Putyinodnak semmi se drága, feláldoz ezreket, százezreket, olyan mint sztálin idejében, a muszkát két dolog menti meg, a tél és a számbeli fõlény, a tél most itt nem számít, de bármennyi embert küldenek a halálba a céljaik eléréséért, ezeknek szurkolsz, szégyen.
Abszolút. A nyugati média kollektivan hozott egy döntést 2022ben, hogy minden, amit Ukrajna mond az szentirás és minden amit az oroszok mondanak, az hazugság. Innentől kezdve az ukránok bármit összehazudhatnak, a "demokratikus" sajtóban úgyis csak az ő véleményük jelenik meg, a kételkedőket meg tűzzel vassal kiirtják.
Már első ránézésre is az volt,gyártják az ukik a kamu sikerekről a videókat a nyugati média meg persze reklámozza ezeket, míg szerintük az oroszok szándékosan civileket ölnek és elavult járgányokkal járnak.Nagy kamu az egész média.Gyakorlatilag a nyugati média zöme nem több ukrán propaganda anyagnál,tisztelet a kivételnek.
István,van egy jó hirem,az ukránok elsöprő ellentámadásba lendültek, ha sokáig megmarad a köd akkor a páncélos rohammmal akár Moszkváig is eljuthatnak :)"https://www.portfolio.hu/global/20251112/varatlan-tamogatora-lelt-ukrajna-maris-ellentamadasba-lendultek-a-csapataik-799296"
Amit te írtál semmi bonyolultság és tartalom nem volt, ami érdekes volt az, hogyszerinted Ukrajna el akarja foglalni Oroszországot. Mégegyszer nem írom le (vagy mégis?:), hogy mekkora sületlenség ez.
Ha már idézel tőlem,akkor idézz pontosan ,ezt írtam "Jelenleg két ország háborúzik egymással, mind a két ország támadja a másik ország területét és mind a két országnak célja,még ha nem is ugyanabból az okból a másik ország területének az elfoglalása,és ebben azért az oroszok még mindig sokkal jobbak mint az ukránok a nyugati támogatással a hátuk mögött." Ja és arra válaszolva írtam ezt, amikor azon röhögtél,hogy az oroszok csak pár falút foglaltak el,és az mekkora harctéri sikernek könyvelték el. De szerintem Te valahol félúton elakadtál a logikai menetben,és ezért nem igazán sikerült értelmezned az írásomat. Nincs szükségem tudat módosító szerre ha téged olvaslak,azonnal alfába kerülök :))
OROSZ-UKRÁN háború