"..pityun valóban egy nagyon rendes és jószívű ember..." lehet pépesre főzött szívét kenyérre is lehetne kenni...(?) és még templomba is jár... nem tudom a hittanórán mit tanulhatott(?) de a bibliai, Jézusi tanításokat még át vehetnék párszor - ha szól - a kiril-pátriárka - két ministráns-fiúcska 'megcsinálása' közben biztos adna neki pár leckét...?☺? szvsz
így is lesz bizony... szivárognak már a tervek.. sok.sok szállítójárműre lesz szükség, mert felpakolják egész ukrajnát és átköltöztetnek/migráltatnak mindenkit az EU-ba, majd 'lekapcsolnák' a villanyt - de már úgy sincs áram☺ - és ünnepélyesen átadják a kulcsokat a 'baltás patridiótáknak' - 'C'est la vie' -☺oszt jónapot szvsz
értem oroszország csődbe megy. dizel hiány van LOL Oroszország diesel exportőr a mai napig. és vajon miről tartanak ma ülést az EUban? Ukrajnának próbálnak összekalapozni 100 mrd eurót jövőre, különben vége a dalnak... és nem sikerül, mert hitelt nem vesz fel az EU, az orosz vagyont meg nem adják a belgák. szóval én elég vastagon fogadnék arra, hogy jövőre Ukrajna kifogy mindenből, emberből, áramból, fegyverből...
Hatalmas + . Az írekre egyébként külön ki kéne térni, mert csak azt hallani, hogy IRA és a szerencsétlen angolokat terrorizálják, de a probléma gyökeréről a réges régi ír domaninciáról anglia felett (ami a napig fáj nekik), a megszállásról, 1916-ról, a véres vasárnapról és hasonló dolgokról valahogy nem esik szó. Volt még egy kommentet Demkóval kapcsolatban. Örülök, hogy nem csak én látom úgy, hogy oroszellenes, sőt rengeteg videót és cikket láttam tőle, szerintem valami sokkal mélyebb dolog van a háttérben, mert néha olyan kirohanásai vannak az oroszokkal szemben, amit nem lehet hova tenni és nagyon nem profi. Nekem Kusai a kedvencem. Nem mond el semmit kétszer ( Nógrádi féle ismmételgetés) és nagyon értelmesen és higgadtan fejti ki a véleményét. Ha lehet neki hinni hamarosan jöna az újabb VH.
Nem akarok én se pálcát törni Izrael felett, de, én láttam felvételeket, a palesztin lakó ismétlem lakó teruletek szonyegbombazasarol. Nem arról volt szó hogy egy vasbeton épület fele leomlott mint Kelet Ukrajnában es bejárata mainstreamot. Konkrétan 8-10emeletes lakohazak 1 méter magasan által ki a földből. És tudod mi a durva ahogy körbe fordult a kamera konkrétan ez volt ameddig a szem ellátott. Hát ott az emberek, konkrétan elparologtak a csonjaik meg 200 méteres körzetben szorodhattak szét. Ilyen tarrá bombazott területet, meg az archiv felvételu Drezdai bombázás után se láttam. Ott legalább minden második épület allt. Itt meg hol suru 5-10 emeletes vasbeton lakoepuletek álltak, ottmost siksag lett. Durva. Persze itt is voltak előzmények. Csak ott elfogadjak a propagandistak. Oroszoknál nem. Amúgy ehhez képest az Oroszok tuzer támadásai tényleg preciziosok, ahogy Putyin mondta. Aki ez ellen állít, az kérem csatolja, a polgári áldozatok/katonai áldozatok rátio alapján ennél a polgári személyzet számára jobb rátióju háborút a múltból. Tényleg érdekelne....ha van ilyen. Sztem nincs.
Ha,nem tünt volna még fel így működik a világ az erősebb az erőszakosabb kiharcolja az akaratát,Trump is simán gyilkolássza nemzetközi vizeken az embereket,mert szerinte azok veszélyt jelentenek Amerikára. Precíziós fegyverekkel gyilkolnak meg úgy embereket,mint egy vadász távcsöves puskával pld.egy rókát. Vagy ott vannak az izraeliek, hozzájuk hasonlítva Putyin egy jóságos úriember,elenyésző ukrán civil halt meg lakosság arányosan ahhoz képest,hogy az izraeliek mennyi civilt öltek meg nyugati fegyverekkel Gázában.Ha jól emlékszem talán ezerszeres az arány szám. Izrael ellen van nemzetközi gazdasági szankció ? Lefoglalták a külföldi vagyonukat. Ellenkezőleg továbbra is fegyverzik fel őket. Amig a hamasz terorista szervezet mert civileket ől,addig az izraeli hadserek aki kórházakat ,templomokat segély konvolyokat semmisít meg bent levő nőkkel és gyerekekkel az nem számít terroristának. Az angolok szőnyeg bombázással semmisítettek meg német városokat benne elégetve a polgári lakosságot. Hozzájuk képest Putyin valóban egy nagyon rendes és jószívű ember,mert okozhatna jóval de jóval nagyobb pusztítást is a polgári lakosság körében,mint amit eddig okozott.
ez qrva érdekes lenne (és a mai bindszi pl. gyermekvédelemmel kapcsolatban is elég 'áthallásos☺'), hogy egy a szomszédját megerőszakolni szándékozó haramia-állam azért dobna atomot a szomszédjára, mert az nem tette szét a lábát önként, nem hagyja magát megerőszakolni,(segítséget kér és kap) - és a végén ezt még nem is köszönte meg a 'világbéke' érdekében.....☺? szvsz
Persze hogy szídom az EU-t, ez olyan, mint amikor az ember kedvenc focicsapata elkezd bénázni, szerencsétlenkedni, csal + bundázik, meg mondjuk köpködi az erősebb ellenfelet. Pont ez a probléma, nekem ez egyáltalán nem jó, nem ennek örült az ember 30 éve. A gender és migránshisztit leírtam. Múltkor megütötte a szememet, hogy talán Koppenhágában a szocdemek elbukták a választást, 120 év után. Merthogy szigorítottak volna a migráción, csak a város egynegyede már migráns. Erről szól a történet, persze, hogy az ember nem akar így egy selejtes valamit itt a kontinensen. Nem végünk van egyébként, hanem a jólétnek van vége, meg a normalitásnak. Miazmár hogy lenácizzák, meg be akarják tiltani a németek azt a pártot, amelyre az ország 25-30%-a rászavaz. Az Usá-t meg ne keverjük ide, nem neki van évezredes múltja a háta mögött. Egészen más káposzta. És most meg öntik bele a százmilliárdokat Ukrajnába, úgy hogy mindenki tudja hogy jelentős része eltűnik. Ez lopás, mégpedi a saját eus választópolgároktól. Ők nem ezt akarják, csak az le van szarva.
jönnek a tatárok 4 béla-és millen érdekes momentum orbán mut évben a pápához intézte 4. béla levelét.ugye ugye véletlenek nincsenek-szoval megismétlődik a tatárjárás oroszjárás néven -de lehet kina is csatlakozik majd a sárgaveszedelem-viszon nyugateuropát nem magyarországon lehet elfoglalni hanem délen s északon.mindenki vonja le.a következtetést ugy ahogy akarja.ami késik az jön.mindenkinek a számlája nagyon magas.
Oroszország katonai eszközökkel fogja „felszabadítani” területét, ha
Ukrajna és „gazdái” elutasítják a párbeszédet – mondta Vlagyimir Putyin
orosz elnök a védelmi minisztérium kiterjesztett ülésén. Oroszország
több mint 360 ezer katonát vont össze Európa keleti határainál, ami
szakértők szerint a modern európai történelem egyik legkritikusabb
időszakát vetítheti előre 2026-ra - írta meg az Express. Cikkünket folyamatosan frissítjük az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.
Valamit félreértettél én nem azt mondtam,hogy Putyin megtámadna egy másik atomhatalmat hanem,hogy Ukrajnában atommal megsemmisítene akár több várost is.Ez nagyon más.Az amerikaiak sem dobták volna le Japánra az atombombát ha a japánok azt viszonozhatták volna grátisz Amerikában.
OROSZ-UKRÁN háború