Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 2025. 02. 19. 14:31
Előzmény: #66735  Dehogynincs
Gyorsan menj el Krimbe és Donyeckbe, hogy te az Európai Unióbol jöttél és mindent is elkovetsz majd, hogy újra Z és Ukrajna hatalma alá kerüljenek. Próbáld meg!! Hagyd már ezeket a libsi  f......okat. Milyen gyorsan tudsz futni? Szerintem gyorsan kell majd ott futnod egy ilyen kijelentés után. Érted te ezt az egészet egyáltalán, hogy mi volt ott  a múlt  és mi a jelen??  
bigyula 2025. 02. 19. 14:30
Előzmény: #66734  Placi82
"Jogos Trump fehaborodasa és véleménye, hogy szetbarmoltak azt az országot a semmiért."
.
Orbán Balázst kellett volna megkérdezniük, és akkor nincs ez. Azt mondta volna, hogy "adjátok meg magatokat".
bigyula 2025. 02. 19. 14:29
Előzmény: #66735  Dehogynincs
"Milyen számonkérés megy az oroszoknál?"
.
Kiesnek az ablakon, öngyilkosok lesznek, esetleg meghalnak a börtönben.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 19. 14:28
Előzmény: #66734  Placi82
#66683 Tévedtem, amikor nem akartam veled szóbaállni.
Veled kapcsolatban a "gn" személyt ("grandiózus nárcisztikus") figyelem és meglepődve veszem észre, hogy egymás után két hozzászólásban meg sem említetted, hogy mindig bejöttek a tűpontos jóslataid.
Van valami baj?
Placi82 2025. 02. 19. 14:26
Előzmény: #66727  Zedisdead
Na tippelj Zed😉. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 19. 14:24
Előzmény: #66732  Murdoch
Milyen számonkérés megy az oroszoknál?
Usában négyévenként vannak választások. Trump kétszer nyert ilyet és egyet elbukott.
Putyin illiberális államában is vannak illiberális választások.
A kognitív disszonancia rám is vonatkozik. Persze, hogy szelektálok, de a múlt század kádári diktatúrájában sem felszabadításnak nemeveztem szovjet megszállást.
Az eu-nak milyen szerepe volt a Krím megszállásában vagy az orosz-ukrán háború kitörésében?
Nem tudom milyen békemegállapodás lesz. Olybá tűnik tovább fog tartani 24 óránál a megteremtése.
Placi82 2025. 02. 19. 14:21
Előzmény: #66728  Dehogynincs
Jogos Trump fehaborodasa és véleménye, hogy szetbarmoltak azt az országot a semmiért. Most már mint elnök mindenhez is hozzájut, minden információhoz ,a legtitkosabb  titkosított hírszerzési anyaghoz, mit gondolsz mitől van egyre lesujtobb véleménye??????? Na találgass!! . Teljesen felesleges volt ez a háború és ahogy elnezem az információk birtokában nem az oroszokat hibáztatja már Trump. Na erre varrj gombot dehogynincs. Ja persze neked jobb titkosított hírszerzési jelenteseid vannak, Te jobban tudod🤣. Akkor bocs. 
Placi82 2025. 02. 19. 14:14
Követik az  apukát, aki atjutott vazze, ne legyél már ilyen értetlen. Apuka dolgozik vasszserelokent, komuveskent, gyárban, etc... a család meg itt van, az így helyes. Meg van nak a Urussal, X6 al zebrán elutni akaró aranyifjak akik apuci pénzéből csajoznak Pesten de ez másik story... 

Sokan az anyjukkal, anyóssal is együtt élnek.. Milyen orosz agresszió Munkács Lviv, Lemberg Kijev környékén??? Van ott orosz katona?
Keletieknek meg olvass utána hogy Donyevkbol és Luhanszkbol mennyien mentek keletre Oroszországba!!!!?? főként gyekekek és nők, már állampolgárságot is kaptak míg a férfiak maradtak helyt állni a regularis hadseregben, ők alkotják a keleti front  gerincét vazze ezek a Donyecki és Luhnszki férfiak bányászok, kohaszok  etc.... 
Murdoch 2025. 02. 19. 14:08
Előzmény: #66725  Dehogynincs
A probléma az, hogy az oroszoknál megy a számonkérés, az usá-t tekintve volt ilyen? Kettős mérce? Iraknál volt az, hogy még akkor a gerinces német és francia politikusok ellenálltak. Mára már muppet show van az EU-ban, nem véletlenül. Jól mondta Vance, belül van a probléma, nem az oroszoknál.
Az, hogy állításokkal foglalkozol jól hangzik, de már korábban is megírtam, kedvedre szelektálsz. Oké, csak akkor ne keresgéld az igazságot. Atomfegyverekre meg Z. is nagyon szeret hivatkozni, sose volt az ukránoknak, nem örökölt meg semmit. A kedvenc memorandumod is elsősorban erről szól, az usa akarta a legjobban, hogy az oroszokhoz kerüljenek vissza, vagy legyenek megsemmisítve a töltetek. Az ukránoknak ebben zéró szava volt. És van rá egy tippem, hogy Trumpot sem fogja érdekelni, hogy Ukrajnának mekkora békát kell lenyelni, alighanem kőkemény lesz a megállapodás. De ha elhúzza Trump a dolgot, akkor jövőre a fél topik meg lesz győzödve arról, hogy az ukrán háború Trump műve. És nem csak a topik, hanem a fél világ. Xóval ezt rövidre fogja zárni, neki sürgős, de ebben az esetben az oroszoknál lesz a  kívánságlista.
Placi82 2025. 02. 19. 14:07
Előzmény: #66723  krida
https://www.portfolio.hu/global/20250219/visszavagott-trumpnak-zelenszkij-beleesett-az-oroszok-csapdajaba-az-amerikai-elnok-742431
"" "Visszavágott Trumpnak Zelenszkij: beleesett az oroszok csapdájába az amerikai elnökPortfolio2025. február 19. 12:54Volodimir Zelenszkij ukrán államfő reagált Donald Trump amerikai elnök szavaira, miszerint Zelenszkij támogatottsága mindössze 4 százalékos az ukrán lakosság körében. Ha a 4 százalékról beszélünk, nos, láttuk ezt a dezinformációt, tudjuk, hogy Oroszországból származik, és bizonyítékaink is vannak– jelentette ki Zelenszkij, aki megjegyezte, a Kijevi Nemzetközi Szociológiai Intézet szerint 57 százalékos támogatottsággal rendelkezik."" "" 
Kijevben élnék és felhivnanak a Kijevi Nemzetközi Szociológiai intézet munkatarsai   a vezetekes vagy mobiltelefonomon hogy kire szavaznék???? , esküszöm én Z-t mondanék akár 100 szor is. . Komolyan itt már ennyire ne nézzünk már hülyének senkit se!!
Kb. Mint Rákosit kritizálni anno. Nálunk is mindenki elégedett volt Rákosival anno, ugye emlékezünk.??? 🤣🤣Mert volna mást mondani, a szerencsétlen  polgár!! Szerintem 100% Z re szavazott a kérdésre telefonon vagy személyesen, csak hát az erős lett volna.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. 54% rá vitték le a 100%ot, mert hát ekkora nepszeruseget azért nem hozhatjak le. Túlzó lenne. Pedig én is azt mondanám a telefonba, vagy személyesen...... Esetleg egy svajci kozvelemenykutato fel lehetne kérni Zürichben, akik személyesen garantálja az anonimitast. Úgy az stimmelne esetleg. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 19. 14:05
Békemegállapodás akkor lesz, ha mindkét (vagy mindhárom, vagy mindegyik) tárgyalófél föl tud mutatni valamit, amit sikerként tálalhat a választópolgárainak vagy az alattvalóinak.
Mik lehetnek ezek?
Svédország és Finnország nato-tag marad vagy visszaáll a 2022 (2014) előtti állapot?
Zedisdead 2025. 02. 19. 14:04

Férfiak is menekültek és menekülnének is, csak éppen nem engedik ki őket Zelenszki utópiájából. Aki a zöld határon próbál átmenni arra lőnek.A nők és gyerekek nem mercikkel meg BMWkel menekülnek.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 19. 13:54
Előzmény: #66727  Zedisdead
Nők és gyerekek milliószámra menekültek el az orosz agresszió elől.
A többségük tovább ment nyugatra, de nem mindenki.
Zedisdead 2025. 02. 19. 13:50
M3ason mindig Miskolc BP között mindig olyan szép UA rendszámú bazi nagy mercik meg BMWk előzgetnek, kiváncsi vagyok kik járkálnak azzal
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 19. 13:50
Előzmény: #66719  krida
Írj pár szót a trianoni békéről is!
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 19. 13:48
Előzmény: #66712  Murdoch
1. Abban egyetértünk, hogy egy atomhatalom megagresszorkodott egy szuverén államot.
Ezt nem tartom helyesnek, de agresszió akkor is volt, amikor még ki sem alakultak az államok és atomfegyverük sem volt az embereknek.
2. Afganisztánt is jól megagresszorkodta pár hatalom. Az a kettő is, amelyik Szaud-Arábiában tárgyalt.
3. Ukrajnán azért kéred számon a papírt, mert lemondott a megörökölt szovjet atomfegyvereriről?
Kik azok, akiket zavartaknak tartasz?
Nem érzem zavartnak magam pusztán azért, mert ezt mondod rólam. Tévedtél már máskor is. Például amikor Gyurcsányt a kedvencemnek vélted.
Magányos farkas vagyok. Nem hiszem,  hogy bárkit pusztán azért védtem vagy támadtam volna, mert valamelyik falkához tartozott. Állításokkal szoktam foglalkozni.
Egyébként elhanyagolható az orosz-ukrán háborúban és az esetleges majdani tűzszünetben vagy békében, hogy mit írnak a hozzászólók ebben a jelentéktelen fórumhomokozóban.
Zedisdead 2025. 02. 19. 13:47
köszi!
Ukránokkal nem beszéltél?
a katonai ellenőrző pontokon foglalkoznak azzal, hogy magyar vagy?
krida
krida 2025. 02. 19. 13:44
Előzmény: #66722  Zedisdead
Kihalt utcák, gyenge forgalom az utakon, a férfiak vagy elmenekültek, vagy bujkálnak. A kárpátaljai magyarok utálják Zelenszkijt (ettől függetlenül hallottam olyan magyar férfiról is, aki önként ment a frontra), nem akarnak meghalni Ukrajnáért. Katonai pontok vannak mindenütt, megállítanak, igazoltatnak (gondolom azt nézik, nincs-e a kocsiban ukrán férfi akit el lehetne vinni). Az egész országban virágzik a korrupció, pénzzel mindent el lehet intézni (sőt csak pénzzel lehet). Így történhet az is, hogy Csap és Ungvár között egy gyógyszerszállító kamion egyszercsak eltűnt (mindennapos esemény az ilyen). Férfiaknak egyre nehezebb szökni a határon (drónokkal figyelik), egyre nehezebb lefizetni a határőröket.
Zedisdead 2025. 02. 19. 13:23
légyszi élménybeszámolót a háborús Ukrajnából! 
kszsah1 2025. 02. 19. 13:18
jellemzö ,  engem is ilyen hasonlo  indokkal tiltott ki onnan anno .   aszongya volt hogy Magyarország a magyaroké

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek