világ végén pontosan mikor is érdekel téged? Semmikor, megint jössz valami szőnyeg alá söpréssel. Te rángattad mindig elő a nemzetközi jogot, ja, az oroszokra. A többi nem érdekelt, nem, nem fogod felülvizsgálni az elveidet, az eddigiek alapján az szinte kizárt. A nyugati - részben megbukott - cimboráid meg már szerintem mindent aláírattak Zével, ásványkincsek, termőföldek, teljesen mindegy mi lesz a vége, rémes lesz az ukránokra nézve.
tom122 szerda, 12:08
Előzmény: #82573  Bandita
:)))
Bandita szerda, 12:03
Előzmény: #82572  tom122
Fiatal, lelkes ukrán csajokról volt szó. 
Ne csináljunk ebből viccet!:D
tom122 szerda, 11:36
Előzmény: #82571  Bandita
Szerintem itt a topikban még van egy kettő,shortelek és István 78 alatt nyomulnak ,ha a haverodnak bejön az albán típus akkor jó lesz :))) 
Bandita szerda, 11:20
Előzmény: #82568  GrizzlyG
Amúgy egy haverom kérdezi, hátha maradtak kincsek: hol lehet válogatni?:D
GrizzlyG
GrizzlyG szerda, 11:12
Előzmény: #82569  Bandita
:))) 
Bandita szerda, 11:04
Előzmény: #82568  GrizzlyG
Hát most ez olyan, mint reggel fél6-kor valakit felszedni egy buliban. 
Az első liga évekkel ezelőtt volt.
GrizzlyG
GrizzlyG szerda, 10:50
Előzmény: #82567  Bandita
Egy ismerős most újított egy ukri csajszit magának, igaz gyereket is hozott magával. Nagyon lelkes állítólag. 
Bandita szerda, 10:46
Előzmény: #82565  GrizzlyG
Én leválogatom, segítek.
andras-80 szerda, 10:45
Ha a ruszkik szépen kihátrálnak a háborúból, a svájci emigráns és brigádja miből fog élni? Megszűnik nekik a prop munkájuk 😱
GrizzlyG
GrizzlyG szerda, 10:38
Előzmény: #82562  andras-80
Egy-két ukrán csaj jöhet látogatóba :) 
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 10:26
Előzmény: #82557  GrizzlyG
Amikor kitör a béke, akkor egy ukrán menekültek milliói fognak visszatérni Ukrajnába.
Magyarországról háború nélkül is sokan menekültek az eu más országaiba.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 10:22
Előzmény: #82544  Murdoch
Az az elv jól leírja a valáságot, hogy az erősebb kutya ... előbb kerül sorra.
De nem mindig tetszik, bár a természetes kiválasztódásban hasznos szerepe van.
A saját szuverenitásom azért érdekel jobban, mert annak hiányáról személyes tapasztalataim vannak.
Azzal az elvvel nem értek egyet, ha más is lop (háborúzik), akkor én is lophatok (háborúzhatok).
Az orosz uktán háború nem miattam és nem az elveim miatt tört ki.
Vannak elveim. Ha az elveimből az jön ki, hogy az agresszornak van igaza a megtámadottal szemben, akkor erősen hajlamos vagyok fölülvizsgálni elveim fontossági sorrendjét és a gondolatmenetem helyességét.
andras-80 szerda, 10:19
Előzmény: #82557  GrizzlyG
Hozzád beköltöztetjük :)
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 10:13
Előzmény: #82550  Murdoch
A lengyelek utálják és joggal utalják az oroszokat, de látják, hogy az ukránok a kisebbik rossz.
Nem gyűlölöm az oroszokat, nem vagyok ruszofób. Az autoriter, illiberális rendszerek, a háborúk és az orosz birodalmi terjeszkedés nem tetszik.
Ha ruszofób lennék, nem tanultam volna meg oroszul. A kádári diktatúrában kötelező volt orosz tanítani, de többség nemtanult meg oroszul és azt is elfelejtette, amit tanult.
Egyetemen az első orosz órán fölmérték a tudásunkat. Könyvből olvastunk egy-két bekezdést egyesével. Az egyik tankörtársam olvasás közben egy nagy cirill "ZS" betűhöz ért. Oldalba bökte a szomszédját és megkérdezte:
- Te, ez milyen betű?

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek