A fidesz nem békepárti, hanem megadáspárti. Arra is van esély, hogy a szomszédunk egy terjeszkedő atomhatalom lesz. Akkor a benzinárnál lényegesen fontosabb kérdés lesz a biztonságpolitika.
és mind aki állami dolgozo a maffiát szolgálja el kell menni a versenyszférába.ha tetszik ha nem-minnden állami dolgozo mondjon fel ozt vége a maffiának.egyébként a katonák rendőrök majd magyart gyilkonak? mert hát parancsot teljesitettem. hogyan -gyilkosság az gyilkosság parancsra vagy nem az tök mindeggy és amugy a sátánt szolgálni és még a parancsát teljesiteni ez nem emberhez mélto
Az a mellébeszélés, amit te művelsz. Ha egy vitatémában, kérdésben nem tudsz érvelni, odébb tolod a témát, olyasmiről kezdesz beszélni, amiről azt hiszed, nyerő vagy. Átlátszó trollkodás, amit művelsz.
A nyugati hadiipari lobbi alól könnyen kitudná húzni a szőnyeget Putyin. Csak békét kellene kötni, megelégedni azzal a területtel, amit elért 14-ben vagy 22 ápriisban. De neki ez kevés volt, így csak tovább támogatja a hadiipari lobbit.:)
A gimikben (egyre nagyobb részében) van ilyen óra. A honvédségtől jön a tanár és elég komoly tananyag van, megmutatták. Ha jól tudom, akkor feljebb kell menned ha lépéseket tervezel. Fokozatosan vezetik be mindenhova. Többet nem tudok róla.
"Az lenne a lényeg, ha ki is robbant a háború, óvják az emberi életeket. " Putyinra gondoltál itt? Hihetetlenül, nevetségesen egyoldalú módon itélkeztek.
A lányom honvédelmi oktatásban részesül. Már önmagában is furcsa (mondhatnám borzasztó), hiszen a fidess békepárti de rettenetesenhúdenagyon... Feladatot kapott a gyerek: AK-47-es gépkarabély licencét hány ország vette meg? Milyen módosításokat hajtottak végre rajta? Azt hittem vicc, de az asszony Krétában megmutatta. Most egyelőre gondolkodom bizonyos lépések megtételén. Osztályfőnök, igazgató, etc...
Szokásos mellébeszélés. Ha ez máshol, nem érdekeiket érintve történik, oda se szagol a nyugat. Háborús konfliktust nem eszkalálunk, alapelv. Az aranyklotyós Zsé rezsimnek se volt a fejéhez tartva a pisztoly, hogy amikor a népük fagyoskodik a sötétben, akkor ne lopják már el tőlük a dollárszázmilliókat. Remélem értelmet nyert a fejetekben hogy miért akarták leállítani néhány hónapja a NABU-t.
#76286 Az lenne a lényeg, ha ki is robbant a háború, óvják az emberi életeket. Talán ezt teszik? #76287 Ukrán vérrel rommá keresik magukat. ____ két apró kérdés _____ 1. Az oroszországi föderáció fegyveres erői hogyan óvják az (orosz és ukrán) emberi életeket? 2. Kik ontják az ukrán vért?
Hadiipar lobbi, a nyugati demokrácia tetőpontja. Ukrán vérrel rommá keresik magukat. Merz ex Blackrockos, a Rheinmetallban meg elég alaposan benne van a Blackrock. Nem bonyolult dolgok ezek, én nem tudnám így befogni az orromat, ez van.
Nincs jelentősége, ha hidegen hagy hogy milyen nyugati beavatkozások történtek Ukrajnában 2022 előtt. A Az lenne a lényeg, ha ki is robbant a háború, óvják az emberi életeket. Talán ezt teszik? Ja, persze. Egyébként már mindegy, az ukrán korrupciós ügyet tuti a yenkik indították meg, szóval hamarosan az ukrán oligarchák Zéstül vigyázállásban lesznek és teszik amit az usa mondani fog.
ÉS TE????!!! mikor indulsz el végre Ukrajnába? , és viszel nekik egy hátizsáknyi dollárt (legalább és minimum) A SAJÁT PÉNZEDBŐL??!! hiszen elfogyott a pénzük, ok?! DE fegyvert is foghatnál akár, de háttérember is lehetnél a fronton (segélyező, csapatszállító, konyhamalac, betegszállító, takarító stb.) !! nos, mikor indulsz??!! meddig sunnyogsz még itt és firkálod tovább a semmit??!!
Nem az oroszok dobtak be a Let's fight!-ot? Tudom, ok csak megelozo csapast mertek eloszor '14-ben, majd utana '22-ben Ukrajnara, mielott a Nyugat altal "gyarmatositott" Ukrajna proxy-kent nekirontott volna az atomhatalom Oroszorszagnak. Nagyon mas mozit nezunk, nem is fogjuk egymast meggyozni.
OROSZ-UKRÁN háború