Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
hekki
hekki 2025. 11. 04. 07:11
Előzmény: #75937  ronaldinyo
Ez ukrajna, a saját civiljeiket sem kímélik 
"🔞🔞🔞 💥💥💥 Szörnyű videók két civil meggyilkolásáról, akiket ukrán FPV drónpilóták öltek meg Kupjanszk irányában.
Két idős férfi Petropavlovkából, amely a részben körbezárt Kupjanszk ukrán hídfőnél van, az orosz állások felé indult, fehér zászlókat lengetve. A férfiak vélhetően a teljes víz- és élelmiszerhiány miatt választották azt az utolsó lehetőséget, hogy az orosz katonáktól kapjanak segítséget.
Személyes tárgyakat és háziállatokat vittek magukkal, ami egyértelműen kizárja hogy katonákról lenne szó.
Először az első drón észrevett egy férfit, majd hidegvérrel meggyilkolta, aztán a második FPV ugyanezt tette a társával.
Néhány ukrán Telegram-csatornán már gúnyolódnak a halálukon, a legyilkolt civileket „szakadároknak” nevezve."
andras-80 2025. 11. 04. 00:59
Előzmény: #75936  ronaldinyo
A svájci emigránsnak és haverjának megvan a napi medvegyev 😅
andras-80 2025. 11. 04. 00:58
Előzmény: #75933  Placi82
Veszek neked egy jegyet moszkvába. One way ticket. Még lakást is szerzek, mikor indulsz? 😆
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 11. 03. 16:35
Előzmény: #75936  ronaldinyo
amerikát nem érdekli- az utolso ukránig harcolnak-perez elnök -nem kell háboruzni manapság meg is lehet venni országokat-l hungari lengyel és manhattan-
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 11. 03. 16:33
„Minél több pénzt költ a Nyugat az ukrán tolvajok támogatására, annál szörnyűbb lesz a véres kijevi bohócok vége. És annál nagyobb lesz a földterület, ami végül visszatér majd az ősi Oroszországhoz. Pont úgy zárul majd ez, ahogy Amerika művelete végződött Afganisztánban. A lakosságunk és az orosz hatóság visszatér majd az ősi orosz földre” – írja Medvegyev.
Placi82 2025. 11. 03. 13:18
Előzmény: #75913  andras-80
Ha választanom kellene, hogy  40 és férfiként , főként a családommal 2 lehetoseg kozul, hogy Moszkvaba vagy a Kijevi rezsimbe menjek lakni es dolgozni, , ahol ha lemegyek az utcára euró vagy dollár nélkül  nélkül, akkor hatalmas  gyomorgorcsel sétálnék el a boltba.😉 Mert jön a furgon.... 
Vagy Moszkvana kellene élnem, ahol szerinted diktatúra van. Akkor én a kettő közül Moszkva választom, mivel kultur ember vagyok lehet esetleg Szentpetervar? ott rengeteg a kulturális történelmi szép érdekes dolgok...
Amugy a kettő közül 5 éve is Moszkvat választottam volna, elég sok Kárpátaljai ismerek és Ukránt is akik már több  éve nem mennek haza itt dolgoznak keményen, ha a fele igaz a remtorteneteiknek és az ottani helyzetrol és egyebekrol, akkor az brutisan  kriminálisan durva. Ezt fogd fel! Ha nem hiszed menj el  egy nagy építkezésre biztos találkozol 50 ukránnal, fogj egy szimpatikus  Kárpátaljait aki tolmácsolom neked, és fizess pár rekesz sört és hallgasd meg őket műszak után.. ... 
Sőt ha Goteborg, és Moszkva között kellene kötelezően választani. Akkor is Moszkva. 
De tudod hol laknék legszivesebben Auckland környékén, akkor ezek alapján egész EU szar hely?? Nem. 
Hanem szintek vannak. Kijev kontra Moszkva.... Akkor Moszkva.. Ennyi 
Ha Moszkva kontra St Moritz akkor Svájc. Ennyi. 
Én elmegyek lakni Moszkvaba, ha te elmegy lakni Kijevben.... Deal??? 
Amugy ezt a "miért nem. Moszkvaba laksz," propagandistak képzőben, fissithetnetnetek, mert így nem életszerű, és gagyi.... Én megyek Moszkvaba ha te megy Kijevbe
... Ugye mekkora bukó lenne neked.. Lehet ki  se jönnél onnan..... 
Akkor hagyjátok ezt a rossz dumát... 
andras-80 2025. 11. 03. 13:12
Előzmény: #75915  Istvan78
Nincsenek németek, megfagytak! Bezzeg a ruszkik, azok élnek és virulnak 🤣
andras-80 2025. 11. 03. 13:11
Előzmény: #75926  Murdoch
fel, fel, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
rabságodnak vége már.
andras-80 2025. 11. 03. 13:10
Előzmény: #75917  Murdoch
Ezt Svájcból látszik? Létezik egyáltalán még Franciaország? Hát persze, hogy nem, csakis oroszország létezik! 
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 11. 03. 13:05
Nem én hoztam be Orbánt, hanem ő nyilatkozott. 
Egyébként neki vannak titkosszolgálatai, nekem nincsenek. Az ő dolga lenne megakadályozni, hogy az ukránok vagy bárki kiterjessze a háborút Magyarországra.
Most nem állok neki, de azt hiszem, könnyedén találnék pár példát arra, hogy távoli tűzesetek véletlenül estek egybe.
tom122 2025. 11. 03. 12:51
Ja az oroszok dezinformálnak az ukránok meg igazat mondanak,és gyerekek,van olyan hülye aki még ezt el is hiszi :)))Teljesen egyértelmű,hogy mind az oroszok mind az ukránok dezinformálnak,ja és persze ott vannnak az amcsik,izraeliek,kínaiak mind egytől egyig dezinformálnak.
Shortelek 2025. 11. 03. 12:47
Ha az ukránok csinálták volna, akkor ott a mol nem termelne hónapokig.
Murdoch 2025. 11. 03. 12:45
Előzmény: #75924  Dehogynincs
Te tudod, mondjuk biztos tök véletlen két egyidejű történés, ráadásul olyan tűzesettel, ami marhára nem jellemző Battán. És megint behozod Orbánt, mert milyen jó hogy kéznél van, de ne zavarjon, hogy egy yenki hírforrást linkeltem, akik valahogy elgondolkoztak a dolgon. Az meg hab a tortán, hogy az északi áramlatos dolog kapcsán is ukránokat fogtak el, de nem érdekes, nem fontos, sajnos itt nem lehet orosz propagandázni, mert mégis csak ukrán. De azért meg lehet próbálni.
Murdoch 2025. 11. 03. 12:39
Előzmény: #75922  Shortelek
Ne kínozz Takácsy Dorkával Elek légyszí. Propagandista a propagandáról, ez a dolga. Majd akkor érdekel a véleménye, ha nem csak az orosz propagandára fókuszál, fintorogva pptzve, hanem mondjuk foglalkozik az EU-ban zajló hasonló eseményekkel is. Meghallgatom sokszor az atlantista, vagy háborúpárti elemzőket, de van egy határ. Lehet kultúráltan ekézni az oroszokat, nem kell bemutatni az orosz propagandát, hülye aki nem látja, hogy van. A gond az, hogy a nyugati mainstream sajtó is alaposan belehúzott, +mondjuk az olyan dumák, hogy jól állnak az ukránok, de rossz irányba megy a front, dettó dobogós helyezésű propaganda.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 11. 03. 12:30
Előzmény: #75919  Murdoch
Tényleg nem nagyon hallok tőled orbánozást, trumpozást vagy putyinozást.
Mentségemre szóljon, hogy a külföldi elnökök atomhatalmakat vezetnek én pedig a belföldi elnök országában élek.
A föltett kérdésre a százhalombattai finomító esetén nem tartom valószínűnek ukrán támadást és a romániai finomító esetében sem.
Orbán Viktor szerint akár ukrán támadás is okozhatta a százhalombattai tüzet
https://rtl.hu/hirado/2025/10/30/orban-viktor-szazhalombatta-olajfinomito-mol-tuz
A Mol szerint viszont nincs jele külső behatásnak. Az RTL Híradónak nyilatkozó katonai szakértő kétli, hogy az ukránok állnának a háttérben.
Az nem meglepő, hogy mást látunk fontosabb dolgoknak. Te az orosz propaganda terjesztését, én pedig azt, hogy ismerjük föl az orosz propagandát.
Kolyok
Kolyok 2025. 11. 03. 12:25
Előzmény: #75922  Shortelek

Jó nézett videó, neked való... 
Nagyon komoly szakértő nagy tapasztalattal, lassan betölti a 20. életévét is... 
Shortelek 2025. 11. 03. 12:21
Előzmény: #75921  Murdoch

https://www.youtube.com/watch?v=17K6rRJ-KmE
Ezt nézzétek meg muszkajancsik.
Murdoch 2025. 11. 03. 12:19
Előzmény: #75920  Shortelek
https://hvg.hu/vilag/20251103_trump-tomahawk-raketak-ukrajna-haboru
Nem 'ezt', hanem a racionalitást. Lehet úgy is pártolni az ukrajnai eseményeket, hogy közben nem hazudjátok le a csillagokat az égről.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek